Отговори
# 135
  • shumen
Добър вечер,момичета.
Стели то не останало.Ти май ще вземеш да родиш докато се маеш.
Аз раждах в Търново и съм доволна от лекарите.Е,има и някой друг по груби,но нищо.Важното е,че сме добре и растем.Утре сме на мерки и теглилки и ще видим колко сме порастнали.
Стани,то и ние се научихме така да заспиваме на ръчички.Ама при мен не минават тези номерца.При тати и баба по се получава.

# 136
  • София

хахахаха Ох Стелииииииииииии как не си решила бе Момеееееее  hahaha То ми е смешно, ама при 14 оставащи дни си е направо стряскащо, поне за мен  Mr. Green Вярвам, че ще вземеш най-доброто решение за вас.

Сигме, бе аз ти го пазя Борко бее... базикала съм се била, няма такова нещо  Mr. Green

# 137
  • София
Добро утрооооооо,

Най накрая мина прегледа. Всичко е Ок с малката госпожица, която продължава да си седи с главата надолу и много близко до коремната стена. Но въпреки това не и пречи да ме ръчка, рита и т.н. даже на прегледа няколко пъти ни се изплези, но и видях сладкото личице.
Отговаряме на 29 г.с. + 2 дни и сме цели 1244 грама  newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51

# 138
  • Варна
Сигме,
пък като одъртейм ще купуваме заедно къщи в някое китно село Joy
Стели,
твоята верно е сложна, ти не просто се колебаеш между две болници, ами и между два града Laughing Мен ако питаш, като една видна пъзла да ти кажа, по-добре е да се насочиш там, където са добрите лекари и естествено добрата техника. Епидурал, епидурал, ама той няма да те изроди. И аз от всички болници във Варна нацелих единствената, където не слагат упойка, ама на - оживях Laughing Не бой се, няма нищо страшно Hug Все пак изборът е твой де, ама стига се помайва, че то детето няма да чака Laughing
АЛекс,
браво на госпожицата Simple Smile

# 139
  • shumen
Опа и аз тука.Днеска с малчо бяхме на мерки и теглилки.Вече сме цели 7 килограма и сме 67 см.След това се разходихме добре в това хубаво време,че чак в 16 часа се прибрахме.

# 140
  • Северозапада
Добро утро!
Стели, а дано имаш време да разгледаш и родилното в Търново  Mr. Green
Стани, бебка кога порасна толкова  Crazy сякаш вчера роди, а то минал вече месец  Hug
Дани, браво на момчето
Сигме, Месечинка, много сте забавни с тези планове, ама да питате и младите, а  Mr. Green
Алекс, все така да расте госпожицата
А аз днес ли влизам в 6-ти месец или след седмица?  Blush Хич не ги разбирам теЯ сметки, мноУ съм зле  ooooh!

# 141
Мравче Вече си в шестия

Момичета да споделя, ако мерите кръвното го мерете легнали след 30 мин. почивка, че аз вчера търчах към болницата  Crazy.

Стели хайде избирай си лекар  Hug
Алекс чудесни мерки
Сигма хайде по-често те чакаме тук

# 142
  • Северозапада
Ренди, мерси  Hug аз и с тази схема не се справям добре  Blush И ходене към болницата след 2-3 седмици най-рано и с контракции  Peace

# 143
  • Варна
Мраве,
хахах, те да са живи и здрави, пък другото лесно Hug За месеците, според лентичката, която използва Ренди утре влизаш в 6-ти месец Simple Smile Тя ги смята на принципа 8*31 дни + 1*32 дни. Т.е. последните 4 месеца са 3*31+1*32=125, в момента ти остават точно толкова дни. Но +-1 ден не е от значение Grinning
Ренди,
моят мъж го мери седнал, с изправен гръб и протегната ръка на нивото на сърцето, казва, че така било най-точно Confused

# 144
Месечинко и аз така съм чувала, но при бременните било различно, защото сърцето работи с доста килоглами отгоре и с около 2 литра течности повече, та за това и необходимо да се почива и да се лежи  Crazy

# 145
  • Северозапада
Мраве,
хахах, те да са живи и здрави, пък другото лесно Hug
То това е ясно, ама като ме запита някой в кой месец съм и изпадам в дълбок размисъл  Crazy  Mr. Green Не, че този който пита толкова се интересува, аз за себе си се замислям

# 146
Добро утро  Hug
Ооо, Сиг, къде си, бре  Mr. Green  Hug
Мрав, аз пък ги броя по 30 дни и например щом остават 120 дни- това са 4 месеца- съответно влизаш в шестия  Joy Разбра ли ме  Mr. Green А по другата схема аз в петък влизам в осмия, аууу  Crazy
Аз да ви се похваля с колко неща се сдобих вчера за бебка. Отделяхме вчера с етървата- уф, не я обичам тая дума  Crazy Та, имаме си ританки, бодита, пижамки, гащеризончета, одеалца, кенгуру, помпа за кърма, стерилизатор, кош за кола, уфф, почти всичкоооо  Blush Прибрала съм всичко в забутаната ни стая за багаж и не пипам- живи и здрави другия месец ще пера и дезинфекцирам и трябва само някои дребни неща да се купят  Simple Smile Срам направо  Mr. Green
Ама като се замисля дрешките в началото се израстват бързо- та за лятото ще купувам направо ролкички  Heart Eyes

# 147
  • Варна
Ренди,
сигурно е така, то и аз му разправям, че в болница винаги легнала са ми го мерили, че и не им пука на коя ръка ще е, той се възмущава Laughing Ама докторите сигурно знаят по-добре Simple Smile
Деси,
честити покупки Simple Smile Абсолютно си права, първите 2-3 месеца най-много омаляват дрешките, после започват по-бавно. Дребният върви височък, а още носи едни панталонки за 3 месечни, че и разни жилетки и блузки. Зависи и от производителя де, за една и съща възраст съм виждала дрехи с най-разнообразни размери ooooh!

# 148
  • Варна
Добро утро и от мен,

Деситке, и на нас брат ми ни дадоха огромно количество дрешки, стерилизатор, кенгура, столче за кола и т.н. Абе много парички ни спестиха  Grinning
Та аз от 2-3 дни съм се заела да изпера всичко, че времето е страхотно, и да е готово, че вече взе да ме гони параяноята че нямам никакво време  Mr. Green
На всичкото отгоре онази работа с гнезденето май ме застига, щото съм станала ужасна чистофайница, което не е типично за мен  hahaha  Вчера, след като прибрах изсъхналите дрешки за сгъване, реших че е немислимо да ги сложа направо върху спалнята, ами взех че им постлах едно прано чаршафче  hahaha УжасТТТ

Днес ни пристига количката, заедно с шишенцата и няколко комплекта дрешки. Нямам търпение да ги видя на живо  Grinning
Утре съм на ЖК, надявам се всичко да е наред

Hug на всички

# 149
  • Варна
Ау, Вава,
нали знаеш, щом те е застигнал синдромът на гнезденето значи моментът наближава Joy И аз така се ослушвах, ослушвах, накрая ми дойде музата, изпрах, изгладих, стегнах багажа, един ден купих последните неща от списъка и същата вечер купонът започна Whistling

Общи условия

Активация на акаунт