Отговори
# 90
Вавита, аз съм 167 см и ми е до коляното в тоя размер- L. Обаче вече няма размери, останало само S, a не знам дали ще има още  newsm78
И аз хич не искам мъжа при раждането, не, че той иска  hahaha

# 91
Аз искам ММ да е до мен и без това не съм много добре с езика, поне кураж да ми дава. Той нищо няма да види освен като го извадят и да чуе първия плач.

# 92
  • shumen
ОО,моя ако беше присъствал сигурно щеше да изперка от страх.Аз бях секцио и нищо не усетих ама той ако беше трябваше да го свестяват после.

# 93
  • Северозапада
Аз не съм повдигала въпроса за присъствието на ММ по време на раждането, ама и той не е. Почти съм сигурна, че дори не му минава през ума, че би могъл да е с мен, ако има желание.
Снощи започнах да работя по списъка с неща за пазаруване, ей така нахвърлях едни 20-тина неща дотук  Crazy

# 94
  • shumen
Ант,браво на теб.Аз до последно променях списъка с покупките и доста неща ми бяха останали след като родих да купувам.
Днес е Атанасовден-честит имен ден на всички именници.Да са живи и здрави.

# 95
  • Варна
Деси, мерси за инфото. Явно ще ми е късичка, пък и доста малка щом са останали само С-ки  Mr. Green Аз преди малко се качих на кантара и сега съм в пОтрес  Sick #Crazy

Честито на именниците и от мен  Grinning

# 96
ВаваНяма да ти е къса  и на мен така ми изглеждаше, но като си а сложих даже има възможност и още по-късичка да е. Аз съм 172 и съм с XL. И не му обръщай внимание на кантара, може просто да си яла нещо по-солено и да си задържала вода

За хемоглобина моят нали беше паднал 32 седмица, док ми предписа 20 ампули Тотхема по 2 х 1 на ден и сега хемоглобинът ми е 117

При мен ново 20. Вчера цял ден обикалях с колата насам натам и като се прибрах не можех да ходя от болка. Болката беше все едно в корема имам огромна тежест, която се опитва да ми счупи таза  Shocked. Веднага си полегнах, през нощта остана само болката в кръста, сутринта и тя беше намаляла до търпимо. Станах, оправих се, седнах да закусвам и съм поседяла към час сигурно и болката пак се появи. Сега съм в леглото и мисля цял ден да се търкалям  Confused.

# 97
  • Sydney
rendence Почивай си, събирай сили... че ей го, наближи  Hug

# 98
  • Варна
Ренди, аз че май съм задържала вода е вярно, доста са ми подути краката и пръстите на ръцете ooooh! Другата седмица съм на ЖК и ще ми пускат изследвания, че да видим. Ама колкото и да съм задържала вода разликата от 20.12 до сега е +5  ooooh! Док ще ме набие накрая  #Crazy

Иначе смятам, че болките ти са били от седенето цял ден. Аз като ходех на работа (по цял ден съм седнала) имах страхотни болки ниско долу в корема и в кръста. Като си останах вкъщи и взех да лежа повече, болките почти изчезнаха. Имам пак, но не е така както беше преди  Whistling Така че почивай повече  Hug

П.П. като ти гледам лентичката и се сещам че и на мен не ми остава много време. Май започва да ме тресе нервата вече  Blush

# 99
  • София

Ауу нИдей за Борко, че Сигма ей са ще дойде да ти се скара  hahaha hahaha hahaha

И при мен е така , желязо е малко над долна, а ЖСК си е направо над горна  Mr. Green

Мраве, ей така само 20 няма да останат не се притеснявай  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ренди, ми като ти гледам лентичката.. моментЪТ може и да наближава  Twisted Evil

Дадох и стерилната, сега чакам... пффффффф , а мразя да чакам  Tired

# 100
Бръмбари  Hug
Ренди, ох, как си, до сега болял ли те е таза? Или е от умора, или се разширява или другото  Mr. Green  Praynig  Hug
Да ви питам за стерилната урина, това просто е урина в стерилно шишенце или нещо друго й правят? Другия път ще настоявам за такава, че нали пих Неоренал и искам да видя какво се случва  newsm78

# 101
По-вероятно е от преумора. Надявам се да задържа още 3 седмици поне.
Деси Стерилната урина се дава в стерилен съд само - аз си купувам от аптеката и така я нося в лабораторията. Когато не пускам стерилна винаги има буби, а като си я дам в стерилен съд всичко и е ОК

# 102
Благодаря, Ренди  Hug
Стискай кълки ти, ама наистина как мина това време  Crazy
Понякога си мисля, че не съм се насладила на бременността ми  hahaha Луда работа  Mr. Green
Стелито, на отчет те искам всеки ден  Mr. Green  Hug

# 103
  • в пералнята
Аууу, Ренденце, то не остана при теб. А имам чувството, че мина страшно бързо. Все още си спомням колко много се радвах като сподели.  Hug
Стелито и тя е вече на финалната права.  Flutter Това време си минава като един миг бре.

Въпреки че аз имам чувството, че вече от 100 години съм бременна. Crazy

# 104
  • Sydney
V.A.V.A това с подуването не е никак добре... ако можеш да отидеш по-скоро ти препоръчвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт