Отговори
# 15
  • София
Страхотна нова темичка Simple Smile

# 16
И аз "запис",
Ренди мерси за темичката Hug,
Ант честито розово щъркелче Hug

# 17
  • В къщурката на хълма на феите
да не ви изпусна от поглед Mr. Green

ох на мен Ема днес ми спря тока .. за целия ден е спала точно 2 часа, отделно изкарахме и около 30тина минути в шезлонга и всичко останало го изкарахме в друскане .. направо ръцете ми как не са подали оставка не знам .. мъж ми се смее кат му кажа, че с тва разнасяне напред назад развивам бицепси и скоро ще го пердаша като не слуша, ама ще види той! Mr. Green

# 18
  • shumen
Запис и от мен.
Офф,Меци и на мен ми е до болка познато това разнасяне из стаите с дондуркане,ама при нас ред не хваща.Друскаш не друсдкаш той не заспива,а реве като магаре и очичките му се затварят ама да не изтърве.Ами ако забегна без него вика моят мъж как ще изтърве.
Днеска излизахме и аз го прибрах с количката и доволно спа в нея в хола още 1,30.И тая вечер в 20.30 беше откъртил,че да видим в колко ще се събуди през нощта да играем.

# 19
  • В къщурката на хълма на феите
ууф Дани говори ми говори .. ей тва нещо не го разбирам .. спи им се като на пънчета, обаче се борят тия очи да останат отворени .. сигурно не мога да броя до толкова, до колкото пъти съм питала Ема защо не можем да се разменим с нея .. аз да трябва да спя, пък тя да будува Crazy между другото аз Ема я хващам как на моменти заспива, само като я друсам доста енергично и движението прилича на това на хода на количката .. таквоз нещо като полюшване и подрусване нежно и спокойно мойто чааве не търпи .. имам чувството, че понякога ще й докарам комоцио ooooh!

# 20
  • shumen
Меци не само Ема е така.Аз сега имам нов метод.Возя в количката из стаите и той току виж заспал по някое време.Ама ако се събуди и е сам се почва един рев нямам думи.

# 21
  • в пералнята
Юхууу, мерси за новата темаа.

По темата за предимството на бременните - досега никой за нищо не ми е направил място. Нито в метрото, нито в магазина, още по-малко пък в лабораторията...Все си седя и си кибича. Даже едни 2 бабушкери ме предредиха за регистратурата в поликлиниката.
Ама аз кряснах!  Blush

# 22
Честита Нова Година!  Hug
Да сте много здрави, обичащи и щастливи!
Ние сме добре. Калин хапва на поискване и е много доволен  Laughing
Много ми е добричък не мога да му се нагледам. Изцяло съм обсебена от него, което хич не е добре, но като и на двамата ни е хубаво какво да се прави.... Умората ми е първа дружка, понякога се усещам, че не съм хапвала и трябва и това да правя   Rolling Eyes
И аз нося като луда на ръце и обикалям къщата. Денем спи в леглото си, нощем с нас или с мен, защото сменям леглото за нощното хранене да не будя таткото...
Изпуснала съм Бг-мамата от два месеца, като се сетя и глава ме боли, но гледам да спя, че съм си поспаланка по принцип, сега още повече  ooooh! Така че гледам да не си губя драгоценното време в нета...
Много ви прегръщам всички...

# 23
Ла Ви Много се радвам,че се разписа и ,че с Калин сте добре  Hug
Аз от сега не мога да се наспивам ,уж корема ми е слязъл а отърване от киселините няма, като прибавим и болките в гърба и кръста и подутите ми глезени , а и крампите по цяла нощ ...абе приказка ooooh! И е странно как само едно подритване отвътре ми стига за да се усмихна  Blush Чак се чудя как ще живея след като родя и вече няма кой да ми почуква по корема  Heart Eyes

# 24
  • shumen
Ла Ви радвам се,че сте добре с Калин.Офф,това с разнасянето ми е до болка познато.Но и ние си имаме вина,че така го научихме.Добре,че поне през нощта спи.Като заспи в 20.30-21 и до 5 сутрин спи.
Лави кога успяваш да поспиваш?Аз гледам когато той спи да свърша нещо из къщи.
Стели не се притеснявай.После ще рита навънка пък.Моето чаве ме подритваше в корема,а сега само да го сложа на повивалника и пак се почва едно ритане,едно отсяване с крачета и как все умерва незнам точно в операцията,че нали бях секцио.

# 25
  • Варна
Чак се чудя как ще живея след като родя и вече няма кой да ми почуква по корема  Heart Eyes

Aaa Стелико, ще има ама от външната страна , малчо ще спи на мама на коремчето  Heart Eyes, за киселините казват че бебето ще има коса , нАучни доказателства не мога да представя обаче аз имах ужасни киселини и муцунка се роди с коса за прически  Crazy

Ла ви , нема да се плашиш  ами си купи бележниче , аз така направих , вече на пазар ходя с листче или като се присетя нещо , вадя калема  Mr. Green и записвам , то една глава за какво по напред  Hug, да не говорим че има някои моменти дето ми се губят , примерно днес се чудих кой напълни с прясна вода бутилката в спалнята , да съм била аз спомен нямам  Crazy

# 26
  • Варна
Научното обяснение за киселините и косата било, че и двете се появявали от наличието на повече естроген или нещо такова Crazy Само че аз нямах киселини изобщо, а и моят се роди с голяма коса Laughing
Aaa Стелико, ще има ама от външната страна , малчо ще спи на мама на коремчето  Heart Eyes
Абсолютно Joy И сега обича да спи гушнат мушмулът му с мушмул Heart Eyes

# 27
  • София
а дали са същите бебетата и след като се родят  newsm78
да поясня, нашия младеж е много съобразителен, на разходка си се намества и се кротва, като се къпя също, като спя аз и той кротува.
та се надявам и после при същите ситуации пак да дремва и да е кротък  Mr. Green
а и мъж ми като сложи напоследък ръце на корема и той се кротва, чак изглежда все едно се крие от него, та и после се надявам да е мирен в неговите ръце, та да му го връчвам по-често  Mr. Green

# 28
  • Варна
а дали са същите бебетата и след като се родят  newsm78
да поясня, нашия младеж е много съобразителен, на разходка си се намества и се кротва, като се къпя също, като спя аз и той кротува.
та се надявам и после при същите ситуации пак да дремва и да е кротък  Mr. Green
а и мъж ми като сложи напоследък ръце на корема и той се кротва, чак изглежда все едно се крие от него, та и после се надявам да е мирен в неговите ръце, та да му го връчвам по-често  Mr. Green

Хахах, надявай се Joy Hug

# 29
  • София
така и предполагах, ама викам си да взема да попитам все пак  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт