Отговори
# 30
  • Варна
ееее Бамба , пожелавам ти от сърце така да го докараш , и на всички бъдещи майчета , да са ви спокойни бебчетата , много е важно да имаш търпение и да приемаш всичко с усмивка , макар че наистина на моменти е изключително трудно  ooooh! и таткото да взема активно участие  Naughty , като ти умалеят ръцете на тати са по силни  bowuu

# 31
  • shumen
Хаха Бамба иска ти се.Моето чаве в мен беше кротко,ама сега да видиш.
За киселините и аз имах,а Дени се роди почти без коса.

# 32
  • Варна
Здравейте,

имам въпросче  Crazy Я кажете какви матраци сте купили за бебешорите? Аз сега съм на тази вълна, че вчера взехме кошарката, но нещо се обърках с матраците. То много видове, много нещо  ooooh! Само знам, че не искам да е пружинен или дунапренен, ама от там нататък  newsm78 Гледах на Магнифлекс, но нещо не ми се дават 150 лв за нещо което ще се ползва около 3 години най-много...

Та така, споделяйте бързо  Mr. Green

# 33
  • София
нашето легло е с пружинен, не знам защо да не може  newsm78
и леглото е антично, мъж ми е спал на него, само матрака е нов  Mr. Green

# 34
  • Варна
Бамба,
и нашето е антично, но не чак от мъжово време, а от това на щерка му, значи към 16-17 годишно Joy Аз бях много против него в началото, но мъж ми го изшкури и лакира, та стана много хубаво. Само дето дребо не спи в него, но това е една друга тема Whistling Голям студ е в спалнята, и мухъл избива, та с него двамата сме в дневната, живот и здраве това лято ще правим ремонт и се надявам другата зима да нямаме такива проблеми.
Вава,
матрачета с кокос има на сносна цена в Пакостник, провери там ако искаш:
http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=112

# 35
Аз снощи се бях замислида, дали бебчо ще е плешивичък, защото нямам представа какво е това киселини (надявам се и да не разбера). Като се роди ще дам отчет  Mr. Green
Бамба и аз използам ръцете на ММ за успокояване на бебси. Когато почне много да ме подритва прибягвам към този метод за успокоение.
ВАВА аз взех с кокос. Имаше на Магнифлекс някакви супер-дупер, но според мен само заради името (нали се води модел на Пиер Карден Rolling Eyes)са им сложили висока цена. Нашият беше към 60 лв.

# 36
Привет, бръмбари  Hug
И нашата кошарка ще е стара, от племеницата, само матрак ще вземем. Тия кокосови за пръв път ги чувам, Кокоска ще спи върху кокос  Joy Около 60 лв е добре, повече не давам  Mr. Green
Месечко, специално да му нащипеш бузките на Борко  Heart Eyes
Поспалане, прекрасен Слав  Heart Eyes
Искам да ви питам родилите мами, какви гащета използвахте в болницата? Аз нося боксерки и бикини  Mr. Green Та да взимам ли еднократни се чудя  newsm78
Ренди, поръчах си нощничките, във вторник ги чакам  Flutter

# 37
  • Варна
Деси,
ще го нащипя, само да се събуди Joy
В болницата носих еднократни бикини, много са удобни, защото като се изцапат ги хвърляш, иначе трябва да переш.

# 38
  • София
Момичета,

За тези които им предстои да купуват неща за бебоците:
Една приятелка ми препоръча една детска/бебешка борса за всичко необходимо за бебето. Ходихме с любимият до там и наистина да ви кажа се уверих, че нещата са евтини и наистина си заслужава от там да се напазарува. Ние купихме само една хавлийка - 8 лв. иначе има всичко. Нещата си ги шият на място. Работят всеки ден до 19 ч.
Ето ви и контакти: http://www.dianainicky.com/component/option,com_contact/Itemid,3/ който има време и възможност нека отиде, според мен няма да съжалявате.

# 39
Бамба видях някъде, че пишеш за клиника Надежда - ако разбереш повече информация ще я споделиш ли? Аз днес ходих до там, но имаше много народ и си се прибрах.
Разбрах, че родилните им зали са много хубави, но пък за цената се чуват различни мнения.
Аз съм се засилила съм Щерев да раждам, че там си ги познавам, но пък ако Надежда предложат по-добра цена може и да се преориентирам.

# 40
  • София
За Надежда аз съм в сряда на преглед и мисля да разпитам подробно за раждането, цени, лекари, какво се носи.
Аз съм за там по принцип, но много зависи и от цената, сложила съм една граница и ако е отгоре просто не ни е по силите, трябва да търся по-достъпни варианти, макар да не ми се иска.
Гинеколозите са с опит, но за тези, които се грижат за децата още нищо не се чува, пък мен това най-вече ме вълнува.
За оборудване, техника и условия в отчетната беше писала една жена, че мъж и монтира и било всичко най-актуално.

# 41
Аз четох, че и за неонатологията са подбрали доста добър екип, но като имена нищо не съм чула.
Ще чакам в сряда освен, колко е пораснал малкият да споделиш и какво си разбрала за раждането.

# 42
  • Варна
Бамба, не съм казала че не може да е пружинен матрака. Просто четох мнения, че тези с пяна и кокос за по-хубави  Hug

Ренди, Месечко,
благодаря за коментарите  Hug

Цял ден гледам матраци, чудя се между тези:

1. http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5149&cat=112
2. http://megashop.bg/mebel/m900032/GLORIA/p300487/%D0%9C%D0%B0%D1% … product_info.html
3. http://moedete.com/product/282/matrak-kokos-i-pyana-10-sm.html

Незнам кой да взема  newsm78  #Crazy

# 43
Вавита, и мен ме обърка сега  Laughing Вторият май най ми допадна на мен  Hug

# 44
  • Варна
Ох и на мен втория май най-много ми харесва, даже ми се струва прекалено евтин за всичко, което са написали  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт