Мързеливи красавици - 16

• 37 796
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Идвам да се запиша при вас, много е приятна темата ви. Все гледам къде е из форума и чета тайно  Blush Laughing

Étoile, и аз съм в твоето положение. С всичко съм се затрупала, че и метеорити имам, та теб съветвам определено тях да си вземеш. Те са удоволствие за очите просто  Crazy Crazy
Аз мисля да си взема пролетните, защото наистина не знам какво да купя с ваучера.  Grinning

# 706
Денси, май така ще направя Thinking
Сега ми кажи за какво да си опукам ваучера от Дъглас, все ще ми измислиш нещо, без което не мога независимо промишлените ми запаси от козметика Whistling добра си в това   bouquet
Благодаря. Heart Eyes Hug
Да веднага ще ти кажа, изчакай пролетните колекции на Герлен, Диор и YSL. Там все ще намериш нещо за което да дадеш ваучера. Пролетните Метеорити, чантичка на Диор звезден продукт, две от палитрите на двата първи бранда са интересни. Разгледай ги. И още виж палитрата за очи на Clarins. Wink Ако нищо не избереш, ще ти кажа разни тайни. Hug  bouquet

# 707
Момичета, дайте идея за хубава спирала за мигли, че моята свърши! Ползвах False Lash Effect на Max Factor, но не съм във възторг, честно казано.

Предварително благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 708
  • София
Хей, здравейте, момичета, не съм писала 2-3 дни, защото нямам време. Тази сесия ме подлудява и нито се гримирам, нито се грижа за себе си, даже и не ям, ама това току-виж ми се отразило добре ( неяденето), че искам до лятото да сваля 3-4 кг , а за фитнес все не остава време, макар че отдавна си го обещавам.

Добре дошли на новите пищещи в темата!   bouquet
Чета, че WomanBerry е в Германия и учи немски, Успех ти желая искрено! Аз отдавна се каня да го науча като за сертификат този език, защото един чужд ( в моя случай английски) език не стига. Тази година определено почвам сериозно и аз с немския, така че ще се подкрепяме.  Hug  Болна тема ми е Германия, междудругото... Родителите ми са лекари там от 8 години, аз бях приета да уча там, ама не.... пуст инат мой.... останах си в София. И за какво, заради едно гадже, с което вече не сме заедно, и заради приятели, които се оказаха лицемери и предатели.... Много ме е яд. Ама в момента уча и съм миналата повече от половината ( 4-та година от общо 5 плюс една държавни и стаж, тоест 6  Laughing) и няма мърдане. С настоящия ми приятел обмисляме сериозно после по една специализация в Холандия, но знам, че няма да е лесно, никак даже. И все пак времето ще покаже  Wink

И недейте така на хора със слаби сърца да говорите за бебешки дрешки за момиченца, че полудявам като си ги представя, обожавам, един ден много искам да си имам момиченце  Heart Eyes Heart Eyes

Относно ББ-кремчетата - ползвала съм на гарниер, но не ми допада, сега съм си харесала един на Estee Lauder, ама го обмислям още

Хайде, изчезвам да уча   bouquet

# 709
  • в Кошера
Уинди, от какъв ценови клас да е? Какъв ефект търсиш?

# 710
Уинди, от какъв ценови клас да е? Какъв ефект търсиш?

Бих се радвала да е с удължаващ ефект, но и от малко обем имат нужда миглите ми, защото преди време имах изкуствени - от тези, които се слагат на всяка мигла и се поддържат веднъж-два пъти месечно. Оттогава моите си мигли не са в състоянието, в което бях преди, за съжаление. Изкуствени не ми се слагат пак.

Цената не е толкова от значение, стига ефектът да е наистина добър. Все пак, мисля, че 50 лева е разумно. Повече не че не бих дала, но предпочитам да купя нещо на детето, отколкото да ги дам за спирала.

И аз се натиках в темата за ВВ кремчетата. Сериозно съм решила да пробвам. Някой много доволен от подобно кремче има ли? А дали ще иска да сподели повече?

# 711
  • София
Момичета, дайте идея за хубава спирала за мигли, че моята свърши! Ползвах False Lash Effect на Max Factor, но не съм във възторг, честно казано.

На Макс Фактор харесвам много Eye Brightening,другата ми любима е на МАС-Opulash.
 Сега гледам Гарлен са пуснали една нова и  smile3508 ,че сега съм с една на Ланком,която не ми допада най-много  Tired
 *Мария* ,никога не е късно когато имаш желание да продължиш образованието си Simple Smile

# 712
  • София
О, то в никакъв случай не е късно, всичко ми се случва даже много с време, веднага след гимназия си почнах университета, след 2 години съм магистър по право, после една специализация "морско право" в Ротердам и съм готова с реализацията там , с маааалко късмет. Това поне са плановете, ако нищо не се обърка в последствие, че никога не се знае,да сме живи и здрави, както се казва  Simple Smile Време за лични неща само не виждам, ама и това сигурно ще се нареди. Просто напоследък нещо ми става, все по бебешорски неща се заглеждам, пък не му е времето, малка съм още ( 22 все пак  Laughing) Макар че гледам, че една млада мама е имала рд вчера и явно добре се справя  Laughing Laughing Толкова се кефя на млади майки, а толкова не ми стиска, защото все си мисля, че ученето ми ще изостане. Абе, май съм в едно такова странно състояние в момента, сигурно на сесията и преучването се дължи  Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 713
  • в Кошера
Споделям моите впечатления тогава, ти си пресей инфото.  Hug

От по-високия ценови клас, за мен най-добрите спирали са две - Diorshow New Look и Lancome Hypnose Drama. Първата ми е по-любима. Четката й е силиконова, разделя прекрасно, придава и обем, удължава, извива, не се рони. Малко трудно се сваля, но мицеларната на Биодерма върши чудеса и я изтрива без проблем.  Peace Драмата има същите изброени качества, с добавка от още повече обем, за един наистина драматичен завършек. Нея я ползвам предимно вечер. Доста хора се оплакват от четката й, която е плоска от едната страна, същевременно извита. С няколко опита й хващаш цаката без проблем и тогава ефекта е наистина УАУ.  Flutter
Хубава е също и Lancome Doll Eyes, но тя няма нищо кой знае колко отличително в себе си. Пак разделя перфектно, обема тук е съвсем лек, удължава добре. Четката й е конусовидна, което е ОК за по-късите косъмчета във вътрешния край на окото и за долните мигли. Не се размазва, не се рони, сваля се лесно. За ежедневен грим е чудна.  Peace

От по-ниския клас съм доволна само от една спирала - Loreal Telescopic CD. Четката й е силиконова, нанася се супер лесно и прецизно, не се рони и размазва. Разделя много добре, извива, удължава. Откъм обем не е нищо особено.

# 714
  • София
А по темата за спиралата - най-добрата, която съм ползвала е тази :
Наистина невероятна и си струва парите. Само първия път като си я купуваш излиза по-скъпа, после рефилърите са около 50 лв.  Извива добре, според мен дава и обем и даже само с едно нанасяне се харесам, а обикновено наслагвам поне 2 пъти.  Laughing Laughing

# 715
  • София
Здравейте, момичета  Hug

Нямам много време за нищо в последните дни, заради тази проклета сесия...  Tired

Но имам нужда от съвет. Канена съм на погачата на племенника на приятеля ми, а аз нямам идея какво се прави. Разбирам, че трябва да му се купи подарък, но какъв!? Никога не съм пазарувала за толкова малко дете. Да не говорим, че не съм и държала бебе в ръце, което вероятно ще се наложи да направя, а толкова да ме е страх Laughing Тъй че приемам съвети всякакви  Mr. Green

bouquet

# 716
От по-ниския клас съм доволна само от една спирала - Loreal Telescopic CD. Четката й е силиконова, нанася се супер лесно и прецизно, не се рони и размазва. Разделя много добре, извива, удължава. Откъм обем не е нищо особено.

Добра е спиралата, но наистина обема й е слабата страна. А аз това търся най-вече в една спирала, защото миглите са ми дълги.

Преди години ползвах само тази на Буржоа, Добър обем даваше.

Много хвалена е и новата на ГР. Купих я на майка ми, не съм я тествала аз.

Тайра, отзивата ти за ББ крема на Нивеа ли е? Мислех да си го взема, но нещо ме разубеди  Rolling Eyes

# 717
На погача ходят само жени, общо взето е хахо хихи, питката се чупи върху главите на майката и бебето, оставят се някакви символични парички (5,10лв) и се дават подаръците. Не помня дали за погача или за прощъпулник се отнасяше, че гостите трябва да си тръгнат преди залез слънце  newsm78

За подарък най-добре питай майката дали има нужда от нещо - бодита, хавлийка, и т.н.

# 718
  • в Кошера
Феичке, на погачата се събират само жени. Подаряват се бебешорски неща - дрешки, играчки, хавлийки разни...нищо кой знае колко трудно за откриване.  Grinning Отиди в някой голям детски магазин и помоли за съдействие.  Peace Не се стресирай за гушкането на бебо, няма да го счупиш.  Laughing Имай предвид, че в/у самата пита се слагат пари, така, че не оставай само с банкноти от 50 и 100 в джоба. Аз веднъж (преди да стана майка, без да знам обичаите и БЕЗ да съм се интересувала предварително) така направих...50-таче...ми нямах по-малко.  Laughing Изгледаха ме странно повечето стари тетки. Добре, че майката ми е близка приятелка.  Heart Eyes
И така....живота учи, на какво ли не.  Mr. Green

Самсара, да, за Нивеата.  Peace Кожата ми е светла, но не прекалено и суха, но не прекалено.  Grinning

# 719
Мария (и аз така се казвам Wink, затова под WomanBerry пише Merry  Crazy ), стискам ти палци  и знам, че ще успееш  Blush То с повече инат всичко се постига.
На моят приятел брат му учи в Холандия и е много доволен, но ако трябва да учи техния език - малеееее, още по-сложно от немския  #Crazy
Скрит текст:
Сега има една програма за Германия,  в която очаквам да успея да се запиша  - за език и за работа, дано да стане  Praynig

За ББ кремчетата: Аз съм много доволна от Garnier. Чета обаче, че все повече хора си купуват на Нивеа, но напоследък съм много разочарована от техните продукти  Tired
Аз най-накрая надвих мързела и отивам до магазина и ще отскоча до козметичния щанд, да надникна за нещо ново и любопитно. И соли за вана, защото ще се размазвам малко по-късно в нея с чаша вино в ръка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт