Бай Ганьо - жив ли е днес?

• 6 321
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Демек  аз не съм от тях   ,  а ? newsm78

# 31
  • Tам през Атлантическия океан
Демек  аз не съм от тях   ,  а ? newsm78

Е, това е по Чудомир  Wink не по Славейков  Grinning

# 32
Разграничаването в стил “Не съм от тях, како Сийке......“ е също толкова Ганьовско......

Dess, защо Славейков? newsm78 Константинов е........

# 33
Не е важно ТИ дали се разграничаваш, важно е отстрани как изглеждаш.

# 34
  • Tам през Атлантическия океан

Dess, защо Славейков? newsm78 Константинов е........
Blush

Е ' зор да се изкажа и в бързината се обърках  Blush

Laughing Ганьовица

# 35
  • До морето
Изма, благодаря   bouquet

# 36
Аз тоз човек, бай Ганьо, не го познавам. Никога не съм го срещала.
И, слава Богу, съм общувала явно с достатъчно грамотни чужденци, които не са си позволявали да ме сравняват с нещо, което явно не познават. Като ходя по света и скитосвам по улиците, не се разминавам с качествено различен народ от българския /освен цвета на кожата в някои държави/.
Хайде стига с тия комплексарщини - такива сме били, онакива сме били, пък другите, видиш ли, от свръхматерия са направени. Измет има навсякъде.

# 37
  • Бургас
Бай Ганьо никога няма да умре. Срещам го навсякъде. Скоро го срещнах в един турски ресторант, в който бяхме с мъжа ми. До нашата маса стояха две млади момчета. Нямаше да ви казвам за какво мляскане ставаше въпрос. Винаги ми е било чудно как е възможно млади хора да мляскат. Имам и познати жени - млади, образовани, красиви, а като започнат да се хранят, лошо да ти стане. Хората масово нямат елементарни обноски и това го срещам навсякъде. Личната хигиена и тя се нарежда в кюпа  ooooh!

# 38
  • София
 Харесвам Бай Ганьо. Като дете със сълзи съм се смяла на неговите приключения из Европа. Радвам се, че все още е жив и продължава да ни разсмива.
 И една мисъл на В. Гросман от "Книга за психологията на малките европейски държави":

Всяка държава трябва да има свои герои, подлеци и шутове- за да не се стига до унифициране.

Общи условия

Активация на акаунт