90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 789
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Днес бобов:
З: кафе и 2 мандарини
О: порция ориз със зеленчуци
В : Половината на ориза
 Момичета, чували ли сте, че не е хубаво да се прекалява много с водата? Аз пия между 3 и 4л и мой познат ми каза, че на кг се смята по 0,300мл и всичко над него оказвало лошо влияние върху сърцето  Thinking

# 16
Здравейте, може ли да приемете и мен във вашите редици? Hug

Накратко за мен:

Имам момиченце на 1 г и 11 месеца. Качих 25+ кг през бременността, излязох от болницата почти 22...Гадноооо! Никога не съм била повече от 70, което беше за един кратък период на психологическа основа.
Та, година след раждането се взех в ръце: хранителен режим (доста строг) от фитнес инструктор и фитнес тренировки 3 пъти седмично с програма. Свалих 18 кг за около 6 месеца, но по празниците качих 2, обяснимо защо....Тоест, имам да сваля още 6, за да стигна крайната цела - 63 кг при височина 168см. Така се харесвах. Ако после успея да сваля още 2-3 - добре дошло!

Преди сватбата съм правила 90-дневната и имах успехи, не помня точно колко свалих, може би 4-5-6...
Сега я започнах на 4 януари, в комбинация с тренировките, пак 3 пъти седмично. Свалила съм въпросните 2 кг от празничното освинване, ще гледам да сваля и останалите 6.

Благодаря на тези, които ми изчетоха фермана Embarassed Hug

Днес ми е ден за варива + тренировка, която вече направих.

закуска: зелен чай с лимон и джинджифил; 2 кивита
обяд: ориз с гъби
вечеря: или същото, или печени картофи с подправки

Основния ми проблем е недостатъчното количество вода, което пия, но дано вляза в релси полека лека.

Много нахъсващо ми действате, а и съветите ви са полезни. Благодаря за което! А снимките на момичетата от първата страничка просто ти казват: Не мисли за храна, струва си Grinning

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 16:53 от sunray_1981

# 17
И аз тук.
Менюто по план върви.

# 18
Хайде и аз да не остана по на зад ,запис в новата ни темичка  Hug

# 19
  • софия
  bouquet

# 20
  • София

на кг се смята по 0,300мл и всичко над него оказвало лошо влияние върху сърцето  Thinking
Искаш да кажеш по 30 милилитра, а не по 300 предполагам Simple Smile

# 21
Хайде и аз да не остана по на зад ,запис в новата ни темичка  Hug

Следващия път по-добре остани по-назад. Твоето "запис" с какво помогна на темата? 10 сантиметра по-горе е изрично написано, че на запис, цоп, букети и т.н. безсмислени коментари, не им е мястото тук. Аман значи, все едно сте на по 15 години.

И за теб се отнася същото.

Отчет за днес - варива:
1. Закуска - фреш портокал
2. Обяд - лют ориз със зеленчуци
3. Вечеря - салата и печени картофи с копър и чесън

В ПМС съм и ми е тежко, подуто и криво. Въпреки това, кантарът показва - 2. Много се надявам като мине МЦ да видя още по-добри резултати.

# 22
Мдаа, личи си, че ти е криво  Mr. Green
За мен и бамя, и зелен фасул са си във варива.

# 23
ако се пие по 300 мл на 1 кг  Joy Шегувам се, очевидно е грешка
sunray_1981 добре дошла. И ти звучиш много мотивиращо, желая ти успех Peace
Аз днес съм на плодове
з- 3 малки мандаринки
о- 2 ябълки
в- пак 2 яб. и 2 шепи микс ядки суров. Поръчах на баща ми и белен слънчоглед, но като го вкусих се оказа печен та от него само няколко хапнах и го махнах веднага.
От вчера съм в ужасно главоболие и просто нямам думи
Да се похваля взех си първия изпит и имам 6, имах време да уча и мина добре. Следващия ми е на 14 и направо не знам Crazy

# 24

Днес съм на белтъчини, смесих на обяд съзнателно. От днес започнах да пия топла вода с мед и ябълков оцет.

# 25
  • Града на Лили Иванова
 Stop

# 26
Момичета, каква е зависимостта при МЦ? Аз затова ли 2 дена нищо не свалям, а се стремя да съм си режимна Sad
И друго - знам, че е инвидуално, но долу-горе в самото начало на диетата, по колко кг е редно да се сваля при една четворка? Направо се плеснах по челото с предната тема с тези -6кг  ooooh! на едно момиче. Аз съм само -1, а имам доста излишък. Знам, че после към 2-3мес ще почна по по-малко да свалям, ама се надявах поне в началото да е повечко  Rolling Eyes

# 27
И аз да се отчета, че съвсем режимно си приготвих сутринта 1 портокал за закуска, 3 яйца (само с 1 жълтък) на тиган със салата айсберг и........ следобяда за първи път одри***х положението с 3 хапки торта (шефът ми е виновен  Twisted Evil ). Всъщност не, аз съм си виновна, Нана е права като повтаря това за волята и че всичко зависи от нас, но за човек, който цял живот си е ял каквото поиска без проблем, после му е много трудно  Tired
Дали мога да пропусна въглехидратния ден и да мина към плодов тази седмица? Или противоречи на правилата? Сякаш бях чела нещо подобно.  Thinking

# 28
Момичета, каква е зависимостта при МЦ? Аз затова ли 2 дена нищо не свалям, а се стремя да съм си режимна Sad
И друго - знам, че е инвидуално, но долу-горе в самото начало на диетата, по колко кг е редно да се сваля при една четворка? Направо се плеснах по челото с предната тема с тези -6кг  ooooh! на едно момиче. Аз съм само -1, а имам доста излишък. Знам, че после към 2-3мес ще почна по по-малко да свалям, ама се надявах поне в началото да е повечко  Rolling Eyes
Преди МЦ се задържа вода. Може да имаш и повишен апетит!
наистина е много индивидуално. Аз имах да свалям само 3-4 кг и нищо не свалях в началото, но пък някои имат да свалям по 30 и свалят по 2-3-4 кг тъй че.... няма как да ти кажа.
1 кг според мен е оптимално. Бързо свалените кг-ми не са трайни!

# 29
6 килограма за 4 дена за мен е невъзможно да се свалят,  единствено ако  взима някакви хапчета, които са дехидратирали и са изсмукали водата от всичките клетки  Peace
Гиги, любимке моя  Heart Eyes  прочетох ти обръщението към мен от предната тема  Simple Smile
Ще ти кажа само, че възпитанието ми не ми позволява да ти отговоря

Общи условия

Активация на акаунт