90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 782
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • София
merian996, Госпожица Дух -  Hug Благодаря за отговорите!
Аз тръгвам от 66, но за мен не са нормални килограми. С първия цикъл на диетата тръгах от 75 след второто диване Simple Smile Не я спазвах до край, а имах и прегрешения, но и аз и мъжа ми (той свали 10 кг) естествено бяхме много доволни.
Сега се двоумя - дали да тренирам -говоря за кардио вкъщи по време на диетата или да изчакам да сваля малко и тогава да започна....

# 46
merian996, Госпожица Дух -  Hug Благодаря за отговорите!
Аз тръгвам от 66, но за мен не са нормални килограми. С първия цикъл на диетата тръгах от 75 след второто диване Simple Smile Не я спазвах до край, а имах и прегрешения, но и аз и мъжа ми (той свали 10 кг) естествено бяхме много доволни.
Сега се двоумя - дали да тренирам -говоря за кардио вкъщи по време на диетата или да изчакам да сваля малко и тогава да започна....

а защо се двоумиш???

# 47
Ехааа, докато се усетя, че има нова тем и хоп!!! 4 страници хвръкнали вече... Това сигурно е най-посещаваната тема във форума! В тази връзка, благодаря на автора (за пореден път)!  bouquet

Аз стартирам утре и мисля да си хапна някаква рибка със салата от зеле, моркови и целина. За закуска съм се запасила с плодове - портокали, помело, банани, мандарини, ябълки... Все ще си харесам нещо от тях! Peace

За следващия ден планирам да сготвя картофена крем супа, като за мен ще отделя количество за две хранения без бешамел, а за останалите членове на семейството ще си я направя по всички правила и ще им сложа крутони. Ще добавя зелена салатка с краставичка, репички и зелен лук. Heart Eyes

# 48
  • София

Май от мързел  Joy Шегувам се Simple Smile Някъде бях чула/чела (абе май недочула), че е по-добре да се отървеш от излишни кг първо и после да започнеш да трупаш мускулна маса. Не съм веща по темата и затова реших да попитам. В моята тиква си намирам логика в това първо да свалиш, а после да моделираш тялото и да го стегнеш, но не зная дали е правилно.
А и ми е интересно  (ето това е от мързел вече  hahaha ) дали се постигат добри резултати и без тренировка.

# 49
Аз лично съм на мнение, че когато имаш много да сваляш, можеш да оставиш спорта като "скрит коз", защото в началото и без него ще сваляш, но 66 кг не са чак толкова много. Ако искаш изчакай да паднат първите 2-3 и започвай да спортуваш.

# 50

Май от мързел  Joy Шегувам се Simple Smile Някъде бях чула/чела (абе май недочула), че е по-добре да се отървеш от излишни кг първо и после да започнеш да трупаш мускулна маса. Не съм веща по темата и затова реших да попитам. В моята тиква си намирам логика в това първо да свалиш, а после да моделираш тялото и да го стегнеш, но не зная дали е правилно.
А и ми е интересно  (ето това е от мързел вече  hahaha ) дали се постигат добри резултати и без тренировка.

Ами първо си отговори на въпроса какво искаш сама за себе си - ако желаеш слабо тяло действаш по един начин. Ако искаш да постигнеш стегнато тяло с някои и друг релеф - по друг начин.
Лично аз винаги съм мечтаела да имам макар и по-закръглени форми, но стегнати и красиви. За това и спортувам, никога идеалът не ми е бил манекенски мерски и кльощави крака. Честно казано   при такива желания кантара няма никакво значение, защото едно е как изглеждащ спортуващ на 65 кг, друго е не спортуващ на 65 кг. На мен всеки ми казва, че съм се стопила, хора които не са ме виждали 1-2 седмици намират видим резултат, а кантара стой на същото място, даже с някви грамове на горе. (Не, че съм няква хипер спортяга виждаш ли и нямам никви мазнини - напротив имам си много! Но явно спорта просто ми се отразява на мерките, не на теглилките)

# 51

не се излагай....едновременно е режим се комбинира и спорта.Аз личо така направих и за 11 те си свалени кг нямам нищо виснало..То зависи и колко кг си.Ти си Ок и 66 не е проблем да започнеш.По ТЛС гледах едно предаване като бремнна как се променяха за 365 дни.Е те от 220 стават 70 и всеки ден са във фитнеса по няколко часа.Така че според мен няма да ти навреди спорта напротив.И мускули с леки тежести до 40 -50 кг не се правят.....Simple Smile))))))))трябва с над 100 ама ние не можем да ги вдигнем хаха не сме културстки

# 52
Хайде цоп в новата тема и аз. Днес бобов изкаран на ориз със кисело зеле. Утре няма да има минуси заради киселото зеле най-вероятно.

# 53
  • София
Ясно - метнахте ме на кростренажора обратно  Laughing  Hug
А 66 кг може да звучат малко, но за мен са повод да не се снимам  Joy Така чеее... А съм далече от идеята да бъда с манекенски скелет - опази Боже - те, повечето са като манекени на Бухенвалд! Simple Smile

# 54
ми то не е само кроса...трябва да работиш за всяка група мускули,но както каза Госпожица дух,зависи какво целиш.Аз също не целя 2 кокала хахах а стегнато тяло с малко по-малко кг от сега...Малко малко,колко да са малко.още 14 кг

# 55
ден 9 отчет Simple Smile
З - 2 кивита
О - кебапчета със зелена салатка
В - същото и многоо вода,до сега 3 л.
 Чувствам се добре,леко ми е и спазвам правилата! И мен ме е яд на едни и същи въпроси, та затова ако имам нещо за питане първо чета  Grinning
 Лека вечер Simple Smile

# 56
  • Пловдив
Здравейте. Честита нова тема,дано е пълна само с минуси. Simple Smile
Днес съм -100гр.
Днес Варива:
З-ябълка;
О-леща с една филийка пълнозърнест хляб и малко фъстъци...около 20;
В-само леща без хляб и 10-на фъстъка;
Водата пак е около 1,5л,днес бях на фитнес.  Simple Smile

# 57
 За 8 дена диета, нито грам не съм свалила... Отчаях се...

# 58
Аз приключих за днес с 50гр бадеми  преди това един морков, а през цялото време вода.....всичко ми е компот в стомаха и на мен днес стърже като невидял, но си го обяснявам с цикъла, който ми предстои, попринцип освирепявам и незнам как ще изкарам първите му 3 дена.
Като капак тази вечер мъжо поиска пилешки хапки. та мму пържих и мога гордо да кажа, че дори не си облизах пръстите. А иначе килограма, който ми беше + тази сутрин вече го няма и се успокоих.
Извинете за дългия пост ама не се ли оплача ще отида да ям  smile3505
Лека вечер и пожелавам на всички, които карат плодов днес утре сутрин да ги зарадва един ГОЛЯМ минус.  smile3525 smile3525

# 59
За 8 дена диета, нито грам не съм свалила... Отчаях се...
амии 1 во зависи колко кг си и колко имаш да сваляш и 2ро както каза Нана на мен преди времеее -не може за 1 седмица чудо да стане и да съм манекенка.Не се отчайвай толкова рано

Общи условия

Активация на акаунт