90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 790
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
За 8 дена диета, нито грам не съм свалила... Отчаях се...
Аз съм свалила 300 гр,ама пък си продължавам с кеф и знам,че резултата ще дойде Hug

Днес белтъчен:
3:Банан
О:Кюфтета със салата зеле и моркови
В:Риба тон със зелена салата

# 61
Мали момичета, какво правите! Имайте милост към работещите. Mr. Green
Май ще се записваме през ден. Crazy

# 62
  • Sofia
Да си отчета особено мъчителен плодов ден - ябълки, мандарини, банани и шепа орехи и стафиди. Умрях от глад, гадно ми е на корема.... мръннннннн... Дано поне в комбинация с новолунието има ефект.

За бамята и аз мисля, че става и за трите дни. Същото мисля и за спорния зелен фасул.
Някой ще ме светне ли - кестените плод ли са или вариво? Днес на пазара бая се загледах, ама не посмях без да съм питала.

# 63
  • София
Сави, кестените са за въглехидратен ден. А зеленият фасул е вариво  smile3534

# 64
И аз съм така, вече десети ден. Май пак ще я зарежа

# 65
И аз съм така, вече десети ден. Май пак ще я зарежа
Или не правите нещо като хората или нямате достатъчно търпение. Аз също ще цитирам Нана: Тези кг дето имаш да ги сваляш за 10 дни ли ги качи, та очакваш за 10 дни да ги свалиш?
Най-голямата ви грешка ще бъда да спрете сега. Имайте малко повече вяра  Hug

# 66
  • Sofia
Бабс, знам твоето мнение за зеления фасул. Но аз не го споделям. Както и да е и без това не го ям.

# 67
Доста стриктно и под час се храня, но вече 8 дена няма промяна в килограмите. Имам 8-10 излишни.
 Кога видяхте ефекта от диетата?

# 68
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
По повод на съотношението кг/мускулна маса да кажа, че мускула по принцип тежи повече, за това аз гледам повече метъра (рулетката  Blush ),  от колкото кантара  Peace

И аз да възроптая срещу бързоскоростното ви писане, то човек да не отиде на работа значи!

Отчет за вчера
закуска ябълка
обяд и вечеря - ориз с гъби и маслини (стана божествен, по хубав през живота си не съм правила)

Днес
закуска ябълка
обяд Bake Rolls, това като гледах беше най-подходящо от вендинг машината на работа
вечеря - салата и както ги наричам студентски спагети (от тези в пакетче, които се заливат с вряла вода и се добавя само нещо като Пикантина).

Отчитам и мъжО, който и той като мен не закусва, но щом аз започнах, скоро и той ще се научи  Crossing Arms

та той вчера на обяд - картофено пюре (от топла витрина, това било само режимно)
вечеря от моя божествен ориз с гъби и маслини
днес на обяд е ял кифла с шоколад  и вечеря същите спагети + 2 тулумбички

Утре ще е голямо изпитание, но щом може да си хапвам стафиди ще изкарам някак Wink

Да ви кажа честно малко съм скептично настроена, защото аз от както съм на режим глад не съм усетила и си мисля, че "има нещо гнило в Дания",но ще видим. Старая се да спазвам правилата и до сега не съм съгрешила, одеве пържих картофи със сирене на малкия и си викам "мина им времето, трябваше вчера да се сетиш", та се въздържах.
Най- трудно ми е да не пия вода по време на хранене, аз пия по много вода по принцип, но сега  30 мин. преди храна не пия вода и колкото издържа след това.

Лека вечер и до утре  Hug

# 69
  • София
Днес мина доста вкусно лещичката ми дойде определено добре. Утре се радвам, че ще мога да изям едно парче от тортата, която правих за домочадието вчера, а за обед ще им готвя спагети та за мен смятам да си приготвя отделен сос от домати и ароматни подправки. Най - ще ми  е труден плодовия в неделя, обикновено сме си в къщи и непрекъснато някой гризе нещо  Cry
Лека от мен!

# 70
На тези, които се отчайват, че кантара не мърда, да кажа, че той не винаги е показателен - важни са мерките и как изглеждате в огледалото като се погледнете. Аз например не съм се теглила от как съм на режим, по дрехите си усещам промяната и като цяло по това, че ми е по-леко и подвижно.  Laughing (То прозвуча, че едва ли не съм станала неподвижна от дебелина, но не, аз от размер М си гоня С-ката пак  Mr. Green )
Имайте повече търпение! Само за пример ще дам това, че преди време, когато нямах проблем с яденето на месо всеки ден, правех режим за покачване на мускулна маса и стартирах с килограми на брой 51.200, завърших режима с килограми 50. 600, и с близо 6 см. по-малък ханш! Но като цяло с много по-хармонично оформено тяло. С една дума - истината е в мерките, а не в кантара! Многото свалени килограми понякога са в резултат на разкарване на вода от организма. Простете за отклонението, ако съм досадила на някого.   bouquet

# 71
така приключи и моя ден 9 на варива, а ето и отчета:

з. фреш от грейпфрут + кафе

о. грах яхния + филия хляб " Вита" + 4-5 бр. маслини

в. грах яхния

Само ,че си мисля че прекалих с количествата....толкова вкусен се оказа грах яхнията. Дано нямам сериозен +, предвид  това реших да вечерям към 17:00 и да приключа с яденето за днес.

Утре съм на въглехидрати. Гледам мъжо купил чибата с маслини( толкова ги обичам ). Дали ще е добре утре за обяд да си хапна една с лютеница??????

# 72
А заспорта- просто намерете онова, което ви прави щастливи.
Ако ви е скучно и не ви харесва, значи просто не е вашето нещо.
Ходила съм на плуване, народни танци, йога, фитнес, пилатес, баскет бол, катерене на стена, тичане, но след години най-накрая намерих своето нещо - кик бокс. Излизам в дъжд, сняг, студ, в 8 и 30 вечерта, прибирам се с пришки по краката, кръв под мазолите и рани по ръцете, но въпреки това ме прави щастлива. Безкрайно щастлива и по време на тренировката и след тренировката. Така че просто намерете своето нещо Wink Няма скука, няма сивота, а и групата (нищо че са само малки момчета на по 18 години пак ме зареждат положително)

# 73
Ехе нова тема Simple Smile
Аз правя през ден  по малко упражнения. Страстта ми е плуването, но сега няма как...

# 74
 Днес ми е 10 ден-варивата и си сготвих киноа с един замръзен микс зеленчуци,че нямам време преди обяд да режа зеленчуци и да направя невероятна вкусотийка.Не стана лошо,но другия път ще е с пресни зеленчуци.
 След първата 4-ка бях -4 кг. и от тогава не съм мърдала,но ми е лекичко и се чувствам добре Simple Smile
 Менюто днес беше:
з-ябълка
о-киноа със зеленчуци
в-същото + 2 оризовки
 Та относно тези оризовки се надявам да не съм сгрешила.Имаше някои противоречиви мнения малко по-назад....
 А днес цял ден се каня да питам за оризови спагети.Предполагам,че са при варивата,ама все пак да питам.
 Колкото до соевия сос,доколкото разбрах може първите 2 дни.Така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт