90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 810
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет момичета Simple Smile
Първо да поблагодаря на авторката за новата тема; надявам се да има по-малко спорове в нея и повече свалени килограмчета Simple Smile

Моите килограмчета от седмица не са мръднали, но това няма да ме откаже. Пък и, както отбеляза вчера Нана, количествата на някой изядени от мен неща са повече от необходимото/разрешеното. За сега. Относно спорта, мисля да почна след месец, ако сваля поне още 3-4кг. Основното което ме спира в момента е, че няма на кого да оставя малчо. И има и още нещо, ако някой се е сблъсквал ще помоля за съвет.. От към 7 месец на бремеността и до сега, от много качени килограми, започнаха адски много да ме болят коленете, едвам ставам и сядам. Надявам се да отмине болката заедно с излишните кг..

Отчет за днес:
З: сушени кайсии 8 бр, по-късно чаша фреш портокал
О: ориз на фурна, филийка вита, половин купичка зеленчукова супа
В: ориз на фурна, филийка вита, малко салата домати и краставици

# 76
И има и още нещо, ако някой се е сблъсквал ще помоля за съвет.. От към 7 месец на бремеността и до сега, от много качени килограми, започнаха адски много да ме болят коленете, едвам ставам и сядам. Надявам се да отмине болката заедно с излишните кг..

Аз се сблъсках с този проблем. И именно той ме накара да се захвана възможно най-бързо с тренировки. Важното е да се консултираш с треньор и да споделиш какво те боли и прочие. В началото ми бяха забранили сериозно кардио и пътека, защото там най- много се натоварват коленните стави. Със свалянето на всеки един килограм болката намаляваше и от доста време вече нищо ми няма.
Относно спортуването - аз също не целя плочки като на културист, ама друго си е хем да се вталиш, хем да се стегнеш. Това е най-добрия вариант (когато има кой да гледа малчовците, разбира се!). Отделно, че спорта дава тонус и настроение Peace

Днес завърших деня съвсем режимно. Явно обаче стомахът ми вече се е свил, защото и в момента ми се гади чак, все едно съм преяла. Изядох на половина порцията с ориз и гъби от обяд, плюс малко печени картофи. И въпреки това ми прилоша. Ще го имам предвид занапред.

Утре съм на въглехидрати.

Закуската ще е помело.
Обяда и вечерята не зная още - зависи дали ще успея да изляза, че сме сами с Ели, а времето май ще е гадно, ще видим.

Спокойна нощ и пожелавам на всички по едно минусче утре сутрин!

# 77
Добър вечер и от мен  Simple Smile
Аз така зверски се налапах към 10 с баница!Направо ....как може такава лакомия пуууууу.Днес с една приятелка се видяхме,каза ми,че съм свалила доста.И  аз к'во ,взех ,че се надумках здраво ooooh!
Тинкиbouquet

# 78
Здравейте на всички, от 6 дни съм на режима, днес - варива до тук -2,9кг. Simple Smile Много се извинявам, ако е обсъждано, но много се чудя и вече реших да питам. Голяма грешка ли е двата плода сутрин, ако не ги ям заедно, понеже ми се налага да ставам много рано и гледам да хапвам единия плод и след определените часове за деня другия.  Embarassed Благодаря предварително, чао и успешен ден.

# 79
Добро утро дами, хайде по кафенце от мен.!!!

Снощи удържах на изкушението(пилешките хапки), но тази сутрин кантара ми си покааза 82 не съм и мръднала нито грам  надолу, защо така хем ми беше плодов пфу. Надявам се, че на следващият ще има минус.
Хубав и успешен ден.!!!

# 80
  • Sofia
Яница, не е грешка според мен, стига да спазваш часовете.

Доволна съм много тази сутрин. Заслужаваше си вчерашната мъка - повече от 1 кг е минусът. За цялат първа четворка резултатът е - 2,9 кг. Не е много, но е добро начало.

Весел ден на всички!

# 81
Вчера си провалих плодовия ден по много брутален начин.  Confused И съм с плюс 700 г.  Tired

За спортуването съм съгласна с Дух   bouquet. Винаги може да се открие нещо любимо. За съжаление на мен ми забраниха такива тренировки заради проблем с очите и много ми липсва. На стари години бях започнала да тренирам Шотокан...

Днес ще опитам с всички сили да направя плодов обяд, да компенсирам донякъде за вчера, в почивка съм.
 Защо беше този ужасен глад снощи така и не разбрах. Като чета явно вчера е било някакъв гладен ден и за други..

Хубав ден.

# 82
Добро утро момичета. Diliantata кафенцето супер.
Днес въглехидратен.
Ще бъде зелена залата с крутони и сусам и шоколад на вечеря.
Аз са себе си открих че моя спорт е йогата. За съжаления мога да ходя само в събота защото мъжо гледа децата , но и от това се чувствам добре.
Когато бях на 25 и 58 кг. ходих на тае-бо и ми беше супер, но сега с тези килограми най-много ще си направя някоя травма.

# 83
  • София
Добро утро.

Диляната, благодаря за кафето, точно сипах и първото ми за деня.

Момичета, гладът е в мозъка, не в стомаха. Хранете се по-бавно, колкото и да ви е трудно. На стомаха са му необходими 20 минути, за да изпрати сигнал до мозъка, че е сит. Така че ако ядете по-бързо просто поглъщате повече храна, отколкото реално ви е необходимо. И най-вече опитайте се да промените нагласата си към храната. Не мислите нон стоп какво ще ядете, кога ще го ядете и т.н. Аз лично съм забелязала, че когато имам много работа, дори когато съм на плодов, понякога минават по 4-5 часа без да съм яла нищо и не усещам глад.

# 84
  • софия
здравейте!днес ден 5 белтъчен,незнам дали имам промяна,защото кантара ми е счупен.за днес банан,бъркани яйца и пържоли с  гъби.

# 85
Напълно съм съгласна с Нана.Просто трябва да си намерим допълнителна занимавка, която да ни разсейва и ни кара да не мислим за храната, нещо, което обичаме да правим.(чистене,решаване на кръстословици, плетене  Joy ), а ако има време и възможност за спорт още по-добре.

# 86
  • София
Добро утро мацки Simple Smile
Днес - варива

з - 2 кивита
о - боб с филийка хляб и люти чушлета Simple Smile
в - картофи на фурна

Много минуси на всички пожелавам
   bouquet

# 87
Добро утро и от мен   bouquet .След вчерашния бобов ден и аз нямам минус,предполагам защо се получава така-просто изкараш един много тежък мц с кръвоизливи и ми беше ужасно зле и измаляло,че 3 дни почти не съм ставала от леглото.Малко движение,малко изпита вода и резултата е ясен.Както и да е поне оживях за сега.И аз съм се замисляла за спорт ама така съм се омързеливила,че чак ме мързи да мисля за него,като се затопли тогава  Laughing ,но ще гледам в къщи поне малко да правя някакви упражнения.
Днес въглехидратен з.ябълка о.макарони с доматен сос,в.нещо сладко още незнам какво май брауни ще бъде.Лек ден от мен   bouquet

# 88
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Добро да е утрото и от мен . Кисело зеле с ориз -  никога вече. +400 грама си е ужас. Явно това не е моята храна.
За днес - въглехидрати
з- банан / по изключение, предпочитам други плодове/
о- геврек / като махна сусама /
в - 2 меденки и малко шоколад

# 89
  • Бургас
Благодаря за темата !  Heart Eyes От нова година реших да се взема в ръце след раждането юли месец. Преди при височина 162 см. варирах 48кг. - 50кг. , знам че звучи сякаш съм била "едва жива", но аз се чувставах много добре, жизнена и т.н. - резулатата пет месец след това : плюс 5 кг., които не мога да сваля, гладувах, но почна да ми става зле и се притеснявам, че нещо може да ми стане докато съм сама с малката  Crossing Arms Добре, като гледам в тази диета си ядеш и то добре, но дали ще има ефект, ако не спортувам, да кажем, че изобщо не се и движа, особено сега в студеното време, не мърдам от вкъщи и телевизията е нон-стоп на 24 kitchen Simple Smile Някои момичета по-нагоре също бяха писали, че нямат възможност да спортуват, има ли ефект от диетата ... Това, което ме притеснява е, че ще си похапвам с тази диета, но няма да има ефект,дори да не постигна обратен ефект ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт