90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 862
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Оставам с особено мнение за това правило. Така излиза, че трябва да пия 1.5 л. вода, което на мен ми е малко.

30 мл на килограм тегло е минимумът , който трябва да изпиеш, а не максимумът.

# 586
Здравейте,при мен  ден първи-з.2мандарини, о. салата от 1/2 краставица и 2 домата,70гр.шунка+2ф. хляб бонус.Въпроса ми е като количество дали не е малко?

Увеличи шунката двойно, и махни едната филия, ако можеш мини и без другата. Но зависи колко килограма искаш да свалиш.
Ок-увеличавам шунката,ама съвсем да махна хляба-нали  на първа страница пише и хляб/черен ,типов/.
Иначе искам да смъкна 10 кг.

# 587
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Оставам с особено мнение за това правило. Така излиза, че трябва да пия 1.5 л. вода, което на мен ми е малко.

Всяко тяло има различни потребности, това е минимума. Но имайте предвид, че и  прекалено многото течности също не са желателни. Тялото има способността само да си дава сигнали за пиене на вода. Зависи от сезона, приетата храна и т.н.

# 588
Ако трябва да съм точна, в книгата не е упоменато да не се пие вода по време на хранене или 1/2 час след него. Още пък по-малко 2 часа след него  Peace Това явно е взето от някъде другаде.

Имам извадени няколко цитата от тук, публикувани (във форума). Ако се разровя, ще намеря точно откъде е, но напоследък са страшно много публикациите и ще ми е доста трудно:

За белтъчен ден: "Вода последно се пие 15 мин. преди и 2 часа след хранене ! Затова - пийте си бульончето !
Между двете белтъчни храненния , трябва да минат ПОНЕ 4 часа - съветвам Ви да бъдат ТОЧНО 4 часа, тоест изпреварете глада и обещавам ,че няма да сте гладни след това и да ядете след 20:00 ! "
За бобов ден: "Вода последно се пие 15 мин. преди и 1.5 часа след хранене ! Затова - пийте си бульончето !
Между двете бобови/зърнени хранения , трябва да минат ПОНЕ 3 часа - съветвам Ви да бъдат 3 максимално 4 часа, тоест изпреварете глада и обещавам ,че няма да сте гладни след това и да ядете след 20:00 ! "
За въглехидратен: "Вечерята - винаги е сладка ! Абсолютно е смесена - може да смесвате каквото си искате, важното е да е с големина , горе-долу, на едно парче торта, пие се чай,мляко,вода 300мл веднага след яденето - маже и подсладени !"

Затова съм останала с това убеждение.

# 589
Така може, а сега ми дайте и максимумът, за да проверя дали не си тормозя бъбреците  Mr. Green Имам навика да залъгвам глада с течности, т.е. при пиенето не се водя от жажда, а от глад.
qvili, разрешена е 1 филийка пълнозърнест или черен хляб, не повече. При това само на обяд в първите два дни.
zozo, това са цитати от една потребителка, която вкарва прекалено много лични идеи в постовете си, т.е. това не е от книгата, а са нейни размисли и страсти по темата.

# 590
  • София
Здравейте,при мен  ден първи-з.2мандарини, о. салата от 1/2 краставица и 2 домата,70гр.шунка+2ф. хляб бонус.Въпроса ми е като количество дали не е малко?

Увеличи шунката двойно, и махни едната филия, ако можеш мини и без другата. Но зависи колко килограма искаш да свалиш.
Ок-увеличавам шунката,ама съвсем да махна хляба-нали  на първа страница пише и хляб/черен ,типов/.

В белтъчния и бобовия ден е разрешена 1 филия ПЪЛНОЗЪРНЕСТ хляб на обяд. И то е много препоръчително да не се яде, защото е смесване.

# 591
Днес закуска две кивита; така ме престъргаха че още в 11 обядвах Crazy изядох половин козунак ,
Embarassed, вечеря пица и блокче черен шоколад. Нямам кантар и съм в пълно неведение имам ли свален някой и друг грам или не, батерии чак в понеделник Crossing Arms

# 592
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Така може, а сега ми дайте и максимумът, за да проверя дали не си тормозя бъбреците  Mr. Green Имам навика да залъгвам глада с течности, т.е. при пиенето не се водя от жажда, а от глад.
qvili, разрешена е 1 филийка пълнозърнест или черен хляб, не повече. При това само на обяд в първите два дни.
zozo, това са цитати от една потребителка, която вкарва прекалено много лични идеи в постовете си, т.е. това не е от книгата, а са нейни размисли и страсти по темата.
Максимум за приемане на течности няма. През лятото може и 4-5 л Бъбреците ти с вода ще се справят, но висенето във WC-то е друго нещо. Аз лично повече от 2 л не мога да изпия.

# 593
  • Пловдив
Айде и от мен запис. Аз се улавям, че не пия вода - а трябва. И не свалям - макар че е рано още. Днес съм на въглехидрати. До тук - сутринта голямо кафе в къщи - шварц, две в офиса - едното подсладено с една бучка захар . На обяд избора беше много беден - каквото намерих по шкафовете - стафиди, сурови ядки, малко крекерче, една бисквитка Белвита. Довечера ще се поглезя с милинки . Утре сутрин ще видя как се е отразило на кантара скромното ми представяне през въглехидратния ден.

# 594

В белтъчния и бобовия ден е разрешена 1 филия ПЪЛНОЗЪРНЕСТ хляб на обяд. И то е много препоръчително да не се яде, защото е смесване.
Ок ,благодаря Ви за уточнението,ще се поправя.

# 595
Момичета,аз да попитам нещо,защото вие имате по-голям опит от мен.Ккакво сладко да вечерям?Може ли кроасан?и колко шоколад да изям?

# 596
Здравейте и от мен Hug HugДнес въглехидрати:
З:ябълка
о;малко солети(имах гости и дъра-бъра обяда мина),но може да си направя маааалка следобедна закуска,ако много огладнея Embarassed Embarassed
в:шоколадово руло
За утре имам мандарини,ябълки и портокали
ЛЕК ДЕН!!!

# 597
Кака Дака може кроасан,а за шоколада,аз ям по 3/4 блокчета(една лентичка)

# 598

Аз затова се обръщам към по-старшите в диетата. Лично аз не съм била никога по диетите, но годините си оказват влияние, метаболизмът се забавя и затова се захванах. И на мен ми беше странно да не се пие вода толкова време след хранене, но то има и други странности в този режим на хранене Simple Smile Вече ще си пия вода и чай без ограничение във времето след приемане на храна. За 50 дена имам 3 кила свалени. Искам поне още 3 да махна. Дано да успея!

# 599
  • София
Днес закуска две кивита; така ме престъргаха че още в 11 обядвах Crazy изядох половин козунак ,
Embarassed, вечеря пица и блокче черен шоколад. Нямам кантар и съм в пълно неведение имам ли свален някой и друг грам или не, батерии чак в понеделник Crossing Arms

Юлия, извинявай, но защо изобщо се мъчиш с режим, когато е видно, че нямаш нужната мотивация?
Съжалявам, но няма един твой пост, в който всичко да е по правилата и да няма мрънкане, жалване и прегрешения.
Когато един човек има желание да промени живота си, тялото си или каквото и да било и е сигурен в решенията си, няма нужда от постоянна подкрепа и уверения, че ще се справи. Той просто се справя. Затова моят най-доброжелателен съвет е да седнеш и да си помислиш сама дали искаш да се промениш и тогава вече да приложиш желанието си.

Апропо обядът ти е нережимен не само като час, но и като съдържание.

Общи условия

Активация на акаунт