90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 855
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Момичета,аз да попитам нещо,защото вие имате по-голям опит от мен.Ккакво сладко да вечерям?Може ли кроасан?и колко шоколад да изям?
Кроасан може.
-  меденки,  бисквитена торта, макарони със захар, торта, вафли, постен секс, тиквеник/без орехи/, постни палачинки със сладко, банички със сладко във всяка верига ги продават готови.

# 601
 Моят си кантар най-накрая има батерия  Simple Smileвече само на него ще се тегля,че от кантар до кантар Балкан разлика Grinning.Показа 81,5кг.(дотук 4кг свалени)
 Та днес ми е ден 15-бъглехидрати:
з-3бр.киви
о-пърленка със зехтин и шарена сол и салата от моркови,червено цвекло и магданоз
в-мисля салата марули с репички и краставици,"маскарпоне"от OMV Whistling и ленличка черен шоколад

# 602
  • гр.София
Момичета,аз да попитам нещо,защото вие имате по-голям опит от мен.Ккакво сладко да вечерям?Може ли кроасан?и колко шоколад да изям?
Кроасан може.
-  меденки,  бисквитена торта, макарони със захар, торта, вафли, постен секс, тиквеник/без орехи/, постни палачинки със сладко, банички със сладко във всяка верига ги продават готови.

Нали може вечерята да не е постна, е честно вече се обърках, решила съм да съм супер стрикна и много се обърках, на първа стр. пише: торта или сладолед, в това не виждам нищо постно  Thinking

# 603

Кроасан може.

[/quote]

Хахаха, много ме развесели   bouquet И аз днес съм на Въглехидрати, отчет:

З: 2 банана и кафе
О: постна пица и зелева салата
В: постна пица и ред черен шоколад (към 17ч)
Ако много пригладнея довечера ще хапна малко постен секс  Joy Joy Joy

# 604

Това ще да е вкусно Grinning

Отчет за днес, въглехидрати:

1. Закуска - мандарина
2. Обяд - 1 кроасан /солен/, 1 пакет солени бисквити Тук
3. Вечеря - не знам още

# 605
Момичета аз след плодовия и закуска с топла вода и кивита на следващия ден си докарах страшно разстройство, за това днес на тесто, малко да регулирам. Та, правя питката с маслини на Нана иии ми стискайте палци, защото съм съвсем прохождаща в готвенето Grinning За сега тестото ме слуша, ще видим крайния резултат. Мисля скоро да пробвам и кексчето в микровълнува, въпреки че направо ми се струва невероятно нещо толкова просто и бързо да е толкова вкусно Simple Smile

# 606
Каквато диетата. такъв и с(к)ексът Joy

# 607
  • София
Каквато диетата. такъв и с(к)ексът Joy

хахаха Simple Smile)) ужасТ - айде поне секса да не е постен деееее  smile3534

# 608
Ами то, с тези диети, няма сили за по-блажен Joy

# 609
Завърнах се от тренировка. Тръгнах натам гладна като куче, защото очевидно една ябълка и чая не ми бяха достатъчни. А защо не изядох две, не мога да кажа newsm78 Обаче устисках и добре направих, защото във фитнес залата ми мина глада. На излизане даже не ми се и ядеше, но знам, че трябва, затова "хванах последния влак" и обядвах към 15.30ч. Хапнах си постните мини пицички (3 броя, но наистина са мини Peace  ). Сега изпитвам такова блаженство невиждано, че не съгреших и обядвах режимно.
Абе, с две думи исках да споделя с вас колко съм доволна, че не се подадох на вълчия си глад преди тренировката Blush

Утре е моя критичен, плодов, ден....Не заради усещането за глад, а заради кръвното. Половинката предложи да хапна превантивно ядките през първата половина от деня, та дано избегна прилошаване като последния път.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 16:28 от sunray_1981

# 610
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабка, не може във въглехидратен ден на обяд да се яде сладко. Сладкото е винаги за вечеря, като не се смесва със солено.

Благодаря ти! Това правило го бях забравила! Peace
Дано не е голямо прегрешението.  Blush

Салатата разбира се не е овкусена. Рупам айсберг като овцЪ. Mr. Green
Купих си за довечера натурален 72% шоколад. Simple Smile
Сега се заредих с 5 банана и кило мандаринки за утре - плодов ден.
Купих батерии за кантара , след първата 4-ка ще рапортувам какъв
е резултата. Peace След днешната каша за обяд солено и сладко дано
кантара да покаже един минус. Laughing

.....
Утре е моя критичен, плодов, ден....Не заради усещането за глад, а заради кръвното. Половинката предложи да хапна превантивно ядките през първата половина от деня, та дано избегна прилошаване като последния път. [/i]
Точно заради този проблем в плодов ден ям банани и мандарини. Peace
Така изкарах преди години режима , така ще карам плодовия и сега.
Само вечерята я карам без плод , а замествам със салатка.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 16:17 от ♥ ЖаБкА ♥

# 611
А така, а аз баш козунак ядох за обяд ooooh! Утре ми е плодов ден и отсега ме втриса...мисля да направя тортата от сушени плодове с кокос, описана в книгата, но с толкова ядки и сушени плодове няма ли да дойде малко нанагорно, се питам Thinking

# 612
Дами, ако искате си във въглехидратен  ден си хапвайте кекс по традиционна рецепта, аз си ги правя постни, гледам максимално да се придържам към правилото въглехидрати без белтъчини тест без яйца, мляко, ядки. Но вие както решите.   love001

# 613
  • гр.София
Дами, ако искате си във въглехидратен  ден си хапвайте кекс по традиционна рецепта, аз си ги правя постни, гледам максимално да се придържам към правилото въглехидрати без белтъчини тест без яйца, мляко, ядки. Но вие както решите.   love001
Извинявай Линея но къде го пише това правило, уж подробно изчетох всичко  Thinking
аз също ще се придържам към него ако наистина е упоменато в 90ДД.

# 614
А така, а аз баш козунак ядох за обяд ooooh! Утре ми е плодов ден и отсега ме втриса...мисля да направя тортата от сушени плодове с кокос, описана в книгата, но с толкова ядки и сушени плодове няма ли да дойде малко нанагорно, се питам Thinking

Пробвай варена тиква без захар вместо плодове. Може и зеленчуци без подправки.
моето меню за утре плодов ден ще е :
з - тиква
след 2 ч  тиква
о- домат, краставица  
след 2 часа домат, краставица
в -  тиква
с тиквата по-лесно се бори плодовия ден.

Общи условия

Активация на акаунт