90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 837
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Дами, ако искате си във въглехидратен  ден си хапвайте кекс по традиционна рецепта, аз си ги правя постни, гледам максимално да се придържам към правилото въглехидрати без белтъчини тест без яйца, мляко, ядки. Но вие както решите.   love001
Извинявай Линея но къде го пише това правило, уж подробно изчетох всичко  Thinking
аз също ще се придържам към него ако наистина е упоменато в 90ДД.

Няма такова нещо. ЗА вечеря във въглехидратен е разрешен кекс с мляко и яйца, торта и палачинки - просто количеството трябва да не е голямо.

# 616
  • гр.София
мерси Нана, надявах се да се включиш  Hug

# 617
Мале момичета,аз съм зверски гладна,наливам  се с вода и някам търпение да стане 6 часа и да си изям кроасана,след 30 мин ще се наливам пак с вода и ще си легна с детето в 8 Grinning,за да издържа до утре,а утре мисля да си взема портокали и ябълки

# 618
  • София
Мале момичета,аз съм зверски гладна,наливам  се с вода и някам търпение да стане 6 часа и да си изям кроасана,след 30 мин ще се наливам пак с вода и ще си легна с детето в 8 Grinning,за да издържа до утре,а утре мисля да си взема портокали и ябълки

А защо ще ядеш само кроасан?
Проблемът е, че ядете малко, озверявате и после се жалвате, че било трудно. Никой никъде не е написал да се яде малко. Яжте, докато се заситите, без да се тъпчете.

# 619
Джулия, кекс на обяд е не режимно, както и часа. Обяда не може да е преди 12. Ако не издържаш хапни към 11 още една закуска, това е позволено. Тогава обяда ще ти отиде към 1 часа.

Нана, по напред се е обърнала към теб с предложение, което явно не си разбрала, че е за теб.  Peace

Ден 86 - плодов
З - Киви
От там на татък - суш кайсии, ябълка, мандарини, ядки, вода, чайове.

Пиша го сега, тъй като ми е първи РЕЖИМЕН ден от началото и искам да остане така. Ако ви го напиша, ще ме е срам да се опровергавам после.  Crazy

# 620
  • гр.София
Аз на обяд така се наядох със спагети, че още ми е тежко, а след 20мин. трябва да вечерям, и към 6,00ч.да тръгвам на танци  Mr. Green всеки с проблемите си  Wink

# 621
Значи днес съм окъкала всичко Mr. Green

# 622
Ще ям само кроасан,защото наистина искам да сваля ако мога,поне 20 кг,надявам се да успея,за това  ям по-малко и се наливам с вода,а не мога да спортувам,защото няма кой да ми гледа детето

# 623
поддържам мнението на Нана/не е нужно да ядете малко,а разделно и без да се тъпчете Naughty NaughtyВъв въгл.ден кексовете и т.н. не е нужно да са постни

# 624
  • Банкя
Кантарът показва -1 кг., но аз нещо не забелязвам.Вечер пак съм си наддала Joy
Не съм много стриктна , че все нещо празници.Огладнявам след обяд и вечер.
Днес З - портокал и кафе.
 о- портокал
16ч.- морков със семки 50г.
вечерта - мисля портокал и семки.
С водата е по-добре 1.5

# 625
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ще ям само кроасан,защото наистина искам да сваля ако мога,поне 20 кг,надявам се да успея,за това  ям по-малко и се наливам с вода,а не мога да спортувам,защото няма кой да ми гледа детето

Тука целта е с хранене да сваляш.
Ти с глад , к'во правиш? Нищо. Как спреш режима ще
качиш килата , та и отгоре.  Peace

# 626
  • София

Миличка, аз свалих 53 кг без спорт и без да ям само по 1 кроасан. Въпросът не е да умреш от глад, защото ще дойде момент, когато ще ти падне пердето и ще се наядеш като прасе и си дотам с режима. Идеята тук е да промениш виждането и отношението си към храната, да започнеш да ядеш предимно разделно, а не да си като концлагерист.

# 627
Кака Дака, въпросът е че като се ограничиш драстично с количеството, организмът ти ще започне да складира мазнини и отслабването ще се стопира. Защитен механизъм на тялото е това.
Затова, ако все пак решиш, хапвай нормално количество на обяд, и по-малко за вечеря.
Наливането с вода за сметка на храната е рисковано, и отделно - неефективно.

# 628
Добре момичета,благодаря ви ще ви послушам,надявам се да успея

# 629
а във въглехидратния ден разрешено ли е да се яде бейкроус  вместо сладко?

Общи условия

Активация на акаунт