Боледуване на децата ни в яслена и градинска възраст- как да се справим?Тема 3

• 39 375
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Ей, Ентерола не е ли за разтройство? Не обърквайте жената Laughing
не разбрах въпроса, ентерол съдържа дрожди и ще регулира чревната флора, ако е по-сериозно като запек док ще изпише нещо или Лисичка ще пристъпи към по-сериозните за запек медикаменти, които е давала друг път.
не обърквам никого. писала съм предположения.

Лисичке, измий я хубаво в банята и виж как ще е.

# 466
В момента пак седна на гърнето ,днес за 3-ти път ,не се шашкам , питам само да знам възможностите  Peace
какъв е резултатът?

# 467
Нормално е всичко , няма зачервяване , нищо

# 468
Лисичке и моята се е оплаквала, че я боли дупето. Обикновено или е зачервена от нещо или и се ходи до тоалетна. Не се притеснявай  Peace

Герисана го давам 20 дни сутрин по една чаена лъжичка, после 10 дни почивка. И отново повтарям схемата.

# 469
Лисичке и моята се е оплаквала, че я боли дупето. Обикновено или е зачервена от нещо или и се ходи до тоалетна. Не се притеснявай  Peace

Герисана го давам 20 дни сутрин по една чаена лъжичка, после 10 дни почивка. И отново повтарям схемата.
Благодаря  Hug

# 470
Нормално е всичко , няма зачервяване , нищо
явно е дето й се е ходило до тоалетната.
виж и утре, другиден как ще е, дано не я боли вече!

# 471
Дами, благодаря за отговорите ви за Лимфомиозота

# 472
jos , благодаря   bouquet

# 473
Аз пък да измрънкам, че днес едната г-жа на детето се изтърва, че той спял по гащи и теникса, когато не искал да си слага пижамката (скарани сме със спането)  Confused А аз се чудя защо това дете така киха като го вземам от градината....

# 474
  • в огледалото на живота
Въпрос към тези които дават/или са давали /клеева тинктура:може ли да се приема без прекъсване или се прави пауза.Повече от месец давам всеки ден по два приема/сутрин и вечер/.

# 475
Въпрос към тези които дават/или са давали /клеева тинктура:може ли да се приема без прекъсване или се прави пауза.Повече от месец давам всеки ден по два приема/сутрин и вечер/.
От няколко месеца им давам 2х8 капки без прекъсване.  Peace

# 476
Дупето й е зачервено и не се виждаше ,сега се вижда и мажа с Мустела 

# 477
Вчера имахме инцидент в яслата. Според сестрата, детето не е можело да се събуди от следобедния сън, било много отпуснато. На мен ми беше паднала батерията и са се свързали първо с мъжа ми. Взел я той и тръгнали към педиатърката, за късмет тя вчера беше втора смяна. Звъннах в яслата да чуя и аз версията. Според мен просто много й се е спяло, защото предната вечер заспа късно. Сестрата не можеше да каже колко време е спала, но нямала Т, не била кашляла, не приличало на гърч, просто много отпусната и те се притеснили много. Не знаели да се е удряла или да е глътнала нещо. Всякакви версии ми минаха през главата. Обаче можело и да не я водим на лекар, просто само по телефона да се чуем с лекарката. Тук вече се усъмних, че нещо ни мотаят, уж много притеснени, пък може и без преглед. Лекарката още като чула разказа на мъжа ми, казала, че детето ми е петото за деня, пратено от ясла/градина уж с някаква случка. Но все пак я е прегледала, надявам се достатъчно сериозно, разпитала я е. Всичко е наред. Отделно й погледнала гърлото и преслушала дробчетата. Надявам се наистина да е само опит на сестрите да ни накарат да я спрем, защото им е ясно, че намираме варианти за гледане. Всъщност дъщеря ми сега е в друга група, защото нейната е в карантина за варицела. Тя не беше контактна, не е карала варицела и вариантите бяха или друга група, или у нас. Но знаете, че не става въпрос за ден-два-седмица, а за седмицИ. И ако е здрава, предпочитам да я пускам. Оплаках се.

# 478
Блу ,дано всичко е наред при Вас !  Hug

# 479
Мда ... и на мъжа ми са му измрънкали вчера "Той днес има разстройство"... Естествено, не се сетил да погледне менюто, но преди малко звънна да ми каже, че както и предполагах е имало чаша прясно мляко за закуска. Аз съм ги предупредила, че това при него води до стомашни неразположения... "Ама какво да му даваме...". 

Детето ми няма сериозна алергия, но реагира... по сравнително безобиден начин. Какво да правя в такава ситуация... да следя менюто и напомням ИЛИ по някакъв начин официално се заявява някъде?

Общи условия

Активация на акаунт