Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 436
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Зачекнали сте тема, която ми е много любопитна. Аз от пет, шест години ходя на маникюр, кола маска, козметик и изобщо не мога да се справя с повечето от тези дейности сама вкъщи. Интересно ми скъпо ли ще ми излизат същите удоволствие в Щатите? Какви са горе долу цените? Пак ли са различни от щат до щат? Ние заминаваме за Пенсилвания.

Относно заминаването, мм е вече в Питсбърг и търси квартира, за сега без успех.
]
Здравей аз в Луизиана в моя град има училище за фрезьорство и за косметология там излиза значително по-евтино от други места, но ми правят страхотен маникюп и педикюр за 25 долара общо.  Иначе на обикновенни салони излиза над 40 и не всички неща са чисти и хигиенични, докато са в салона са така.  Съветвам те да провериш дали има такова училище - има Аведа, Пол Мичел и подобни

# 496
... Интересно ми скъпо ли ще ми излизат същите удоволствие в Щатите? Какви са горе долу цените? Пак ли са различни от щат до щат?

По-добри мани/педи от азиатките няма!!! Няма латино, няма англо-саксо, няма българки!

Различни са дори от квартал до квартал... и да не забравяме, че и бакшиша е задължителен, та си е 15-20% отгоре. За скъпо - не знам, все пак нямам поглед към банковите ви сметки...
http://www.yelp.com/search?find_desc=Manicure+Pedicure&find_ … =Pittsburgh%2C+PA
Ето това е ценоразписа на каката, която има най-висок рейтинг от горния линк:
http://www.juditdayspa.com/manispedis.html

Shellac ползвам основно по време на ваканция и винаги го правя френски, иначе обезумявам като си гледам израсналите нокти (след 2 дни вече ми личи).
Най-забавното - издирвам аз добър бразилиън и ми се къдри косата и от цените и от ревютата, които чета (щото в Ню Ингланд тва е екзотика, представете си). Накрая, вече сериозно ядосана отивам в квартал със силно латино/бразилско присъствие, вмъквам се във първия полуприличен салон и си искам "тру" бразилка. Скъсахме се да се смеем след това "if u can't do me no one can"

Цоне, бре Цоне  Thinking то по твоята логика и виното и секса са глупости, мхм?

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 16:41 от Agent Provocateur

# 497
Агентчице, 2-3 фута сняг пристигат към вас. Подготвихте ли мускули и лопати?

Мис Нели, твоята УВ лампа каква е? Гледах в Амазон и лампите на CND са за по над $110, но има и такива, дето са някакви произволни марки, за по $30-50. Има ли смисъл с се изръся стотачка за лампата на CND или куча марка ще ми върши същата работа?

Джейн, Агентът правилно те е ориентирала: цените зависят от типа и местоположението на салона, а често и от образованието/опита/йерархичната позиция на обслужващия те. Близо до нас, примерно, има няколко салона. В един от тях цената на балияжа започва от $70, а в другия - от $175. Ходя за подстрижка във втория, откъдето си тръгвам винаги, ама винаги доволна. В първия отидох веднъж и добре, че косата расте, честно.

# 498
Агент, как сърце ти даде да сложиш алкохола и секса в една група с цвета на ноктите... тц, тц, тц. макар че сигурно, ако си индус и се опитваш да запазиш силици и практикуваш някакви сложни за разбиране схеми за постигане на нирвана, то тогава и сексът и алкохолът са противопоказни.

Но това дали ноктите са ти червени или зелени, не влияе по никакъв начин на битието ти според мен. Това са някакви опити да се почувстваш по-добре въз основа на някакви външни фактори, от които аз лично не изпитвАм потребност. Виж, като намеси алкохола, там си требе, защото за съжаление медитативните техники, които постигат вътрешен мир без опиати са ми твърде сложни и посягам към по-бързи и ефективни заместители в лицето на виното. Та, мисълта ми беше, че по-хубаво да изпия чаша вино, отколкото да си намажа ноктите в червено. Но  всеки със разбиранията  и нуждите си, както е казал мъдрецът. Като цяло не виждам как могат да се сравняват тези категории, но надявам се стана ясно, че не ми дреме дали ще имам лак....Не, че някого го вълнува... Wink Mr. Green

# 499
Благодаря ви момичета, Агент.

Аз както се бях депресирала за заминаването, сега нямам търпение да тръгна. Тук се изнервям, мм ми липсва... Реши се, че ще пътуваме на първи март, аз и детето самички на презокеански полет Simple Smile

# 500
Джейн, а после няма и да ти се връща в БГ. За пет години така хубаво ще се аклиматизирате, ще си намерите среда, детето ще говори български с акцент...

# 501
Джейн, а после няма и да ти се връща в БГ. За пет години така хубаво ще се аклиматизирате, ще си намерите среда, детето ще говори български с акцент...

Не знам да се радвам ли, или...

Все още не мога да приема мисълта, че ще живеем в Америка, че децата ни ще са американчета (бъдещите)... Странно ми е.

# 502
Аз се чувствам много добре от външни фактори. Ей тоя уикенд ще оползотворя една гифт карта за масаж и мани/педи и ще се почувствам по-стоплена отколкото след греяна ракия. Да можеше всеки ден, от нищо нямаше да се оплаквам.  Wink

Джейн, не гледай на едно пътуване като на остатъка от живота си. Може да е задълго, пък може да не е. Няма нужда да приемаш никакви мисли, наслаждавай се на приключението. Децата няма да са само американци, просто ще са родени тук (евентуално, то човек предполага, ама не разполага).

# 503
5 години изтичат толкова бързо на ново място. Докато се обърнете и установите ще се чудите дали да не удължите с още 5 години.

Лакрирам се изключително рядко и много съжалявам, че не мога да го правя по- често. Изобщо не го приемам като търсене на външен фактор, за да се почувстам по- добре. Далеч по- лесно ми е обаче да изрежа и да не се занимавам повече.

# 504
Цонне, не всички е дарила природата с естествената красота Wink, а съм ценител на естетиката. Обичам прилично сресани коси, добре изпилени нокти с нежен лак и лек грим Simple Smile.

Джейн, истина е, че 5 години минават като миг в Америка  Hug

# 505
Вярно, че са все още 4 години, но изобщо не съм се аклиматизирала и ми се връща в БГ, продължаваме да търсим начини да го направим.
А за цените на козметици и фризьори, според мен е много скъпо. В Канзас беше добре, бях си намерила фризьорка, която за 25 ме подстригваше доста добре, тук давам по 50 долара и си тръгвам като щавена кокошка  #Cussing out Кола маската пък си е лукс, според мен, не съм се интересувала много, но например цели крака са вероятно над $100.

# 506
Вярно, че са все още 4 години, но изобщо не съм се аклиматизирала и ми се връща в БГ, продължаваме да търсим начини да го направим.
А за цените на козметици и фризьори, според мен е много скъпо. В Канзас беше добре, бях си намерила фризьорка, която за 25 ме подстригваше доста добре, тук давам по 50 долара и си тръгвам като щавена кокошка  #Cussing out Кола маската пък си е лукс, според мен, не съм се интересувала много, но например цели крака са вероятно над $100.

аз съм от близо 12 години в Америка и не ми се връща в България за постоянно или въобще.  Терминатор а ти къде се намриша сега в кой щат и град си ако не е тайна.

# 507
В момента сме в Сиатъл, били сме във Финикс и Канзас сити(Канзас), тук е най-поносимо Simple Smile

# 508
Само две опции ли имаме - тук или там? На мен не ви се връща, но ми се заминава някъде другаде.  Mr. Green

Уморих се от Мидуест, искам в Европа.

Джейн, цените на разкрасителните услуги тук са значително по-високи от тези в България, при невинаги добро качество. Това е моят опит от Охайо. Западното и източното крайбрежие, особено мегаполисите, са друга работа, там ето има латиноамериканки-козметички. Тука при мен са Шели, Джордън (с у) или Ейми, бели германки, скарани с кОлата и от Кълъмбъс не излизали цял живот.

# 509
  • The QC to be!!!
ianajar  Hug идвай при нас... НО да не си казала после, че аз съм те навила.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт