Къде в Пловдив? - 40 тема

• 74 260
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Някой скоро подновявал ли е шофьорска книжка? Каква е процедурата? Къде първо трябва да се отиде, искат ли нова снимка или ползват наличната от системата? В Северен живеем, ако има значение това.

# 16
  • Пловдив
Някой скоро подновявал ли е шофьорска книжка? Каква е процедурата? Къде първо трябва да се отиде, искат ли нова снимка или ползват наличната от системата? В Северен живеем, ако има значение това.
ходи си в КАТ
първо  медицинско за съответната категория
л карта
снимат те на место
 такса  и ако имаш глоби се плащат в клона  на банката отстрани на КАТ
Някой ако се сеща друго да допълва.

# 17
  • Пловдив
 Mr. Green Разбира се ще ви държа в течение как се е развила драмата с ботушите  Peace
Не бих казала, че цената има значение, въпроса е дали производителя държи на реномето си.
Като знам в пустата Америка какви права имат потребителите... чак ми става смешно какви сме мишки тук  Laughing

# 18
ginbay , благодаря ти, май се сещам къде е (ако правилно съм разбрала
до заведението Екстрийм).
Този магазин вече затвори Peace

# 19
ходи си в КАТ
първо  медицинско за съответната категория
л карта
снимат те на место
 такса  и ако имаш глоби се плащат в клона  на банката отстрани на КАТ
Някой ако се сеща друго да допълва.
Даниела, ако книжката е валидна, може да се поднови в съответното РПУ. Ако скоро си сменяла лична карта и са те снимали, директно ти дават формуляр с лични данни, който да провериш, подпис, квитанция и т.н. както mama66 е писала.
Ако книжката е изтекла, трябва задължително в КАТ. При мен беше така, не са ме снимали - в системата имаше снимка, отпечатаха ми формуляр, проверих данните, бързо стана.

Момичета,
Момичета някой знае ли от къде мога да си купя качествен насипен чай (зелен, черен)?

# 20
  • No Line On The Horizon
Момичета,
Момичета някой знае ли от къде мога да си купя качествен насипен чай (зелен, черен)?

Хубав чай можеш да си купиш от Чаената къща.
http://www.teahouseplovdiv.com/index1.html

# 21
  • Пловдив
Момичета, да знаете работещ днес часовникар в района на Военна болница, Гранда или по центъра?

# 22
  • Пловдив
 Hug

# 23
# 24
Да следя темата   bouquet

# 25
# 26
Има ли таксита,които карат за 2 лв. от точка до точка?

# 27
Не мисля. Доскоро имаше фирми, които предлагаха такава услуга и караха за 3 лв от точка до точка, но това било нарушение на закона за конкуренцията. За 2 лв. от точка до точка не съм чувала изобщо.

Доколкото знам, вече всички таксиметрови фирми са длъжни да карат на тарифа 0.45 лв за километър. Довечера ще проверя, защото ми предстои да им ползвам услугите.
Ако знаете нещо повече по въпроса - пишете.

# 28
Последно вчера ползвах 9199 и 6665 - и двете компании ме возиха на 0,45 лв/км. Единият шофьор дори се зачуди откъде да мине "... за тези жълти стотинки... "

# 29
О, да. Оплакванията на таксиметровите шофьори са постоянни. Ако ги слуша човек, ще излезе, че те са най-зле платените в тая държава Laughing.

И все пак се радвам, че информацията за еднаквата тарифа е била точна. Сега ще имаме по-голям избор на таксиметрови услуги Hug.

Общи условия

Активация на акаунт