ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 875
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • В най - голямото село
При нас няма (болни дечица). Всеки ден питам дъщеря ми. Дано да е все така.

# 241
Днес на сайта на РИО излязоха датите и местата за областните кръгове на олимпиадите по чужди езици, за АЕ - 8 клас  мястото е Първа Английска езикова гимназия  на Дондуков 60, учениците трябва да са там в 8.30ч. на 24.02

# 242
Успешо представяне на олимпиадите!

# 243
  • гр. София
При нас има около 20% болнички деца, как е в другите училища?

При нас са по 2-3 деца най-много. Тия два дена и ние сме леко болни - малко кашля, запушен нос, но е много отпаднала, въпреки че няма температура. Няма и апетит.

# 244
  • София
Ние сме болни, днес се прибрала от училище с 38.5  Sad Имаше доста болни деца в класа, но преди 2-3 седмици.
Олимпиадата по НЕ е в събота, надявам се да сме се излекували до тогава, така се радваше, че е минала!

# 245
  • София
Стискам палци и аз да устискат и двамата, че в петък са на БЕЛ, в събота
голямата на НЕ, в понеделник и двамата на МАТ, активна зимна ваканция Simple Smile
Много ми беше странно, но миналата седмица при осмокласничката имаше само
две болни деца, а два етажа по-долу - 14 болни при брат й. Тази седмица повечето от болните
вече са на училище, дано грипната вълна ни отмине  fingerscrossed

liebesbaer, да се оправите бързо  Heart Eyes

# 246
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
liebesbaer, да се оправя бързо детенце  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 247
  • В най - голямото село
liebesbaer Бързо да се оправяте.
Аз утре съм на РС.

# 248
  • София
Явно сега започва периода на масовото боледуване. Днес са отсъствали 5 деца от класа на дъщеря ми, но имало поне 10 , които са сополиви, кашлящи и отпаднали. При сестрата имало наплив. Тя им давала витамин С според тежестта на симптомите. Стигали до 4 таблетки  Laughing Какво да ги прави жената, друго няма какво да им даде, освен съвет да ходят при джипито. Дано по-скоро отмине този период. А болните - да се оправят бързо и без последици!! Hug
Иначе 2 срок е в разгара си. Вече се натрупват и оценки. Правят се контролни ежедневно. Изобщо - нема лабаво. Но пък балът с маски на 16.02 е бил страхотен! Дъщеря ми беше възхитена! "Ей, тия в НГДЕК са големи таланти!" (цитат)  Grinning Остава зайците да поемат щафетата.  Grinning

# 249
  • София
Благодаря  Hug

Бях поръчала 2 помагала, които пожела и днес дойдоха. Сборник по Мат по Мат на Коала прес и на PONS тестове за външното оценяване в края на 8 клас.
ganis имаш ли впечатления от сборника по Мат?

# 250
  • София
Благодаря  Hug

Бях поръчала 2 помагала, които пожела и днес дойдоха. Сборник по Мат по Мат на Коала прес и на PONS тестове за външното оценяване в края на 8 клас.
ganis имаш ли впечатления от сборника по Мат?
Коала Прес Simple Smile Супер е:) И двата сборника- за 7 и 8 клас:)
Аз ви препоръчвам и сборника на Коларов от изд. "Интеграл",  Добрич. Те са 3 книжки.
Алгебра и две части на Геометрията- от 8 до 12 клас. Съобразени са с учебното съдържание и са на три нива. Освен това и сборника за 9 клас на изд. "Архимед". Страхотен е.

# 251
  • София
Благодаря, ganis  bouquet
Имаме сборниците на Интеграл, но ще трябва да си набавим този на Архимед за 9 клас.
Един ден я гледам върти някакви фигури на компютъра, а аз хал хабер си нямам  Embarassed и бях много впечатлена. Задачите били от ресурсите на Фибоначи -упражнения върху ротация и осева симетрия.

# 252
  • гр. София
Благодаря, ganis  bouquet
Имаме сборниците на Интеграл, но ще трябва да си набавим този на Архимед за 9 клас.
Един ден я гледам върти някакви фигури на компютъра, а аз хал хабер си нямам  Embarassed и бях много впечатлена. Задачите били от ресурсите на Фибоначи -упражнения върху ротация и осева симетрия.

Какво е това?  Embarassed

# 253
# 254
  • София
В 73 СОу г-жа Ели Стефанова, учител по математика и ИТ работи усилено с децата по паркетиране на равнина, в основата на което са еднаквостите. Бих казала, че тя е пионер в това начинание. Представям ви разработки на ученици от училище.

http://sou73.bg/2012/12/19/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD% … 1%87%D0%BA%D0%B8/.

Дами, тези красоти са МАТЕМАТИКА:) ЕДНАКВОСТИ В РАВНИНАТА Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт