ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 862
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Бих написала красоти в равнината-браво на госпожата и децата Hug

# 256
  • гр. София

Благодаря liebesbaer.  Hug За съжаление дъщерята не прояви интерес. Исках да й ги изпратя някъде да го има, а тя каза "А не, благодаря!" Бяга като дявол от тамян от математиката.  Mr. Green

# 257
  • София
И тия красоти са на деца в 5 клас, браво! Любима ми стана картичката на Яна Hug

# 258
  • София
Бяхме днес на 2 кръг на олимпиадата по НЕ. Отиде с температура въпреки увещанията ми. Каза, че било трудно и, че е изкарала толкова, че да не успее за трети кръг. Подразних я, че и 15% да изкара пяк ще се радвам Blush Изсърба една купа супа и вече 2 часа спи Heart Eyes

# 259
  • София
Бяхме днес на 2 кръг на олимпиадата по НЕ. Отиде с температура въпреки увещанията ми. Каза, че било трудно и, че е изкарала толкова, че да не успее за трети кръг. Подразних я, че и 15% да изкара пяк ще се радвам Blush Изсърба една купа супа и вече 2 часа спи Heart Eyes

Oлимпиадите по езиците ги има качени на сайта на МОМН. Peace Моята девойка  по инфо на малките се прибрала след олимпиадата, метнала  чантата само  и юруш навън с приятелки. Тоест нямам идея как й се е сторила като сложност. Учуди ме само фактът, че има два текста за писане, един обемен като есе и още един по-кратък като аргументация на позиция. Нещо са сменили формата за големите  май.. Laughing

Liebesbaer, и един сборник оранжев на Коала не е лош, поне като подготовка за училище. Peace
Към всеки раздел  в него има по 5-6 теста с нарастваща сложност.Тоест в края на всеки дял си е добър тренинг работата с него.

# 260
  • София
Ех, че е тихо в темата  Simple Smile
Оправиха ли се децата, ходиха ли по олимпиади?
Моята девойка беше и вчера, и днес, макар че не й се размина съвсем боледуването -
от няколко дни се влачи отпаднала и с хрема.
Мислехме утре да отидем на Витоша да се разведри малко преди последната олимпиада
в понеделник, но май ще е по-разумно да си стои на топло и да си пие чайовете  Thinking

Докато публикувам, и liebesbaer е писала  Simple Smile
И моята не е много доволна от себе си на НЕ, но тя често е така след състезание.
Толкова се тръшка след първия кръг по НЕ, а се оказа, че нейните отговори са били верни,
а не на децата, с които е сравнявала, и накрая имаше 96%. От втория кръг изобщо не очаквам толкова,
нито класиране за национален, аз съм доволна, че напредна доста в езика за кратко време.
По БЕЛ пък е обратно - тя е доволна от себе си, но аз й четох черновата и не мисля, че се
е справила кой знае колко добре  Simple Smile Ще видим  Sunglasses

# 261
  • София
Успех на олимпиадите!
Ние сме по пистите!
Прекрасно е!

# 262
  • гр. София
Ние пък не успяхме да минем на втори кръг по биология. С едно бързо преглеждане на материала - така е. Очертаваме се доста енергоспестяващи.  ooooh! Въпреки че доста нейни приятели химици минаха на втори кръг по химия, това не я мотивира достатъчно явно.  Sad

# 263
  • София
Успех на олимпиадите!
Ние сме по пистите!
Прекрасно е!

Неблагородно ви завидях! Hug

# 264
  • Там, където ме обичат
Успех на олимпиадите!
Ние сме по пистите!
Прекрасно е!

Както вече писах, ние не сме по олимпиадите, затова наваксваме с пистите.  Mr. Green

# 265
  • София
Liebesbaer, и един сборник оранжев на Коала не е лош, поне като подготовка за училище. Peace
Към всеки раздел  в него има по 5-6 теста с нарастваща сложност.Тоест в края на всеки дял си е добър тренинг работата с него.
Взехме такъв по математика, но по немски не откривам оранжев Embarassed

# 266
  • Попово
Минахме АЕ днес. Каза, че било лесно. Имала е късмет, че класната им е чела текста на диктовката в нейната стая. Ще видим колко е било лесно.
Ама резултати, кога ли да очакваме? newsm78 На общинския изобщо не ги изкараха /или аз не ги намерих/.
Утре математика.  newsm10 newsm10 newsm10

# 267
И ние бяхме днес на АЕ, моя каза, че някаква бабка без зъби им е чела текста  Crazy и имало думи на които, ако не следиш контекста, откровено можеш да напишеш глупости (особено, както бабата ги е произнасяла) bow - ball или track - truck    
Този път не хареса темите за свободното съчинение - били скучни, той е писал какво би било без интернет. Като се прибра седна да поиграе на компютъра, че много му се насъбра цяла сутрин в Неделя без интернет  Laughing

# 268
  • Попово
И ние бяхме днес на АЕ, моя каза, че някаква бабка без зъби им е чела текста  Crazy и имало думи на които, ако не следиш контекста, откровено можеш да напишеш глупости (особено, както бабата ги е произнасяла) bow - ball или track - truck    
Този път не хареса темите за свободното съчинение - били скучни, той е писал какво би било без интернет. Като се прибра седна да поиграе на компютъра, че много му се насъбра цяла сутрин в Неделя без интернет  Laughing

И моята е писала по темата "Без интернет". И е писала доста, но после й казали, че по-дългия текст /над 170 думи/ също отнема точки. Тя си ги преброила около 175 думи и смята, че няма да е проблем. Дано е права.
За диктовката-не съм сигурна. Първия срок всички диктовки и бяха за шестици с 1-2 грешки в тях. Втория срок обаче има една диктовка за Среден, с цели 12 грешки и още две-три диктовки за Мн.Добър. Изведнъж стана много трудно.
Дано са се справили децата. newsm10 При нас Олимпиадите винаги са били на олимпийски принцип - Участва, няма какво да губи, може само да спечели. То пък за късмет на повечето до сега винаги се е класирала за областен кръг. Именно участието в тези олимпиади й помогнаха при НВО миналата година - те си бяха като тренинг.

# 269
На олимпиадите знаете  ли къде дават отговорите?

Общи условия

Активация на акаунт