ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Знаете ли кога е априлската ваканция?

29.03.2013 г. – 07.04.2013 г. вкл.
И великденска ще имат, нали?
Великденска ваканция не присъства сред обявените от МОМН, но някъде четох че дните от първи до шести май включително са обявени за неработни, та пак се оформя нещо като ваканция.  Simple Smile

# 301
  • Там, където ме обичат
Знаете ли кога е априлската ваканция?

29.03.2013 г. – 07.04.2013 г. вкл.
И великденска ще имат, нали?
Великденска ваканция не присъства сред обявените от МОМН, но някъде четох че дните от първи до шести май включително са обявени за неработни, та пак се оформя нещо като ваканция.  Simple Smile
Може би по това съм се подвела.
Няма значение дали е майска или великденска, важно е да не учат.  Mr. Green

# 302
  • София
Дидева, а това видя ли го някъде официално, тъй като си спомням, че някъде през ноември миналата година се бистреше темата с великденските празници и  сливането им с 1 май , но  тепърва  подлежеше на гласуване  в МС. Ама после ми избяга  резултатът... Embarassed

# 303
Официален източник не мога да посоча, но търсачката ме насочва към десетки места, където се твърди, че е вярно.  Grinning А и на мен така ми се иска да е истина....
Редактирам се. Това е от страницата на Министерския съвет.
http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=02 … amp;n=4293&g=
Отивам да извадя едно календарче и да задраскам с хиксчета неучебните дни през май.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 23:52 от Анонимен

# 304
  • София

Официален източник не мога да посоча, но търсачката ме насочва към десетки места, където се твърди, че е вярно.  Grinning А и на мен така ми се иска да е истина....
Че нали по същата причина и аз те питам.. hahaha Звучи хем правдоподобно, хем много атрактивно. Mr. Green

Опс, сега видях редакцията. Супер. Hug

# 305

Официален източник не мога да посоча, но търсачката ме насочва към десетки места, където се твърди, че е вярно.  Grinning А и на мен така ми се иска да е истина....
Че нали по същата причина и аз те питам.. hahaha Звучи хем правдоподобно, хем много атрактивно. Mr. Green
Прочети ми редактирания пост. Ще се зарадваш.  Grinning

# 306
  • Там, където ме обичат
Редактирам се. Това е от страницата на Министерския съвет.
http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=02 … amp;n=4293&g=
Отивам да извадя едно календарче и да задраскам с хиксчета неучебните дни през май.  Mr. Green
  bouquet  bouquet

# 307
  • гр. София
Това, че дните са почивни за нас означава ли, че ще бъдат и неучебни за децата?  newsm78 Говоря за дните около Великден...........

# 308
Според мен да.
Не си спомням да е било неработен,но учебен ден някога.Те нали и учителите са на работа. Hug

# 309
  • Там, където ме обичат
Това, че дните са почивни за нас означава ли, че ще бъдат и неучебни за децата?  newsm78 Говоря за дните около Великден...........
Абсолютно!!!
Неработни за всички, включително и за учителите.   Peace

# 310
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ааааа, дами ... стегнете се  Crossing Arms Едвам ни изрових някъде на 3-4 страница  Joy
Та, осмокласничката е добре Simple Smile Втория срок върви по план - страшни са й оценките ..., харесва й да е на у-ще ..., за гаджета и дума не отваря  hahaha Сега ме шашка като си е направила график да учи в Сорбоната ... Бре, ще ме убие т'ва дете ... История в Сорбоната  newsm78 Моля ... насочете ме какво, къде и т.н да чета за кандидатстване във Франция ... Луда работа  Joy

# 311
Ааааа, дами ... стегнете се  Crossing Arms Едвам ни изрових някъде на 3-4 страница  Joy
Та, осмокласничката е добре Simple Smile Втория срок върви по план - страшни са й оценките ..., харесва й да е на у-ще ..., за гаджета и дума не отваря  hahaha Сега ме шашка като си е направила график да учи в Сорбоната ... Бре, ще ме убие т'ва дете ... История в Сорбоната  newsm78 Моля ... насочете ме какво, къде и т.н да чета за кандидатстване във Франция ... Луда работа  Joy

+1  Laughing леле и при нас така  Laughing само дето , мо'йто чавенце се цели за медицина във ФР:))) чак ме е шубе да го напиша,честно newsm43 Ще съм благодарна да ни насочите  ,къде да попрочетем повече по тез' въпроси Simple Smile)) Чакаме с нетърпение резултатите от областния кръг на олимпиадата по Фр ,но още няма нищо ..

# 312
  • Там, където ме обичат
Лелеее, колко амбициозни деца.  Peace
А ние сме на ниво онлайн диктовки, че спелинга много ни куца.
Но, имаме голям напредък.

# 313
  • Пловдив
Моя осмокласник го дава лежерно. Тая седмица май най-накрая ще идат на отлаганата екскурзия до Златоград. Тази година за първи път откак е в тинейджърска възраст ми подари цветя за 8ми март. Досега щерката купуваше един букет и той беше от двамата.Направо ме шокира.

# 314
При нас положението е много по-добро от първия срок, но взе, че се разболя от ангина и от петък си е в къщи Sad.

Общи условия

Активация на акаунт