ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Браво на дъщеря ти Carmela.  Честита Баба Марта и пролетно настроение пожелавам.

# 286
  • София по рождение
 Hug  Hug

# 287
  • Пловдив
Да се оплача .....от тази седмица нова учителка по английски ще има моя син.Жалко защото я харесвах предишната -млада амбициозна учила в Англия и съответно с отлично английско произношение и доста строга явно като предпазна мярка за да не и се качат на главата. Доколкото разбрах сама е напуснала явно заради по-добро заплащане.

# 288
  • София
Момичета, изпаднали сме на 3 страница Blush
Поздравявам ви с празника, бъдете живи и здрави, красиви и всеотдайни -майки, любими и приятелки  bouquet

# 289
Честит Празник,мили Дами!
Успехи за Вас и семействата Ви!

# 290
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета  Hug Hug Hug

Да сте здрави и много обичани!!!

# 291
Използвам повода и аз да ви поздравя за празника.   bouquet
Мойта щерка се сети едва прединяколко минути да ми подари картичка, но по-добре късно, отколкото никога. Wink

Не се пише много в темата напоследък, то и няма кой знае какво. При нас е даже твърде спокойно, вървят си редовните тестове по езика и толкова. Като гледам електронния дневник, не са нанасяли нищо след срочните оценки, явно и учителите още са в застой, не са започнали сериозни изпитвания за втория срок. Не се чува нищо и за родителска среща.

Някой знае ли къде и кога ще има инфо за общинския кръг на олимпиада по АЕ?

# 292
  • Там, където ме обичат
Само няколко минути преди края на празничния ден да ви поздравя и аз, с пожелание за много здраве, усмивки и любов.

# 293
  • Попово
Честит празник и от мен, мили мами.   bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet
Green&shiny , за Варна и аз не намерих резултати, казват им в училище на децата. Ама тези дни чакаме резултати от областната по АЕ. Ама дали и тях ще пуснат само РИО си знае.

# 294
Честит празник и от мен, мили мами.   bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet
Green&shiny , за Варна и аз не намерих резултати, казват им в училище на децата. Ама тези дни чакаме резултати от областната по АЕ. Ама дали и тях ще пуснат само РИО си знае.

Грешката е моя, за областния питам.  Embarassed Дали някъде качват резултатите все пак? За общинския и при нас казаха на децата, и то без подробности колко точки/проценти са изкарали. Само кои отиват на втори кръг.

# 295
  • Попово

Грешката е моя, за областния питам.  Embarassed Дали някъде качват резултатите все пак? За общинския и при нас казаха на децата, и то без подробности колко точки/проценти са изкарали. Само кои отиват на втори кръг.

Същата работа и при нас. Детето каза, че тази седмица вече трябва да има резултати. Ама аз лично не очаквам да се е класирала, защото от 100 точки трябвало да имаш минимум 90, за да се класираш. #Crazy newsm78 Пък може да ме изненада с резултата, знае ли човек.
По самоинициатива се включи в този конкурс .

# 296
  • Там, където ме обичат
Знаете ли кога е априлската ваканция?

# 297
  • София

29.03.2013 г. – 07.04.2013 г. вкл.

# 298
  • Там, където ме обичат

29.03.2013 г. – 07.04.2013 г. вкл.
И великденска ще имат, нали?