Нови придобивки в гардероба - 32

• 87 499
  • 709
  •   1
Отговори
# 675
Дами, пиша не за да се похваля, а да ви попитам нещо. Когато си купите нещо и ви хареса много как ви стои, купувате ли си още едно резервно същото? Например, ако някоя рокля ви стои хубаво, да си купите още една такава, ако тази случайно се закачи или оцапа?  Laughing Сигурно сменшно ви звучи, но аз незнайно защо така се позапасих с някои рокли и не мога да се начудя на себе си. От една страна така спокойно си скъсвам роклята от носене, а не да си я пазя за някой случай, от друга, то пък след толкова носене къде все с тази рокля ще ходя  Rolling Eyes Не знам дали ми разбрахте въпроса, но вие запасявате ли се  Laughing и това по-скоро положително ли излиза накрая или само харчене на допълнителни пари.  Rolling Eyes Какво мислите по този странен въпрос  Laughing
Чудно те разбирам. Мечтата ми е от всеки чифт обувки по още един Joy
Някои неща ми се повтарят, но не всичко, макар и често да имам желание Wink

пп. Ако това ще те успокои, ЛМ има 4 комплекта клещи.

# 676
Тази зима се презапасих с три еднакви блузи, хубавото е че първата я взех да 42лв., втората за 36лв., а третата за скромните 26лв. Joy Луда работа!

# 677
Дами, благодаря ви за отговорите!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Някои коментари ме поуспокоиха, че не съм само аз  Simple Smile други ме замислиха да не се запасявам толкова, с други думи внесохте ми яснота по въпроса   Grinning  bouquet

# 678
# 679
  • София
Дами, пиша не за да се похваля, а да ви попитам нещо. Когато си купите нещо и ви хареса много как ви стои, купувате ли си още едно резервно същото? Например, ако някоя рокля ви стои хубаво, да си купите още една такава, ако тази случайно се закачи или оцапа?  Laughing Сигурно сменшно ви звучи, но аз незнайно защо така се позапасих с някои рокли и не мога да се начудя на себе си. От една страна така спокойно си скъсвам роклята от носене, а не да си я пазя за някой случай, от друга, то пък след толкова носене къде все с тази рокля ще ходя  Rolling Eyes Не знам дали ми разбрахте въпроса, но вие запасявате ли се  Laughing и това по-скоро положително ли излиза накрая или само харчене на допълнителни пари.  Rolling Eyes Какво мислите по този странен въпрос  Laughing
Чудно те разбирам. Мечтата ми е от всеки чифт обувки по още един Joy
Някои неща ми се повтарят, но не всичко, макар и често да имам желание Wink

пп. Ако това ще те успокои, ЛМ има 4 комплекта клещи.

Laughing Laughing Laughing
Чак взех да се замислям дали да не започна тази процедура  Laughing
Много добра идея, но с обувките ще се озоря. И без това ми са "н" на брой  Laughing
Ох, как се смях и на двата коментара  Laughing Laughing Laughing Laughing Hug
Деня ми започна весело с вас, че чак и с колежките на работа споделих  Laughing   bouquet

# 680
# 681
Здравейте,
преди време бях питала за secret zone, но никой е се включи Simple Smile Моля, ако някой от вас е пазарувал или пазарува от тях да се включи с мнение. Не можах да намеря тема.
Благодаря!

# 682

milushka - много хубави неща.Няма да питам от къде са. Видях местожителството ти  Grinning

# 683

Laughing Laughing Laughing
Чак взех да се замислям дали да не започна тази процедура  Laughing
Много добра идея, но с обувките ще се озоря. И без това ми са "н" на брой  Laughing
Ох, как се смях и на двата коментара  Laughing Laughing Laughing Laughing Hug
Деня ми започна весело с вас, че чак и с колежките на работа споделих  Laughing   bouquet
Само място да имаш, аз нямам. Иначе вместо кристални чаши във витринката, обувки Mr. Green

Ох, спирам спама....поне една снимка да бях качила
Скрит текст:

# 684
  • срещу двата комина :)))
нещо ново и от мен

шал отблизо

кецове

# 685
feria99 аз пазарувам предимно онлайн, от сайтове който доставят и до Бг.Всички неща са от yoox.com.

goddess , роклята е уникална Peace

# 686
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Повтарям модела.Блузки,балерини - почти винаги по няколко чифта от модела,но в различни цветове.Иначе напълно еднакви дрехи и обувки - не мисля,че ми се е случвало. Thinking

По темата :
TOMS http://www.cleanlinesurf.com/product_images/z/182/TOM001087B12OR … .jpg   
GAP тениска в бяло http://www1.assets-gap.com/webcontent/0005/844/081/cn5844081.jpg
GAP тениска в розово http://www3.assets-gap.com/webcontent/0005/886/978/cn5886978.jpg

# 687
Момичета, помагайте! От къде мога да си намеря такъв колан, но в бяло?! Никъде не съм виждала този тип..?

# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт