Нови придобивки в гардероба - 32

• 87 502
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
От мен Grinning, има и още но просто дотук ми стигнаха силите Mr. Green

рокля/туника 2

Прекрасни !  Crazy  Heart Eyes
Откъде са ако може да питам  Peace
+1 за туниката  Heart Eyes

# 661
  • Пловдив
Сако Hug
Скрит текст:

# 662
  • в Кошера
Сако Hug
Скрит текст:

Чудно!  Heart Eyes

Тва Какао ли беше? Има ли го в други цветове?   bouquet

# 663
  • Пловдив
Сако Hug
Скрит текст:

Чудно!  Heart Eyes

Тва Какао ли беше? Има ли го в други цветове?   bouquet
Какао,да  Peace За други цветове- май в черно..но не съм много сигурна,не попитах като го поръчвах Heart Eyes

# 664
  • ...край Дунава
Лулууу, аз отдавна спрях, това са от последните два месеца, е, има ня'кви "извънредни" покупки, ама общо взето си седнах на "гъзО" Mr. Green

Тийке, точно ти ли Rolling Eyes сърцетупа е взаимен 'начи Heart Eyes

Иначе, туничката с песа е за 30лв.
Якето е Love Label-Ибей.
Роклята с воала отзад-Atmosphere.
За черната туника/рокля с качулката, който иска-да ми пише ЛС, и ще му покажа "пътя" до нея  Laughing

# 665
..
За черната туника/рокля с качулката, който иска-да ми пише ЛС, и ще му покажа "пътя" до нея  Laughing

Сис, внимавай какво си пожелаваш.  Mr. Green Сега ще ти се задръсти пощата от ЛС-та.  Laughing Laughing

# 666
Дами, пиша не за да се похваля, а да ви попитам нещо. Когато си купите нещо и ви хареса много как ви стои, купувате ли си още едно резервно същото? Например, ако някоя рокля ви стои хубаво, да си купите още една такава, ако тази случайно се закачи или оцапа?  Laughing Сигурно сменшно ви звучи, но аз незнайно защо така се позапасих с някои рокли и не мога да се начудя на себе си. От една страна така спокойно си скъсвам роклята от носене, а не да си я пазя за някой случай, от друга, то пък след толкова носене къде все с тази рокля ще ходя  Rolling Eyes Не знам дали ми разбрахте въпроса, но вие запасявате ли се  Laughing и това по-скоро положително ли излиза накрая или само харчене на допълнителни пари.  Rolling Eyes Какво мислите по този странен въпрос  Laughing

# 667
Дами, пиша не за да се похваля, а да ви попитам нещо. Когато си купите нещо и ви хареса много как ви стои, купувате ли си още едно резервно същото? Например, ако някоя рокля ви стои хубаво, да си купите още една такава, ако тази случайно се закачи или оцапа?  Laughing Сигурно сменшно ви звучи, но аз незнайно защо така се позапасих с някои рокли и не мога да се начудя на себе си. От една страна така спокойно си скъсвам роклята от носене, а не да си я пазя за някой случай, от друга, то пък след толкова носене къде все с тази рокля ще ходя  Rolling Eyes Не знам дали ми разбрахте въпроса, но вие запасявате ли се  Laughing и това по-скоро положително ли излиза накрая или само харчене на допълнителни пари.  Rolling Eyes Какво мислите по този странен въпрос  Laughing
Много добре те разбирам, аз имам същото заболяване  Laughing Купувам така и дрехи, и козметика, че даже обувки  Crazy Е, не винаги (слава Богу), но често и да ти кажа за 90 % от "повторенията" си не съжалявам - износила съм ги с кеф!

# 668
  • София
fox, така поднесено, разбирам твоята логика на нещата Wink.
Винаги съм се чудила на колежки, които го правят.
Не мога да си представя обаче това да функиционира при мен ooooh!. Няма начин. Две еднакви неща нямам. Май само бодитата съм повтаряла, но обувки, ботуши- абсурд!

# 669
  • Somewhere far away
хм..аз смятам че е глупаво да си купувам две еднакви неща... ако ще харча пари , поне да са за различни неща.  но да си  купя две еднакви рокли примерно-  някво абсурдно ми е!

# 670
  • някъде
Само бельо и козметика,но дрехи и обувки не ShockedАко си купувате рокли и обувки за 100+лв/бр къде ви излиза сметката...

# 671
На мен ми се е случвало да си купя 2 чифта еднакви обувки. Но в разстояние на 2 години. Първо си ги купих от Саламандър, бяха много красиви, ужасно удобни и се оказаха много здрави, но за 2 години поизбеляха и се поочукаха. Откриха аутлет и видях същия модел, но в червено и без да се колебая си ги взех. Сега ако водя отново черни, пак ще си ги купя. Но не съм имала желание с нищо друго да се запасявам  Laughing

# 672
Е твоето е оправдано.
И аз недоумявам това да си взема еднакви неща и то при едно пазаруване, а не примерно след 2-3 години, макар че и догава бих се замислила.

# 673
Веднъж купя ли си нещо, влезне ли ми в гардероба, колкото и да ми харесва- няма начин да си купя още една бройка.
Много скоро след покупката на дадена дреха имам набелязана вече друга и тя предизвиква интереса ми.  ooooh! Joy

# 674
  • София

Сисли, а спотният панталон и блузка от къде са?
Благодаря предварително Hug.

Общи условия

Активация на акаунт