Нови придобивки в гардероба - 32

• 87 497
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
  • София
От мен още нещо от последните дни:

Чанта  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Портмоне  Heart Eyes

# 691

Супер, точно за такъв говорех, но не съм запозната с пазаруването от ebay.. Има ли го някъде по магазините, може и онлайн, но да не се изискват такива сложни неща, а направо с наложен платеж Simple Smile

# 692
  • Belgium
Ноарче, жестока е чантата  Heart Eyes

От Sportina ли е? И каква е цената?  Hug

# 693
Ох,влюбих се в това,има ли го още в сайта?
http://assets.karmaloop.com/vendor/BQM/zoom/M260-2NUD-F-CRMZOOM3.JPG

# 694
  • София
Ноарче, жестока е чантата  Heart Eyes

От Sportina ли е? И каква е цената?  Hug

Hug Да, 220лв е. (май до края на март има отстъпка 20лв при покупки над 100лв, така че ми излезе 200лв)  Peace

Нещо съм откачила по прозрачни неща... Crazy

# 695
  • Belgium
Със здраве да си я ползваш  Hug

Виждам и несесера на Chanel, до който така и не успях да се добера  Crossing Arms

А имаше ли други цветове на дръжките?

# 696
  • София
Със здраве да си я ползваш  Hug

Виждам и несесера на Chanel, до който така и не успях да се добера  Crossing Arms

А имаше ли други цветове на дръжките?

Благодаря!  Mr. Green

Не, аз поне само бяла видях, но не съм и питала за други цветове, бялото ми е точно... Flutter Може да ги има и в Peek & Cloppenburg...

# 697
момичета,имам един въпрос : миналата година тези сандалки бяха много популярни

но се чудя дали са удобни.Изглежда ми подметката много да се хлъзга.Извинявам се ако въпросът ми не е за тук,но се питам дали са удобни newsm78

# 698
# 699
# 700
  • Belgium
От мен:

чехлички

рокля

потник

асиметрична туника

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 11:17 от Лу

# 701
  • sofia
Здравейте момичета!
Редовно ви следя, макар и да не поствам.
Сега имам нужда от помощ - търся флорална рокля с кройка лале, като тази на зара, която май е от миналото лято:

http://fashionbombdaily.com/2011/05/26/steal-lala-vazquez-anthon … ulip-skirt-dress/

В ибей я мернах, но беше 85 паунда ooooh!
Моля, ако някой има идея от къде мога да си я взема по-изгодно или ще се радвам да предложи нещо много подобно, че не намирам..

Много благодаря!!!  bouquet

# 702
Fous De La Mer, толкова шаренка ли я искаш? Веднага се сетих за тази на Липси, която чакам вече от два месеца да намалят.  Laughing Не, че е скъпа, но като не ми е спешна не ми се дава пълна цена, обаче пък е токова свежа и приятна.  Heart Eyes

П.с. има я и в Асос с безплатна доставка до България.

# 703
  • sofia
Fous De La Mer, толкова шаренка ли я искаш? Веднага се сетих за тази на Липси, която чакам вече от два месеца да намалят.  Laughing Не, че е скъпа, но като не ми е спешна не ми се дава пълна цена, обаче пък е токова свежа и приятна.  Heart Eyes

П.с. има я и в Асос с безплатна доставка до България.

nana_cool,  и тази на Липси е супер! Heart Eyes Но приемам и по-шарени варианти. Grinning Ще я следя и нея, мерси!

# 704
  • София
http://images-ff.asos-media.com/shmotterstorage/4276/large_ddd55 … c21d6fe6c764.jpeg
моля за помощ,някой да ги е виждал в София и къде?

Общи условия

Активация на акаунт