Отговори
# 105
  • София
Дъждобран не съм купувала точно, защото смятам, че няма да ми е толкова необходим. Когато има малко по-силен вятър слагам покривалото на коша, но по-скоро за завет, а не че ще осигурява топлина.

Столчето за кола ни е Cabriofix на Maxi-Cosi с isofix - след много мъдруване и обикаляне, се спряхме на него. Доволни сме.

За къпането - сега в банята, на стойка с обикновено коритце, но банята ни е с лира и е много топла, а допълнително удобство е, че се влиза в нея директно от спалнята, та не се разансяме. Баткото (тогава бяхме в друго жилище) първите месеци къпехме в спалнята, коритото слагахме на два стола, а отдолу застилах мушама - "урушма" си беше, но, като свикнахме, не ни пречеше и го оправяхме за норматив.

# 106
айде и аз да покажа моето слънчице Simple Smile

Наде, между img  и /img  трябва да сложиш връзка към самата снимка. Т.е. кликваш с десен бутон върху снимката и избираш Copy image URL и даваш paste между img .........  /img  (на мястото на многоточието). Иначе е много сладка Емили Simple Smile

# 107
  • София
Сега съм в голяма дилема. Предстои да купуваме столче за кола, но не мога да реша какво да е. Кажете си мненията за тези които ползвате вие.

Ние си имаме едно, което става на шасито на количката, да ме пита човек за какво ми трябваше да е такова като досега нито веднъж не съм го ползвала да отидем някъде да се разхождаме с него с количката, а като се стопли достатъчно за такива разходки вече ще й е доста малко. На всичкото отгоре не е 0-13, а е 0-10кг. и наистина е доста мъничко, а и не знам след някой и друг месец колко ще иска да седи в него, затова сега заглеждам нещо ей такова:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/tt-inglesina+moovy
Моля, някой ако е ползвал някакъв такъв вариант да сподели дали е удобно и практично и горе-долу докога може да се ползва, дали след това може да се мине направо на повдигаща седалка.

# 108
   Това е столчето ни за кола http://www.kolko.bg/bg/chipolino-stolche-za-kola-teo-bordo-2009- … lino-bg/p/1348771 . Реално сме го използвали по предназначение едва 4-5 пъти. В повечето случаи използваме коша за новородено в колата. Дори не мислехме да купуваме от този тип - кошници, но хванахме намаление , на което не можах да устоя - 80%.  smile3521
  Най-вероятно пролетта, когато Дани няма да иска вече да е в коша за новородено, а пък ще е малка за нормално столче за кола - група 1 и нагоре, ще използваме тази кошница, която имаме. 
   Ако не бях хванала такава оферта и аз щях да си купя столче от група 0+, което не е кошница. Simple Smile

# 109
Дъждобран не съм купувала, нямам и намерение - и двамата батковци пораснаха без такова, защото явно изкушението "да предпазиш" детето става навик и дори в топло време срещам по разходките затворени в парник деца. А нали идеята на разходката е именно детето да диша въздух, различен от този в затворени пространства / изкушавах се да напиша "чист въздух", но за живеещите в градовете ще прозвучи почти иронично/.
Ноктите на ръцете се налага да режа на всеки 2-3 дни, защото растат много бързо и като ме драска се обривам /аз от какво ли не се обривам... Embarassed/ и то само като го кърмя, иначе не става. На  краката съм ги рязала само 2 пъти.
Столчето ни за кола е от типа "кошница" на Чиполино и съм много доволна - стабилно закрепване с колана на колата, коланът на детето е с протектори /не дай Боже/, дръжката на кошницата се поставя пред столчето като допълнителна защита. Само за носене не е удобно, но то си е логично - тежестта на бебето + тази на столчето на една ръка - само за кратко.
Деси, пробвала ли си с пелените за многократна употреба? Моя позната имаше подобен проблем с подсичането и с тях се оправиха.
И за варненките - аз съм в центъра, но разходката ми е от Нептун, през ФК и морската до Вила Рома /малко след Хоризонт/ и обратно. Ако има мераклийки - мога да си сменя малко пътечката Laughing

# 110
За сега съм се ориентирала към това столче за кола http://www.beb4opernik.com/content/detsko-stolche-za-kola-0-25-kg-optima-espiro вярно , че е малко по-скъпо, но е до 25кг. и ще го използваме повече време

# 111
Здравейте:) Чак сега звярът заспа..относно килограмите си спомням, че педиатърът ни каза "вие от норма 700 сте качили 1200" първия месец, та 600 не би трябвало да е малко, сигурно този месец и ние ще качим по-малко - много рита, много играе и прави голяма нощна пауза от 21 до към 6.
Столче за кола имам на Бертони - общо взето разликата с другите по-скъпи е материята като цяло, доволна съм, но можехме да минем без него - по-практично е с коша за новородено, заради пълното легнало положение, особено ако се пътува повече часове
Другите теми сте ги обсъдили толкова обстойно, че няма смисъл да си чеша езика:)
Преди малко Здравчи си беше хванал ухото докато спи, а те не го слушат ръцете още и така ръката не пуска ухото, но той си спи нощния сън и му дреме на памперса.. Laughing

# 112
  • София
Stefaniq_87, tanchoo , много благодаря!  Hug Цените са направо смешни, утре ще поръчвам "Спаситель"  Peace

Стефания, много е сладък!  Peace

Наде, твоята красавица не я виждам, явно си махнала снимката  Tired

За столчето за кола: имаме наследено на "Чико" с безобразна извивка, ако пъхна Зарчето в дебел космонавт, изобщо не се събира в него. Когато пътуваме го държа на ръце, столчето го носим с нас за проформа  Peace Ние кола нямаме, така че не смятам да купувам нещо по-удобно  Simple Smile

Jeni _75, от няколко дни се опитвам да поръчам многократни пелени, но все търся вариант да не е свръхскъпо, затова още се мотая. Ясно е, че ще избия парите за няма и 2 месеца, но да ги дам накуп ми идва малко нанагорно  Tired

Момичета, от няколко дни Зарко като яде си извърта главата към мен, така че биберонът идва не фронтално, а отива към кътните зъбки (не на всяко ядене, от време на време само) Tired Гледах венците и небцето - не са наранени, за да го дразнят, залъгалката също я смуче почти през цялото време... Някой друг така?  newsm78

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 01:18 от -=Деси=-

# 113
И моето столче е като на ShySun друга марка, но не се чувства добре детето още в него.И мен много ме притеснява, защото е доста в седнало положение  newsm78 Но пък зимния кош толкова ми тежи, че сега само със стола за кола излизаме  newsm78

# 114
благодаря за темата Simple Smile

# 115
Деси, погледна ли в Продавалник? Прегледах и видях, че за София няма много подобни обяви, но за Варна има. Ако искаш съдействие за нещо - свиркай  smile3503

# 116
Добро утро .
Да ви питам Полина си дъвче лявата ръка до почервенявани, явна се стиска силно защото и хленчи.Може ли да ни никнат зъби.
време за кафе

Деси,
Скрит текст:
аз имам тези гащички и от делно съм си направила парчета от тензух .Вършат ми работа , на  1 -1.30 час ги сменям , ползвам за нощно време памперси.

# 117
skrita FUstA слагам под дупето възглавничка от спален бебешки комплект, така и така не я използвам за спане. Горе-долу оправя положението, може да изпробваш.  bouquet

tanchoo Голямо благодарско за кафето.  Heart Eyes Днес излизам по-рано на разходка и мисля да го пия в морската или в някоя сладкарница да съгреша с нещо захаросано. Във Варна времето е убийствено.  #2gunfire

# 118
Ура! Ура! Свеки си тръгна newsm44 Може радостта ми да ви се струва вулгарна, но наистина не издържах вече. Само 10 дена, а толкова нерви  Laughing
Столче за кола имаме на Бертони 0-13 кг. Никога не сме го ползвали в колата. Слагали сме я точно два пъти в него - веднъж за проба и веднъж с идеята да се пече ма терасата (на тя ревна на 3 -та минута). И въобще моето дете не може да стои окопчано. Точно поради тази причина се отказах от така бленувания от мен шезлонг (бленуван, защото си представях как я слагам в него, тя гука и се оглежда, а аз шетам яхам метлата и ошетвам къщата)
Алекс ще се размърда всеки момент, за това после ще се вкл в обсъжданите теми.
Вчера най- накрая поръчах активна гимнастика. Вече нямам търпение да я доставят  Party
За сега искам да попитам мамите на бебета над 7 кг какви памперси ползват. Зная, че темата е обсъждана многократно, но нали децата растат, нуждите им се променят заедно с размера им  Laughing
Ноктите на ръцете режа на 3-4 дена и то докато спи. На краката съм рязала 2 пъти до сега.

# 119
айде и аз да покажа моето слънчице Simple Smile

Наде, между img  и /img  трябва да сложиш връзка към самата снимка. Т.е. кликваш с десен бутон върху снимката и избираш Copy image URL и даваш paste между img .........  /img  (на мястото на многоточието). Иначе е много сладка Емили Simple Smile
dion пробвах ,но нищо не стана (явно всички снимки сами големички  newsm78 ) ,аз слагам между img i /img връзката ,но нямаше никакво многоточие ... Правя го така както ти го описваш,но нищо не става  #Cussing out

УСПЯХ ДА ВМЪКНА САМО ВРЪЗКА И МИСЛЯ ЧЕ ПАК МОЖЕ ДА Я ВИДИТЕ  Heart Eyes
ЕТО Я И ЕМИЛИ :
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=507354462621211&set=a … ype=3&theater

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 11:13 от nade_91

Общи условия

Активация на акаунт