СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
ми така де да не сме се вкарали сами в това положение а ние поне мрънкаме само 9 месеца а те цял живот ох много се уморих леле колко е студено ужас барса паднаха ама тая манджа студена ли е майка ти пак ли ще идва много е безсолно сега пък е солено ризата ми се е смачкала  Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire hahaha ще стискат зъби  Twisted Evil

# 256
Здравейте момичета, аз сега се връщам от лекар и имах огромна изненада. Оказа се, че съм карала цветна бременност, и всъщност не съм забременяла декември, а ноември. Вече съм в  10-та г.с. и очаквана дата за термина ми е 10.08. Бебчето е започнало да се оформя, има си вече главичка, ръчички, телце, сърчице - всичко се вижда JoyМного съм щастлива.
Единственото, което излиза е, че всъщност съм в грешна тема и май трябва да се прехвърля при очакващите август месец. А тъкмо взех да свиквам тук.
Успех на всички бъдещи мами.

# 257
 hahaha честито  Hug  bouquet е понавестявай ни от време на време

# 258
 #Cussing out Е не ,писах писах и всичко се затри Mr. Green айде пак Twisted Evil
Добре дошли на новите мами!  bouquet
Йоана  хубава изненада- да не ни забравиш Wink
Аз на бъдещия татко много не се оплаквам,че е голяма паника Laughing но пък му е интересно,даже наднича и в темата ,дори не се оплаква като го влача по магазините(само гледаме де).
Днес падна голямо спане  sleepuu и пак съм като грипава.
Странно но моят корем си е същият newsm78 ,ох как чакам тоя понеделник!

# 259
Здравейте, днес ходих на преглед и всичко е наред. Да ви попитам, някой знае ли точно, какви документи трябва да се вземат от гинеколожката за работодателя, защото ми даде само някакъв лист, като рецепта на който написа, че съм бременна и, че не мога да карам нощтни смени. Мисълта ми е, дали нещо друго се взима?

# 260
може и да е достатъчно ,но зависи от фирмата някой искат официално медицинско по добре питай за да не те разкарват Naughty Браво за хубавите новини!
 Момичета носите ли червен конец?
Казахте ли на приятели? Аз още изчаквам,но най близката ми приятелка знае,няма как да оправдая гаденето от любимото ми кафе иначе Sick

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 20:42 от tuitito

# 261
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Смятам да кажа след ФМ даже и на родителите, не знам защо... Миналата бременност носих червен конец вързан със седем възелчета постоянно. След като родих го махнах, а и на детето не съм връзвала. Ефект не виждам - тоя път няма да нося Simple Smile Днес с малчо цял ден бяхме навън - страхотно време, дано и утре е така. Сега съм уморена, ама раздвижена и не ми се гади  Crazy Дано да спинкам тази нощ!
ioana_g, браво бе!  Hug То и аз съм за августовската тема 100%, но тук ми е по-гот Simple Smile Тука си оставам - много ми е сантиментално даже  hahaha
Хайде лека вечер на всички!   bouquet

# 262
При мен кървенето след прегледа окончателно спря, само се чувствам като изнасилена  Crazy
Истински кошмар, досега на толкова груб лекар не съм попадала. Да не говорим, че изобщо не очаквах да ме преглежда вагинално.

Голям шок си беше днес, чакам с нетърпение да минат още две седмици и да ходя при моята лекарка в Токуда.

Fosha -  на мен личната ми също има кабинет и в токуда, беше до скоро единственото GP там. Твоят лекар кой е? Почивай си повече  Hug

ioana_g  - направо ме разби, как цветна бременност, останала съм с впечатлението че нашите лекари май не са запознати много с това явление.  И честито, поне са минали неусетно още 4 седмици  Hug

# 263

Аз нося червено конче... не сме казали на никой с мъжо все още... а как искам да изкрещя...но съм суеверна,а и не бързам много много да се радвам,защото предния път много се радвах а какво стана.. ама всяко нещо те прави по-силен.. освен това
Оглеждам се по форумите какво пишат хората какво е необходимо да се купува за бебо.. иначе кошара и количка сме избрали...Simple Smileвсе още съм в 6 седмица.. мисля.. ще изчакам до 3 месец...
Сега нямам търпение да ида на лекар на 30-ти и да ми каже ,че всичко е ок.. гадото  ,че незнаеш какво става вътре... -мъжа ми днес вика- сигурно,ако бях лекар щеше всеки ден да искаш да те гледам :Д смеем се.. не се натоварвам , гледам да си лежа повече и така.. стискам палци на всички!!

# 264
Здравейте  preggo почти нямам оплаквания, освен, че гърдите ми вече са двойни, от В вече нося С чашка а съм в 7-ма ГС. Не сме казали още на никой и корема по добре го скривам, но гърдите не знам как. Сутринта като пристигнах на работа и се събличам и колежката  smile3556 но нищо не каза, сигурно вече са ме заподозрели. Впрочем юрист съм и работя в нотариална кантора и аз ако мога да съм ви полезна с нещо.

# 265
  • София
Яяяя, днес успях да ви прочета  newsm44
Благодаря момичета, дано темата бъде само с хубави емоции изпълнена  Hug

ioana_g страхотна изненада наистина, ако ти е уютно тук, стой си тук  Hug

Добре дошли на новите мами, сааамо хубави емоции желая  Hug

Аз се чудя сега какво да правя, мина първия преглед при Коновалова, каза, че вече мога да запиша ЖК, бебето има ритмичен пулс и понеже съм с къс цикъл (25дни) бебето се вижда много добре и съм в 7г.с. и 1 ден. Дай Боже всичко да продължи така, сега мисля за Ж.К. в Полимед при Барбова, някой да има впечатления? При нея съм ходила на един профилактичен и бях доволна... като начало трябва да ида да си взема направление, пък после може би към Полимед. Казаха ми, че изследванията е хубаво да се направят до 12г.с. В общи линии така мина прегледа, качила съм около 3 кила, което беше шок за мен, а да му се незнае не ям кой знае колко? Наистина напоследък двигателната ми дейност е сведена до 0, само ми се дреме и ме мързи, ама чак пък толкова.... ето от къде идва коремчето и защо дънките ми не стават.... Mr. Green

# 266
  • София
При мен кървенето след прегледа окончателно спря, само се чувствам като изнасилена  Crazy
Истински кошмар, досега на толкова груб лекар не съм попадала. Да не говорим, че изобщо не очаквах да ме преглежда вагинално.

Голям шок си беше днес, чакам с нетърпение да минат още две седмици и да ходя при моята лекарка в Токуда.

Fosha -  на мен личната ми също има кабинет и в токуда, беше до скоро единственото GP там. Твоят лекар кой е? Почивай си повече  Hug

ioana_g  - направо ме разби, как цветна бременност, останала съм с впечатлението че нашите лекари май не са запознати много с това явление.  И честито, поне са минали неусетно още 4 седмици  Hug

Мен също ме гледа на вагинален, но определено беше много внимателна. Относно раничката, аз имах такава преди 3-4 години някъде, и наистина след една цитонамазка ми прокървя, както и понякога след секс. Тогава много се бях ошашкала, какво ли не прочетох по нета за тази раничка, някои съветваха да се гори, други да не се гори на нераждали жени... бях в голяма чуденка, все пак попаднах на много добър лекар изгорих я, и ей на- живи и здрави съм бременна съвсем нормално. Да чукна на дърво всичко е наред. Много мога да говоря за раничките, защото четох много по върпоса, а и много лекари говорят пълни глупости, като например, че не може да забременееш докато имаш раничка, което е абсурдно и си се забременява съвсем от раз. Затова е важно да намериш добър лекар, за да ти я следи, и при нужда да се реагира. Затова чети и се информирай и ако нещо те съмнява отиди на второ мнение и 3то ако трябва. Аз самата смених 4 лекаря, докато се убедя, че всичко е наред и просто е козметично (при мен въпроса седеше ако искам я горя, ако искам може да се следи редовно и това е, аз избрах да я изгоря, за да ми се махне от главата). Да чукна на дърво всичко е наред, ходя си на профилактични и това е. Успех ти желая и не се притеснявай.

# 267
Здравейте мами Simple Smile
Работя в сферата на ресторантьорството, общо взето от управител до сервитьор.
Работя 2 дни и после 2 дни почивам.
Но смените са ми по 13 часа и все прав Sad
Сега гледам да си посядвам при всяка възможност.
Още малко ще поработя и после най-вероятно ще изляза в болничен .
Нямам търпение вече да ида на преглед, да идва петък !
Гърдите са ми пораснали и ми се спи, други симптоми май нямам.
Нямам апетит никакъв, това също го забелязах Sad
Смятам и аз да си взема от тези безшевните бюстиета Simple Smile
Че ме стягат сутиените вече Sad
Да добавя, че преди година ми откриха такава раничка, изписаха ми някакви свещички( била малка)
Като ходих септември на профилактичен, доктора ме пита дали не съм я третирала ( мисля, че е била добре, поне така си го обеснявам )
Това е за мен
Честито на всички за тупкащите сърчица Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 21:51 от nenimira

# 268
  • София
malka maimunka аз съм записана при Барбова. Похвали ми я една приятелка, аз не съм ходила все още. Само да ти кажа, че когато говорих с нея ми каза че можела да поеме за ЖК още само 1-2  бременни. Е, мен ме записа, тоест остава още 1 човек. Съветвам те да и звъннеш утре веднага, за да не се окаже че е заета. Телефона и е като централата им, но накрая с 23. Успех!

# 269
  • София
malka maimunka аз съм записана при Барбова. Похвали ми я една приятелка, аз не съм ходила все още. Само да ти кажа, че когато говорих с нея ми каза че можела да поеме за ЖК още само 1-2  бременни. Е, мен ме записа, тоест остава още 1 човек. Съветвам те да и звъннеш утре веднага, за да не се окаже че е заета. Телефона и е като централата им, но накрая с 23. Успех!

Сериозно? Алеле, не вярвах, че така бързо трябва да станат нещата. А реда не е ли първо с направление? Ако не стане при нея може да видя някой друг в Полимед, там ми е удобно.... чакам и предложения, ако имате препоръки ще съм доволна да ги чуя (в околията около Св. Троица)

Общи условия

Активация на акаунт