СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 672
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета, сега тръгвам за първия си преглед. Стискайте палци всичко да е наред. Ще докладвам като се върна.
malina07 да не би да са ти взимали проба за цитонамаска? Защото ако е така е напълно нормално да имаш леко кървене след това.
Аз също имах раничка като тинейджърка, но не помня да съм имала кървене тогава. Изгориха я и от тогава не съм имала никакви проблеми с нея.

# 241
  • До морето :)
Ioana, Успех! Чакаме добри новини!

# 242
 baby_neutral успех  от мен

# 243
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте и аз да се отчета днес по спешност ходихме на преглед при лекаря ,който ме следи на частно и който ще ме изражда. 2 ДЕНА имах леко розово течение и много се уплаших .Покрай малката нямам много време да си почивам .В крайна сметка ми изписаха Дуфастон и нош па до 3 я месец. Каза ми ,че ми е объркан малко организма .Скоро спрях да кърмя ,отслабнах с 13 килограма ,забременях.... и явно се е шашнал малко организма. Дано всичко е наред казаха ми термин 24 септ. явно зачеването е станало шп късно ,аз си знам датата де ,за това ми излизаха толкова бледи чертички на теста . целувки

# 244
Catty Добре дошла - Леко бременеене  Hug

MuJIuHka Честито, колко сърчица има днес, супер, айде чакаме и другите мацки да се отчетат  Peace

malina07, АДРЕНАЛИНКА Почивайте повече, и дано всичко да е окс  Praynig

monika_p паднах от смях Simple Smile

fosha нормално е мила, почивай повече, аз като лежа ме отпуска,при болка вземай но шпа, а утре вече като те види и лекаря ще ти каже и повече инфо. Моя лекар вчера каза, че ношпа трябва винаги да ми е в чантата и при нужда няма проблеми да се взема  Hug

ioana_g стискаме палци и чакаме хубави новини  Praynig

Айде да става 5 и да си ходим вече  Mr. Green

# 245
Блазе ви на тези които ще си тръгват в 5 направо вече искам да съм си в къщи но уви още час и половина ще вися на работа. Страшно много ме боли кръста да се притеснявам ли newsm78

# 246
а тея дето сме до 19 и 30   Confused мен цял ден ме боли кожата по цялото тяло все едно имам мускулна треска ама по-силно даже и на главата Cry

# 247
 Joy хахахах сайта вече ще е мрукалник .ком Joy

# 248
хаха ее сега простено ни е  Mr. Green Съчувствам ти мила знам какво е имах два дена с 17 часови смени беше кошмар  #Crazy

# 249
е то ни е простено ама  Joy снощи разказвах много разгорещено на мъжа ми колко ми е готино че влизам тук и си споделяме и как си съчувстваме и той първо вика ами радвам се че поне се разбирате и продължава да си гледа телевизия и аз разбира се продължавам ама то е много хубаво и тн и той се обръща и ми вика знам че те боли,мързи ,че ти е лошо и ти се яде ама незнаеш какво и и си щастлива ама се притесняваш и още не ги помня какви ама що вика не седнеш да си поговориш с момичетата и ако на някоя мъжа и има тежка депресия дай тел. да се видим на по едно малко хихихихи  hahaha и вече си лягаме а аз мълча и той вика добре де кажи ми колко ти е лошо  Joy

# 250
хахахааха аз избягвам да му мрънкам на моя, че хич не ще да ме слуша единствената ми утеха сте вие Grinning понягока си мисля че ставам адски досадна ама няма какво да правя като всяка една от вас и аз се вълнувам адски много  Mr. Green

# 251
  • До морето :)
Аз не мрънкам, само понякога се изкарвам многострадалната Геновева. С предишната бременност не бях така, сега обаче мързела+гаденето+Ели ми идва в повече. ММ като си е вкъщи и той е поел грижите за нея, най-вече къпане. От скоро яде самичка. Аз само я приспивам.

# 252
Абе и аз избягвам да мрънкам, само от време на време  Laughing
А пък моя мъж знаете ли какво ми сервира снощи - абе наистина ли сме бременни ? Питам го - защо питаш пък сега ? Отговор - абе на мене ми се струва, че истинската бременност започва като ти порасте корема  Joy  hahaha Направо паднах от смях  hahaha

# 253
Пий профилактично но шпа 3 пъти по 1 ...спомага за спазми на гладката мускулатура изписва се профилактично...

Благодаря Ви момичета за доброто приветствие...

Кажете при кои доктори ходите варналийки... може някой ден  да си направим среща и да се запознаем и да обменим опит...

Аз днес ходих за инжекция и сега вече направих супа и след час ще вечеряме,че съм осверипяла днес...

Интересно има дни,в които ми се гади сутрин има  дни , в които не...но съм с много ниско кръвно...общо взето освен смяната на настроение и болките в гърдите...  подут корем и сънливост друго май нямам толкова фрапантно.

# 254
CurlyD и аз съм от Варна.
Записвам се при вас.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт