СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 679
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
А добър ден и от мен.Добре  дошла CurlyD.честити сърица на всички.Са за яслите и градините,направо немо ги понасям аз,и за мене са едни концлагери за децата  Mr. Green.За моята зор,да я запиша,и чак на 4 г тръгна,е ходи за 1 г точно 4м е била там,скъса се да боледува,аз и без това не работя,само фиктивно се водя,та я разкарах с най голям кеф,и сега е в у-ще на предучилищна и съм ужасно доволна,1 път не е била болна.Така че живот и здраве и другото ми дете,направо от 5г на предучилищна.За протокола,с мъжото се занимаваме с коли,тоест той де,та аз с тва ще помагам . Mr. Green

# 226
anny  усещам  кой ще дава съвети за смяна на семейното возило  Whistling

За яслите - Ради е на ясла от 1 год. и четири месеца. По принцип и аз не съм привърженик на ранното даване , но тогава ми предложиха подходяща работа и реших , че ще се справим.
Сега тя говори много, знае песнички и стихчета и мога да я оставям без да плаче за мен, когато ми се налага - от друга страна пък миналата зима боледува често (тази зима не се е разболявала), няколко пъти се смениха и децата, с които е в групичката . Има положителни и отрицателни страни в това да пуснеш детето по-рано - всичко е до ситуацията.

# 227
Днес бях на лекар - вижда се малка точица, но не можело категорично да се определи като ембрионче. Лекарят каза, че няма какво друго да е, но трябва да изчакам още 10тина дни да се вижда по-добре (за протокола - в 5та седмица и 3 дни съм).

По лошото е, че ми намери установи малка раничка на шийката, която кърви при допир. Направо съм в шок. Никога не съм имала раничка или отклонения в цитонамазката  Shocked Четох по разни форуми, че при някои жени се е получила след раждане и се чудя дали от самото раждане или ме е заразил някой лекар  Crazy
След две седмици съм при моята лекарка и тя ще ми пусне  цитонамазка, нямаше час за по-рано.
А в резултат на грубия вагинален преглед сега прокървих леко и се надявам да е от раничката и да спре. Иначе не знам къде да ходя  ooooh! ooooh!

# 228
Здравейте и от мен,
Не мога да ви насмогна да ви прочета, няколко дни без нет и нова тема сте преполовили. Сега ще се връщам  да ви чета.
Аз в петък ще ходя на доктор, да се  надявам да чуем сърчице вече. Много съм поспалива и много разсеяна, непрекъснато забравям разни неща.
Корема не ме боли но ако лежа на една страна и тръгна да се обръщам понякога доста ме прорязва корема ниско долу или ако се закашлям или кихна, има ли други с такива болежки. За яслите съм много много против, но за градините съм за.
Аз не работя от 7г откакто родих първото дете. Преди това докато не ми почнаха контракциите за раждане си бях на работа.
Лек ден, връщам се да чета

# 229
мен ако питаш си смени лекаря това не е професионално дано всичко е наред ако е малко кървенето някъде четох че в началото е нормално ако не е придружено с болка но само до закрепянето така че най-добре иди при друг лекар които да е по-внимателен обстоен .КЪСМЕТ  baby_neutral

# 230
  • София
malina07 на мен след раждането ми откриха раничка на шийката на матката и ми я изгориха,но никога не ми е кървяла.
Най-накрая и аз си записах час за доки на 25.01.Знам,че е далече,но се надявам да чуем тогава сърчице Simple Smile

# 231
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
malina07, вчера за пръв път ме гледаха с вагинален, но жената беше много внимателно - почти нищо не усетих, а се бях настроила за... мани, мани Simple Smile Дано другия път е някой по-светсен!
За яслите - против категорично! Много от познатите ни дечица тръгнаха на 1г. и 1м на ясла - не са се спрели да боледуват, а едно момченце вече 4ти месец е само в ръцете на майка си - жената и до вц не може да отиде - нещо яко се е стреснало  в тая ясла... Изобщо не бързам да я пускам мойта щерка - първо, че сме с много малко точки, второ, че 2 пъти сме лежали по болници и сиг сме със слаб имунитет, не знам и аз...

# 232
Здравейте,
Записвам се при вас с термин 19.09.2013. Записала съм си час за лекар на 02.02, ако може направо да чуем и сърчице.
Хубаш ден на всички!   Hug

# 233
  • До морето :)
Catty, добре дошла   bouquet

Anny, значи моя мъж заменя колата за 2 крави. Можете ли да направите нещо по въпроса?  Joy

malina07, аз имах раничка още пред да забременея с дъщеря ми, но не е имало кървене, хем според моята лекарка била доста голяма. Даже си ходих с нея години наред, чак като се решихме на бебе я изгорихме. След раждането пак се появи, но засега ще изчакаме, след като цитонамазката ми е добра, каро родя пак тогава ще я горя. Няма по 50 пъти само с това да се занимавам. Пиши какви са резултатите от цитонамазката.  Hug Честито за точицата.
Иначе според мен си ходи на друг доктор. И аз нищо не усетих от вагиналния преглед. Даже доктора преспокойно остави ехографа в мен, защото бременна му се обади по телефона, че е прокървила и той трябваше да гледа някакви бележки.  Въобще не се притесних от този факт.

За нас - ММ се занимава със животновъдство, има овцеферма + още други дребен и едър рогат добитък. Аз съм геодезист, та ако ви трябва някой да ви забие колчето, аз съм човека.  hahahaНадявам се скоро и да се дипломирам, ама на дали.  Joy

# 234
Здравейте момичета. Днес с таткото видяхме тупкащото сърчице. Имаме си живо ембрионче  Heart Eyes newsm44
Сестрата ми изчисли съвсем различен термин 31.08.2013 г. В 8 г.с. съм била.  newsm78
Ха сега  Thinking то излиза, че ще си имам авгувстоско бебе.  Crazy

# 235
От вагиналния ехограф не ме боля изобщо. Но преди това ми прави вагинален преглед и ме отваря грубо навътре с разни щипци да огледа  ooooh!
Там видя раничката и каза че кърви при допир. Каза че и без това изследванията включват цитонамазка. При предната бременност също ми пуснаха цитонамазка съвсем в началото, но не са ме бъркали така грубо  Crazy

Кървенето намаля, по-точно има оцветяване леко само по тоалетната хартия, предполагам от раничката е било наистина.

Иначе лекаря беше от известна клиника, че исках да имам потвърждение по-рано. Но защо ми трябваше  ooooh!

При моята лекарка съм чак на 1ви февруари. Преглежда само в петък и нямаше час за по-рано. А и няма смисъл преди да се вижда добре.

# 236
MuJIuHka, честито сърчице!  Hug

malina07, бахти и прегледа който ти е направил този доктор.   ooooh! Пиши като спре на цяло кървенето, за да сме спокойни.  Hug

# 237
честити нови сърчица  Hug незабравяйте че до тях се стига само със смях а не с тревоги  Blush и по тоя поод забавляваие се аз паднах от смях  Joy

По-голяма ли е вероятността да забременея, ако съпругът ми носи боксерки, вместо слипове?
- Да, но ще имате още по-добър шанс, ако той не носи нищо.

Какво е колан на целомъдрието?

- Устройство, спасяващо от раждане.

Трябва ли да имам бебе и след 35?

- Не, 35 деца са предостатъчни

Жена ми е бременна в 5-тия месец и е толкова раздразнителна, че понякога е на границата на лудостта.

- Та, какъв е вашият въпрос?

Обикновено нося размер сутиен 90D. Сега съм бременна, трябва ли да продължа да нося сутиен?

- Не, освен ако нямате нищо против да преминете в бъдеще към размер 90-L /Long - дълъг/.

Откакто съм бременна, не съм в състояние да си легна без лучени кръгчета. Дали е нормално да съм толкова ненаситна?

- Зависи какво правите с тях.

При какви обстоятелства сексът в края на бременността може да доведе до раждане?

- Когато сексът е между съпруга ви и друга жена.

В каква позиция трябва да бъде бебето в деветия месец от бременността?

- Главата надолу, със силен натиск върху пикочния ви мехур.

Моят лекар каза, че по време на раждането няма да изпитам болка, а натиск. Дали е прав?

- Да, по същия начин торнадото може да бъде наречено въздушна струя.

Аз съм стеснителна. Когато съм в болницата да раждам, кой ще ме гледа в тази деликатна позиция?

Не се притеснявайте - само оторизираният персонал – лекари, стажанти, медицински сестри, акушерки, санитари...

Какво е „нощен терор”?

- Плашещи епизоди, в които новата майка с носталгия си спомня за бременността.

Какъв е най-лесният начин да разбера точно кога съм забременяла?
- Секс веднъж годишно.

Бременността засяга ли паметта на жената?
- Повечето от попитаните не си спомнят.

Какъв е най-добрият начин да накарате някой да отстъпи мястото си на бременна жена?
- Брутална сила.

Какво се случва с пелените за еднократна употреба, след като бъдат изхвърлени?

- Съхраняват се в силози, в случай на глобална химическа война.

Какво би се случило, ако мъжете забременяваха?

- Отпускът по майчинство ще продължава две години... с пълно заплащане.

- Ще има лек за стрии.

- Естественото раждане ще остане в историята.

- Сутрешното гадене ще се класира като здравен проблем №1 на нацията.

- Всички методи за контрол на раждаемостта ще бъдат 100% ефективни.

- Децата ще бъдат държани в болницата, докато се научат да ходят на гърне.

- Мъжете биха станали нетърпеливи да говорят за ангажименти и отговорности.

- Няма да са на мнение, че близнаците са тоооолкова сладки.

- Куфарчетата ще започнат да се използват като чанти за памперси.

- Дрехите за бъдещи бащи ще станат модна линия.

- Мъжете ще остават в леглото по време на цялата си бременност.

- Ресторантите ще включват сладолед и туршии като основни предястия.

- Жените ще управляват света.

# 238
Мен ме боли корем ниско долу (като преди цикъл), отделно имам едни остри придърпвания от време на време, това нормално ли е или е повод за притеснение?  Днес бях при личния най-накрая за направление за бременност (той се е преместил в Токуда) и бях на косъм до отскоча до гинекологията, ама утре съм си на преглед при моя гинеколог. Пия и нош-па за всеки случай, ама се притеснявам...

# 239
Fosha, според мен е нормално. Матката сега расте, още повече, че досега не го е правила. Повече почивка и лежане по възможност.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт