СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 618
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте бъдещи мами!
Струва ми се, че трябва да се присъединя и аз към вас. Много съм притеснена.Имам доста неща характерни за настъпила бременност,но теста за бременност сутринта беше отрицателен.На 17.12. ми беше първия ден на последната менст.На 4.01 имах розово зацапване,което на следващия ден се промени в кафеникаво.То беше съпроводено с болки ниско в корема.От 5-6 дни непрекъснато се чуствам отпаднала,непрекъснато ми се спи.Емоционално също съм променена.Както казах сутринта теста беше отрицателен.Вие как мислите теста би трябвало да отчете бременността.Време ли е за теста.

# 556
  • София
Момичета вие ходите ли на кола маска на триъгълник, пречи ли?
Аз за първи път в живота си отидох на кола маска,като бях бременна в 7 месец със синчето ми,говоря за цялостна кола маска.Сега не съм ходила от няколко месеца,но ще започна отново да ходя.Според мен не е проблем да се ходи стига ти да се чувстваш добре и болката,която изпитваш да е поносима и да не ти предизвиква контракции.

# 557
Как сте, момичета?
Аз съм много зле, по цял ден ми се гади и не минава. Ходихме на преглед миналия четвъртък и си видях тупкащото сърчице, но не може да се чуе, че беше мъничко още. Тази седмица пак съм там. Док ми изписа някакви капки за гаденето,но не ми действат много, а и са толкова неприятни, че ми става по-зле от тях.
Пиете ли нещо друго освен ФК? Аз започнах и Биозин мама за всеки случай, че с този грип ме е страх. Малкия  изкара някакъв сериозен вирус и 3 дена беше 38,5-39 градуса. Аз не успях да се разболея, но пия и много вит. Ц. Всеки ден ям ябълки, само те ми се услаждат, друго не ми се хапва от плодовете.
Термина ми е 17.09. Вяра, Надежда, Любов Simple Smile
Не съм чела назад, но се надявам всички да сте добре с бебоците.
Добре дошли на всички мами и леко бременеене  Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 14:15 от lotos4e

# 558
Здравейте момичета, до сега се разхождах с една приятелка, която има син на годинка и 2 месеца. Та тя ми каза, че се е мазала с някакво олио на HIPP. Мазала е повече корема и малко дупето, сега по корема няма стрии, а по дупето има. Явно е добро.

# 559
Как сте, момичета?
Аз съм много зле, по цял ден ми се гади и не минава. Ходихме на преглед миналия четвъртък и си видях тупкащото сърчице, но не може да се чуе, че беше мъничко още. Тази седмица пак съм там. Док ми изписа някакви капки за гаденето,но не ми действат много, а и са толкова неприятни, че ми става по-зле от тях.
Пиете ли нещо друго освен ФК? Аз започнах и Биозин мама за всеки случай, че с този грип ме е страх. Малкия  изкара някакъв сериозен вирус и 3 дена беше 38,5-39 градуса. Аз не успях да се разболея, но пия и много вит. Ц. Всеки ден ям ябълки, само те ми се услаждат, друго не ми се хапва от плодовете.
Термина ми е 17.09. Вяра, Надежда, Любов Simple Smile
Не съм чела назад, но се надявам всички да сте добре с бебоците.
Добре дошли на всички мами и леко бременеене  Simple Smile

Честито сърчице   bouquet В начална бременност е така да само се вижда на видеозона , рано е да се чуе  Peace
Аз за подкрепа  на имунната система пия прополис . Около 20 капки обикновено. И на малката също давам . А иначе пия Огестан (витамини ) и фолиева к-на.
Искам и аз вече сърчице да видя , нямам търпение , но има още доста време до 8-ма седмица .
И аз се чудя какво стана с Pilcharnik , не е писала доста време  Thinking 

# 560
Здравейте бъдещи мами!
Струва ми се, че трябва да се присъединя и аз към вас. Много съм притеснена.Имам доста неща характерни за настъпила бременност,но теста за бременност сутринта беше отрицателен.На 17.12. ми беше първия ден на последната менст.На 4.01 имах розово зацапване,което на следващия ден се промени в кафеникаво.То беше съпроводено с болки ниско в корема.От 5-6 дни непрекъснато се чуствам отпаднала,непрекъснато ми се спи.Емоционално също съм променена.Както казах сутринта теста беше отрицателен.Вие как мислите теста би трябвало да отчете бременността.Време ли е за теста.
Определено би трябвало да отчете вече . Но пък е учудващо , че нямаш и М. все още .На колко дни ти е цикъла обикновено ?

# 561
sealover, на тебе кога ти беше последния цикъл? Аз със тия седмици съвсем се овъртолих  Blush Дайте някакъв линк, който смята седмиците, щото вече не се издържа. ...
Снимайте ги тези мазила да ги видим...че аз по външен вид се ориентирам. Blush

# 562
sealover, защо в тази отбранителна позиция? Не сме се събрали тука да се нападаме и да се караме. Някой споделя опит и всеки сам си решава дали да се вслуша или не.
Определено смятам, че не е разумно бременна жена, в периода на голям риск от спонтанен аборт, да се претоварва. Аз също не съм зарязала домашните си задължения. Всяко умерено движение е даже полезно. Но когато прекарам няколко дни в леглото, защото ми е лошо и съм отпаднала, нямам никакви скрупули, че съм мързелана. Нито пък се опитвам после да наваксвам пропуснатото за един следобед.
Но всеки сам си преценява и в крайна сметка хората най-добре се учат от собствения си опит, а не от чуждия  Laughing

Написах с риск да бъда нападната и сложих усмивка за да се разбере , че не говоря сериозно а по-скоро зная , че всички се чувстваме уморени и ни се иска да имаме възможност да си почиваме повече. Съжалявам , че си схванала изказването ми като заяждане , не съм целяла това , а изказах моето мнение , както всички тук правим .  Peace

# 563
sealover, на тебе кога ти беше последния цикъл? Аз със тия седмици съвсем се овъртолих  Blush Дайте някакъв линк, който смята седмиците, щото вече не се издържа. ...
Снимайте ги тези мазила да ги видим...че аз по външен вид се ориентирам. Blush
На мен последният ми беше на 12.12.12  Mr. Green А аз си използвам ето този калкулатор :http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-calculator-week-by-week

# 564
# 565
Здравейте Simple Smile Освен и аз да се запиша при вас  Mr. Green Термина ми е 4-ти септември, миналата седмица видях тупкащото сърчице  Grinning Тази бременност ми е по-различна, нещо много дебелея, а и корема ми е пораснал много, особено вечер съм като в 5-ти месец  Crazy
Относно кърменето аз кърмих до 2,5 години сина си  Mr. Green така че ще помагам колкото мога
Айде лек ден от мен и се пазете  Peace

# 566
Здравейте бъдещи мами!
Определено би трябвало да отчете вече . Но пък е учудващо , че нямаш и М. все още .На колко дни ти е цикъла обикновено ?
Винаги е бил 28 дни,но последните няколкло месеца беше малко нередовен.Позакасняваше и се удължи на около 30 дни.

# 567
mimiis може и да си била с късна овулация и малко по бавно засича пък и зависи каква е била чувствителността на теста, който си използвала. Предлагам утре сутринта да направиш един със сутришната урина  Mr. Green И стискам палци да се наредиш сред нас  Hug

# 568
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте бъдещи мами!
Винаги е бил 28 дни,но последните няколкло месеца беше малко нередовен.Позакасняваше и се удължи на около 30 дни.
здравей аз направих сумати тестове и накрая кръвен отиди за кръвен най -добре за да си по спокойна не боли  Embarassed

# 569
mimiis може и да си била с късна овулация и малко по бавно засича пък и зависи каква е била чувствителността на теста, който си използвала. Предлагам утре сутринта да направиш един със сутришната урина  Mr. Green И стискам палци да се наредиш сред нас  Hug

Теста беше ШУЪРЧЕК.Надявам се утре да имам  EFP и наистина да спра да се притеснявам Simple Smile.А относно теста,вие кои бихте ми препорачали.От личния ви опит,какви наблюдения имате Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт