СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Моника, болката не е непоносима, ама е препоръчително да се пие но шпа, за да не се натоварва матката с излишно напрежение - болката я стяга, а тя трябва да се отпуска. Така че пийвай по едно хапче, не е вредно.
Ти близначета ли чакаш? Не знам как са стойностите на ЧХГ при тях. Има такава тема - попитай там...

# 541
ами имаме  близнаци в рода и двамата корема ми доста нарастна за този период а и стоиността ми беше доста висока и сестрата в лабораторията намекна че може и за това питам ще се види на 25 но  искам да съм подготвена  Laughing

# 542
Момичета, моля ви, спрете се с това чистене и претоварване!!! Какво значи това - нали трябва да се свърши. Какво по-важно има от бебенцето в момента. Нещата ще стават все по-тежки - корема, живот и здраве, ще натежава все повече, а след раждането грижите за бебето са толкова обсебващи, че всяка свободна минута, трябва да се ползва за почивка. Подредете си правилно приоритетите и търсете и даже изисквайте помощ без притеснения. Никой няма да ви даде медал, ако сте свършили домакинската работа, а всеки ще се примири, ако временно я занемарите.
Много ми стана тъжно за мамето с близнаците hut. Много си мечтаят за такава бременност, но това е ОГРОМНА отговорност. Трябва да се радваш, ако не ти се налага да пазиш леглото през 80% от времето. Бъдете по-разумни и се пазете сами, защото вече не става въпрос само за вас.

Аз утре съм на фризьор. Ще се подстригвам. Искам да успокоя тези, които вярват на поверието, че с рязането, могат да отрежат мъжкото достойнство на бъдещия син. Нищо подобно. Аз исках момиче в първата си бременност и си се подстригвах даже повече отколкото трябва  Mr. Green И пак си имам син. Явно не съм го подкъсила достатъчно  hahaha Трябва и да се боядисвам, но ще изчакам да мине 3тия месец - още 4 седмици. Аз съм руса и за мен подходящи безамонячни бои няма - все са едни червеникави, а аз искам по-естествен цвят, близо до натуралния ми тъмно рус.

# 543
Здравейте, бъдещи мамчета!

Понеже вчера се чувствах по-добре, за това цяла нощ не спах. На два час се будех от болки в стомаха и ставах до тоалетна  Tired Тъкмо се успокоя и унеса, и хайде пак....добре, че днес съм на лекар. Не, че ще може да ми изпише нещо за това ми състояние, но поне да ме успокои....Макар, че като ви чета-пълно успокоение няма. Laughing

Аз не бих се мазала с мас. Първо защото не знам какъв й е източника, второ защото спомага за предизвикването на алергии, трето защото не съм убедена, че има хидратиращи свойства.

monika_p, и ние в двата рода имаме близнаци и се майтапим, че вторият път ще са те. Нямам предчувствие за пол още. Бях ви писала, че много неща клонят към момиче и май по-скоро се настройвам за това.

Моите гърди не болят вече толкова силно, но не са й пораснали. Все още успявам макар и за кратко да спя по корем, но заради стомашните ми неволи се свивам настрани на кълбо.

Успешен ден от мен и не забравяйте да ми стискате палци Mr. Green Довечера ще дам отчет.

# 544
успех  Hug чакаме те с хубавите новини Whistling

# 545
Привет,

2 положителни теста в петък и събота, та почна да ми влиза в главата, че септември - октомври пак ще се ражда. Гади ми се гнусно, миналата бременност нищо не задържах без хомеопатични. За килата - миналата бременност излязох на минус, тъй като развих гестационен диабет и бях на диета. Та още отсега съм я почнала, че знам, че шансовете да ми се размине са много малки. Опитвам се да си запиша час за преглед, дано да стане, че искам да си видя точицата. Забравила съм - кога се вижда? А сърчице?

# 546
Здравейте, момичета   bouquet
Влизам набързо и аз да се отчета, сутрешното гадене не престава, снощи пък ми се получи някакъв обрив, кожата на деколтето ми се зачерви, много започна да сърби и пари. Тръгнах да се мажа с алергозан, но добре, че се сетих да прочета листовката, че не е препоръчително при бременност. Пантелнола също. Така че четете внимателно листовките.
hut  Hug стискам палци всичко да е наред!
Аз утре съм пак на преглед и след него ще пиша.
Хубав ден на всички!!

# 547
Абсолютно съм съгласна с МамаД за къщната работа. Аз в събота така се бях разработила и до след обяд ме заболя корема и хем съм със зацапване и не трябва да си давам зор. Е, легнах после...моя мъж ми се накара  ooooh! и те така...... ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА!
МамаД и аз довечера съм на подстрижка  Grinning За боядисването ще изчакам може би поне прегледа да мине...
Памперс, разбира се, че ще стинсем едни палци за довечера. Чакаме да се отчетеш с добри новини!  Hug
И аз не мога да спя по корем. Дискомфортно ми е от корема като го притискам, пък не е някакъв голям. Гърдите ми са яко чувствителни, ама само като ги пипам иначе не ми дават зор...

# 548
Момичета вие ходите ли на кола маска на триъгълник, пречи ли?

# 549
Момичета, искам да ви препоръчам една безамонячна боя за коса, с която се боядисвам вече 1година. Става и за бременни. Марката е  Color&Soin. Продават я в аптеките.

# 550
Момичета вие ходите ли на кола маска на триъгълник, пречи ли?
Няма проблем да се прави  Peace Но според мен е по-добре само зона бикини а не цял триъгълник.

# 551
Сега с риск да бъда нападната  Grinning ще споделя , че според мен ако жената няма изрично предписание от лекар няма никакъв проблем да си прибира къщата. Всяко едно движение може да се извършва по начин който да е безопасен . Никой не казва , да излизаш да тупаш килими де  Mr. Green Но ежедневните миене на чинии , прах , прахусмукачка , пране  и др . не са проблем .

# 552
Внимавайте само с препаратите, не ги вдишвайте и по възможност избягвайте.

Усещам как скоро ще почне да ми прилошава, вече имам наченки. Все си мислех, че този път ще се размина. Може би защото предната бременност точно я разбрах и почна да ми прилошава, а за тази знам много преди тестовете да я покажат и ми се струва че е минала цяла вечност  Mr. Green

За пола не знам, но много искам момче  Praynig А и вечерта преди зачеването си пожелах за коледа да забременея с момче. Първото се сбъдна същата вечер  Blush Сега чакам само потвърждение за пола  Mr. Green

# 553
sealover, защо в тази отбранителна позиция? Не сме се събрали тука да се нападаме и да се караме. Някой споделя опит и всеки сам си решава дали да се вслуша или не.
Определено смятам, че не е разумно бременна жена, в периода на голям риск от спонтанен аборт, да се претоварва. Аз също не съм зарязала домашните си задължения. Всяко умерено движение е даже полезно. Но когато прекарам няколко дни в леглото, защото ми е лошо и съм отпаднала, нямам никакви скрупули, че съм мързелана. Нито пък се опитвам после да наваксвам пропуснатото за един следобед.
Но всеки сам си преценява и в крайна сметка хората най-добре се учат от собствения си опит, а не от чуждия  Laughing

# 554
За болките в яйчниците питах изрично лекарката, при която отидох, и тя каза, че е съвсем естествено - яйчниците също реагират на бремеността, появяват се и изчезват кистички и така. Така  че - спокойно Simple Smile

За претоварването - аз също смятам, че човек не трябва да легне на легло от едната бременост (стига да няма други предписания, разбира се). При бремеността не, но след раждането на малкия преди две години си бях оставила къщата (той първите три месеца беше така залепен за мен, че не можех зъбите да си измия, камо ли нещо да свъша). Уж мъжът ми щеше да чисти, уж не знам какво, така и обаче факт е, че и до ден днешен не мога да наваксам с поддържането заради тези няколко месеца занемаряване.
Вярно е, разбира се, че ако има проблем, бебетата са много по-важни от чистенето и домакинската работа, но ако няма, никак не е лошо човек умерено да си поддържа къщата.

Общи условия

Активация на акаунт