СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 618
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро  Simple Smile
Аз лично не бих се мазала със свинска мас , можеби най-вече защото сега като си представя миризмата и  Sick
Кожата трябва да е добре хидратирана което не е равно на добре омазнена .Трябва да се ползват продукти които спомагат за еластичността на кожата . Аз лично бих се мазала с натурален зехтин като примерно прибавям една капсулка витамин Е на една доза за мазане . Това е витаминът , който най-силно хидратира кожата и запазва нейната еластичност.
Аз да ви се оплача майка ми е в болница със заушка , и като зная колко време прекарахме заедно онзи ден преди да и се проявят симптомите и малко ми е притеснено . А и с това малко дете надявам се и тя да не се разболее от нещо . Общо взето започват притесненията вече  Mr. Green
Днес ще домакинствам и аз , въпреки че имам чувството , че само докато изчистя и се обърна и след мен е същото ...Моята свекърва все ми казваше " Тя женската работа край няма тъй че по-спокойно "
Приятен ден на всички  Hug

# 526
Yorka моите съболезнования, гуш, бъди силна  Praynig Hug
Принцеска аз пия Папаверин и е по същия начин. В момента в които изпия хапчетата и ми премаля и ми се догажда и вие свят, след половин час се оправям. Но странно, че това е като пия сутрин и ако се наложи на обед, иначе вечер не. Явно си имам и бременно гадене и лошо, защото сутринта ми беше така и преди да пия хапчетата. Кафето къде толкова много обичам сутрин и ми е единствено за деня, не можах да изпия. А за миризми направо е страшно, всяка една миризма ме отвращава и догадва, Другата седемица като съм на лекар, ще поставя въпроса на лекаря, да каже и той мнение.
На мен започна да ми е проблем спането-позата, при вас как е? Аз заспивам по корем, но вече гърдите ме болят така като легна, а и корема ме заболява и се обръщам на страни. Това ми беше кошмара предната бременост, че не мога да си спинкам по корем и да се протягам, винаги ме предърпваше. Но поне беше на по късен етап, а сега от много рано.
А аз пък съм отслабнала 1кг. Аз хапвам редовно, но по малко последните дни. Явно с това гадене и не ми се и хапва много. Но вече само с панталони ходя, дънките все ме стягат.
За зацапването, моя лекар ме предупреди, че с тези ми болки може леко да имам зацапване, и да не се притеснявам. Но все пак това е за мен и лекаря е преценил спрямо мен, най-добре да те види лекар.
Кристиша радвам се, че се разписа - мислих те  Hug В работата ти поне вече всички са на ясно и ще те пазят. Аз незнам кога и как ще казвам на шефа си. Той  е супер готин, ама ще видим като му кажа реакцията #Crazy
Раждането ми беше нормално, с около 12 ч леки и не толкова леки, болки, без упойки и само с два шева, надявам се и сега всичко да е окс и пак да е нормално. Но това е право на всяка една от нас да избира как да роди ако и позволява състоянието, бебето и т.н.
Още не мога да ви изчета, ще продължавам, но спирам, че никаква работа няма да свърша така  hahaha
Ако има нови майчета добре дошли   bouquet, на нови тупкащи сърчица да продължават все така силно да бия да радват мама и всички наоколо  Hug
На всички ви пожелавам ХУБАВА И УСМИХНАТА СЕДМИЦА  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 527
Добре дошли на новите септемврийки  Hug

Моето дете не иска да яде. От както е захранен е така, много малко яде. Ей го за закуска му сварих яйце, препечена филия, масло и сирене. Само от филията гризна малко и до там. Голям зор това хранене, направо съм се отчаяла  Tired Слабичък и дребничък върви, ами то като не се храни, как да порасне  newsm78

# 528
neling, здравей! С часовата разлика май трудно ще се засичаме на раздумки  Hug

Клара,честито ти тупкащо сърчице! Hug

Kristisha, ние мислим на пролет да се огледаме за нещо ново, защото и ние сме в гарсониера и няма никакво място за нашия багаж, камо ли за бебе. Може заедно да търсим. Ти в кой квартал си?

Аз по-скоро имам проблем със стомаха. Не ми се гади, но постоянно ме болят червата, бушуват се и ми е много лошо. Дори от болка не мога да стоя изправена. Гладна или сита на няколко часа болките се засилват, става ми още по-лошо и тичам в тоалетната, след което отихват за малко нещата. И така денонощно. В спешни случаи ям обикновени бисквити. Това поне малко облекчава. От два дни никакви миризми не понасям и положението е още по-отчайващо. И аз вече не мога да отварям хладилника.  Mr. Green Проветрявам стаята постояно и всичко ми миреше.

И аз днес се разревах. Толкова лошо ми стана, че не можах дори да стана от леглото. От 8 дена ми е така зле, стоя сама по цял ден и просто не издържах и се разплаках от безсилие. Надявам се в понеделник след прегледа емоционално да се почувствам по-добре.

Здравей, да знам много е трудно така ние сме 11 часа назад и работата ми не ми помага много. Имам само 2-3 часа евентуално където се засичам с нормално време в България. Но винаги като мога влизам и чета какво се е изписало докато ме няма... Успешна седмица на всички! Simple Smile

# 529
  • До морето :)
hut, чакаме добри новини!  Hug

sealover , дано не сте се заразили и бързо възстановяване на майка ти.  Hug

Аз нямам никакви симптоми от доста време. Притеснено ми е. Само ме болят гърдите при допир.  newsm78 След 1 седмица съм на преглед и ми е притеснено. Нямам търпение вече.

Добре дошли на новите мами и честито на всички видели/чули сърчицето.  Hug

# 530
Лече, ти нали чу сърчицето? Няма за какво да ти е притеснено - всичко ще си е наред! Симптомите не са задължителни - всеки организъм се справя по-различен начин. А времето до прегледа така бавно тече  ooooh!..... Аз съм на края на месеца. Има още тоооолкова много време. И аз се притеснявам.... то май през цялата бременност все ще има за какво да се притеснявам....

# 531
На 23.01 моя доки пак ме вика да ме види, че излиза в отпуск. За тоя месец три прегледа ще се съберат.  Thinking Първия да установи бременност /на 07.01/, втория да видим сърцето /16.01/ и сега на 23.01.
Моите симптоми малко по- малко взеха да избледняват, но си ги имам. Все ми се спи, от време на време ми се гади. За сега корема ми не се е увеличил, ама има време. С първата бременност изведнъж стана голям след 5тия месец.

# 532
Лече, и аз чух сърчице, но и аз съм така - само гърди и нищо друго, и никак не съм спокойна  Sad Моя преглед също е след 7-10 дена и наистина се влаааачи това време, особено като съм си вкъщи по цял ден. Ще си купя домашен видеозон накрая, да си гледам сърчицето, че бие  Laughing
Pilcharnik, разпиши се, какво стана с теб  newsm78 След онзи тревожен пост никаква не се обаждаш.

# 533
 Hug здравейте и от мен
йорка моите съболезнования пази се и не се притеснявай  Hug
аз на 25-ти съм на преглед вчера майка ми си дойде от чужбина и и казах новината много се зарадва та ще ходя с нея и тя ска да види  Laughing обаче съм много притеснена защото вчера сутринта кихнах ама бях неподготвена и ме сряза корема все едно всичко вътре ми се разкъса а днес като бързах за работа ме заболя много силно и спря щом не е постоянна болката нали нищо не е станало  baby_neutral Cry

# 534
а и видях че повечето имат зацапване аз нямам нищо  newsm78 нормално ли е

# 535
  • До морето :)
Моника, не ти трябва зацапване. Аз всеки път като ходя до WC се моля, да нямам такова.  Praynig

# 536
Моника, мене така ме прерязва като се изкашлям. Не знам какво се случва и дали не е опасно, но се случва. Аз пия но шпа заради болките. Не знам кое е нормално и кое е опасно... newsm78 Само знам, че е повече от добре да нямаш зацапване. И аз нямах до едно време и оцапах пейзажа....та да има за какво да се притеснявам де....

# 537
мен не ме притеснява болката нося много само да ми е добре бебето  baby_neutral благодаря че ме успокоихте дано на 25 всичко да е наред а само да питам ЧХГ някои правил ли си е и знае ли при близнаците как се уголемява стойността newsm78

# 538
Принцеска, май си права, че през цялата бременност ще се притесняваме. Аз не исках да кажа на никой, че съм бременна докато не отидох на лекар. Бях притеснена, нормално. Та отидох на лекар, сега съм притеснена какво ще стане на следващите изследвания. То няма угодия направо.
Иначе и мен ме прерязват понякога яйчниците нико долу, при изкашляне или при прогягане сутрин. Ама след това минават, така че се надявам всичко да е наред с бебчо. Вие мами имате ли усещане какъв ще е пола. Аз като си мисля за него, все си мисля, че ще е момче. Мъжа ми пък и кумата все за момиче говорят:) А дано да са прави:)

# 539
и аз го мисля за момче но каквото дойде

Общи условия

Активация на акаунт