СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 618
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Miimiiнka Ти на срочен договор ли беше? Щото ако си на срочен спасение няма. Ако си на безсрочен нямат право да те уволнят без съгласието на инспекцията по труда, а там става малко по трудно. По принцип може да си пускаш болнични докато излезеш официално в майчинство, а тогава вече не могат да те пипнат.

Аз днес не можах да си почина, чувствам се ужасно изморена, обаче малката реши че няма да спи и направо ни побърка. Почвам и аз сериозно да се замислям как ще се оправям с две, че няма и на кой да я оставя за малко  Crazy

# 511
Момичета, искам вашето мнение за д-р Котева от ДКЦ II Пловдив. Някой изкарвал ли е бременност при нея и какви са отзивите? Трябва спешно да избера лекарят, който да наблюдава моята бременност, а Котева си я харесвам принципно. След като преди време ходих при една лекарка, която като ровнах тук, се оказа в "черния списък" и която ми постави като диагноза болест, която не се лекува, реших да ида на друг, за да ми потвърди, евентуално.
Отидох при д-р Дренски и той каза, че ми няма нищо. (не му бях казала за диагнозата). После отидох при Котева, разказах й, а тя се отнесе много човешки и професионално. Разказа ми за болестта и т.н. какви са симтомите, неприятните ефекти от нея и т.н. Прегледа ме и потвърди, че ми няма нищо. 2:1 Simple Smile Сега и се чудя, понеже имам като вариант и д-р Пехливанов. Ако има пловдивчанки, ще съм благодарна! Laughing

# 512
  • София
Здравейте дудинки   bouquet  bouquet  bouquet Как сте?Едвам ви смогнах да ви прочета.
Йорка мойте най-искренни съболезнования.Бъди силна!
hut дано всичко с вас да е наред и скоро да се прибереш у дома! Hug
Честито на новите попълнения!
Ох да ви кажа и мойто дете ме побърква...по цял ден щурее и въобще не иска и да чуе какво му се говори,много е палав и вече незнам как да му говоря.
От утре съм на училище и поне малко ще се разсея.

# 513
момичета добър вечер....

само да кажа на мамите,които се притесняват от работата ,че закона ги защитава и немогат да те уволнят,ако си на постоянен трудов договор...
немогат да те пипнат с пръст.просто не подписвате никакви документи...посъветвайте се с адвокат... след 3 месец болничните са позволени и може да ги ползвате до самото раждане... после имате 1 година майчинство 90% от дохода за 2 год.назад.после една година мин.работна заплата,после си вземаш отпуските и освен това може да ползваш  3 година неплатено майчинство и копче немогат да ти кажат...само дето после като се върнеш може и да ти направят номер.

аз усещам спазми... от време на време някакво разпъване сякаш... вече немога да спя по корем мн ме болят гърдите...

мамите от варна имат ли представа от къде мога да намеря прясна мас за да се мажа?

# 514
Каква е тая работа с тоя корем не знам, но с предната ми бременост вече знаехме, че ще е момче, когато беше на такъв етап на показване  Embarassed

# 515
Здравейте Маминкии на 18 бяхме на преглед и чичо доктор каза че всичко е нормално и че се развиваме добре newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 !!! Сега ме тормози нещо другоо някоя от вас раждала  ли е при Ангел Ангелов от Фи Хелт Пловдив който изражда в Сианата ??? Thinking Thinking

# 516
Миминка,най - добре отиди до инспекцията по труда - там има консултанти,които в определени
часове дават съвети по трудово - правни въпроси.
Относно свинската мас - има на Колхозния пазар до масите където продават билки,до магазина за млечни продукти

# 517
Здравейте на всички! Присъединявам се към отбора с четири дневно закъснение и  EFP. Сега започвам да чета темичката отначало, но кога ще успея да ви настигна не знам.

# 518
Добро утро сладурки  Hug
Влизам само да сложа кафенце и закуска и се връщам да чета  Peace

# 519
добро утро момичета!

Пих си хапчетат сега сокче и чакам мъжа ми от разходка с кучето за да закусим..

Относно мазането с мас.. - тя топи ли се на водна баня или не просто така...? дали е добре д асе мажеш с нея ? да не би да вреди?При наличието на толкова хубава козметика удачно лие да се ползв.. то верно всеки сам си избира,но към момента аз се мажа с лилавото бебешко олио на джонсън .. поинася ми добре.Ще проверя на клохозния пазар

# 520
Сега ме тормози нещо другоо някоя от вас раждала  ли е при Ангел Ангелов от Фи Хелт Пловдив който изражда в Сианата ??? Thinking Thinking

Здравей мила, той следи на снаха ми втората бременност, която беше рискова, тя и изключително доволна от него, така че може да му се довериш без притеснение Simple Smile
Иначе той изражда в Селената или поне до преди 3 месеца беше така. Хубав ден и ако имаш въпроси за Ангелов питай ще питам и аз на свой ред и ще ти кажа Simple Smile

# 521
Добро утро, мамета и от мен!  Hug
Нинка, страхотно кафе и закуска! Мммммммм....... smile3521
CurlyD, за мазането против стрии не е ли много рано още? Тези блажни работи за мазане - мас, олио не блажат ли дрехите? Няма ли някоя серия специално за бъдещи мами?
Добре дошли на новите момичета! Спокойна бременност, милички!
Хубав понеделник от мен, мацки!  Hug

# 522
  • До морето :)
По БТВ говорят за раждането - секцио и нормално.

# 523
Добро утро Simple Smile

Аз събота и неделя се отдадох на спане  Embarassed

Връщам се да ви чета, хубав ден на всички  Hug

# 524
Аз събота и неделя се отдадох на спане  Embarassed
Ох и аз....особено неделята. Лежах, спах, лежах, спах....какво беше това чудо - не можех да отлепя?  newsm78
hut, какво става с тебе? Напиши две думи как си, как са бебочетата... много те мисля и ти стискам палчета всичко да се оправи!  Hug

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 10:18 от Princessa SS

Общи условия

Активация на акаунт