Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Как се изчислява терминът на бременността?
Какви са симптомите на гестационен диабет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Изследванията за ТАТ (тромбофилия) и МАТ (мутации в гените на коагулацията) се извършват, за да се провери наличието на наследствени нарушения в системата за съсирване на кръвта. Тези нарушения могат да доведат до проблеми по време на бременност, като повишен риск от тромбози и проблеми с развитието на плода.
-
Как се изчислява терминът на бременността?
-
Какви са симптомите на гестационен диабет?
-
Какви са симптомите на варицелата и има ли увеличение на случаите тази година?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са препоръките за хранене по време на бременност?
След това мъжът ми и двете нощи спа с мен в стаята , имаше специално пригодено разтегателно легло за татковци
Грижите са много добри като цяло , но както споменах , не това е най-важното .

нямах дори нощем покой, но предната нощ преди да легна хапнах сухари(не препечена филийка, защото миризмата е силна), а после си взех сушена смокиня(тя повишава кръвната захар, май, и това намалява гаденето) през нощтта пак няколко пъти ставах да хапвам сухари и ми беше определено по леко така. На сутринта преди да стана пак хапнах, и после ако не бях отворила хладилника да ме залее оная миризма на храна... всичко щеше да наред
моя термин е на 15.09
и като свърша ще ви чета.
Отсега знам, че 3те дена пак ще са хубави, защото по цял ден ще си ЛЕЖА
много искам да стане 25-ти и аз да видя всичко наред ли е. вече ходя само с туники качила съм и на бедрата немога дори да си обуя дънките
аз съм на работа и ще трябва да поработя повече днес за това ставам желая ви хубав ден момичета