СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Pilcharnik, аз като мангалките викаш - докат съ усети и чавето риве  Joy
Joy умрях да се смея в края на работния ден - благодаря, за което  Laughing
Antigona  прекрасна тема  newsm51

# 76
# 77
Мама на Раличка опасна си ей  Mr. Green
Момичета как сте с глада имам чувството че мога и слон да изям  Mr. Green

# 78
Бременна жена се разхожда в парка с малката си дъщеря. Момиченцето започнало да я разпитва:
- Мамо, какво има в коремчето ти?
- Бебенце, маминото.
- А ти обичаш ли го?
- Разбира се, маминото.
- Ама, много ли го обичаш?
- Много го обичам!
- Ами, тогава защо си го глътнала, бе, мамо-о-о!?!

# 79
и аз бих хапнала един ама ако ми го нарежат защото ме мързи  Laughing Mr. Green

# 80
Влиза бременна при доктора. Доктора си пише нещо, не поглежда към нея.
- Докторе, бременна съм.
- Честито! Следващият.  Joy Joy Joy Crossing Arms

# 81
Един касапин се преквалифицирал в акушер. На първото раждане взел бебето в ръка и попитал майката:
- 3,200кг. Толкова ли да го оставим?  #2gunfire

# 82
Аз ям нормално,гледам да е здравословно,въпреки чееее..... ми се ядът съвсем други храни. Crossing Arms

# 83
Принцеске ,аз се тегля на кантара през ден Mr. Green Голям страх да не напълнея. За 20 дни съм качила 0.500 -0.600 грама  Mr. Green. Все още си влизам във всички дрехи, нямам проблеми. Майка ми и сестра ми нямат проблем с килограмите по време на бременностите си. Дано и аз съм дръпнала от този ген. Сестра ми качи 7.5 - 8 кг. за цялата бременност , като племенника ми се роди 3.510 кг.
Искам и аз така. Но аз май доста ще си хапвам.  Laughing

# 84
КИЛА СЕ СВАЛЯТ е не е полезно да преяждаме но и да се лишаваме не е хубаво стига да имаме здрави бебоци после ще си направим тема как да свалим килограмте

# 85
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
С риск да ме линчувате, ама да си кажа мнението. Според последни проучвания наднормено тегло при бременните води до същото при новороденото. Имам адски много примери затова за съжаление, затова моят съвет е да се ограничавате, т.е. да ядете, когато сте гладни, а не по всяко време и за двама. Аз предния път до 4 месец нищо не бях качила, после по 2кг на месец долу-горе. Качих общо 12кг, детето се роди 3600, а аз излязох -9кг от родилното. Дано и сега да не кача много, но винаги се замислям дали съм гладна или просто ми се муа  Laughing

# 86
  • София
Здравейте. Благодаря за темата!
Моя термин го дава на 16/09 ама ще видим като отида на лекар.
През деня много ми се гади. Видях на първа страница инфо за хомеопатични лекарства.
Някой пробвал ли е? Имат ли ефект?

# 87
Здравейте и от мен и моята малка точица, с термин 05.09.2013 г. Тези празници бяха много вълнуващи за мен и моята половинка - той ме изненада на 25.12 в 00.01 мин. с пръстен, а аз него на нова година със стикер "Бебе в колата".
И аз като повечето нямам никакви симптоми, само страшно подут корем, няма ли да спадне?

# 88
Лемон, ти направо си за завиждане  ooooh!

КИЛА СЕ СВАЛЯТ е не е полезно да преяждаме но и да се лишаваме не е хубаво стига да имаме здрави бебоци после ще си направим тема как да свалим килограмте
Това ми е удобно и затова се присъединявам към тази максима! Моника, благодаря ти за оптимизма!  Hug
Какво стана с Лече???  newsm78 Чакаме резултати от прегледа.....

# 89
За килата,понеже и сега съм си слон,съм си дала макс 10-12 кг,друг е въпроса дали ще стане,от мен каквото зависи,ще го правя,затова нямам търпение да дойде пролетта и лятото за да има много плодове и зеленчуци,само това ще ям.И разходки в студа поне 1ч,като е по топло минимум 2-3 ч ходене.

Общи условия

Активация на акаунт