СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 645
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Айде бе Лече,докога ща чакам. JoyКазвай бързо.

# 91
  • До морето :)
Имам си тупкащо сърчице, имам си тупкащо сърчице!  newsm44 newsm44 newsm44 След 2 седмици пак съм на преглед.

Добре дошли на новите мами!   bouquet
Честито на всички видели плодно сакче и сърце!  Heart Eyes

За термина - по принцип се изчислява така +7 дни, - 3 месеца. Ако последния МЦ е бил на 2.12, то
 + 7 дни -> 2 + 7 = 9 ден
 - 3 месеца -> 12 - 3 = 9 (септември)
Термин 9.09

Или бройте 240 дни от последната М.

За яденето - ям много, многоооо,. И с предната бременност бях така. После бебето притиска стомаха и нищо не можех да хапна.  hahaha

# 92
Лече   261uu браво,много се радвам.

# 93
  • София
Добър вечер!Браво Лече  smile3525 .
Добавих новите мами на първата страничка.Ако някой съм пропуснала нека пише  Hug

# 94
Добър вечер дами
Лече  супер  girluu 
Трябва да хапваме всичко но по мъничко .. newsm64

# 95
Здравейте и от мен и моята малка точица, с термин 05.09.2013 г. Тези празници бяха много вълнуващи за мен и моята половинка - той ме изненада на 25.12 в 00.01 мин. с пръстен, а аз него на нова година със стикер "Бебе в колата".

И аз като повечето нямам никакви симптоми, само страшно подут корем, няма ли да спадне?
Ще спадне корема няма страшно. След има няма още 9 месеца  hahaha

При първата бременност мен почна да ми става зле след 7-ма седмица. Тогава избирахме мебели за новия апартамент и където ходихме по ателиетата пушеха здраво  ooooh! ooooh! Няма да ви казвам какво беше.
Подозирам че и сега няма да ме подмине  Crazy

Мен нещо ме тресе здраво и много се притеснявам. В групата на малката има скарлатина, а колежката ми пък имат варицела в групата на дъщеря ѝ  ooooh! Дано ме подминат

# 96
Благодаря за календара sealover! Календара ми изчисли Amniocentesis
Term delivery (37-42 weeks):   08/14/13 - 09/19/13
Ако 19 се зачита за термина ми се струва късно.. Нещо още повече се обърках, довечера пак ще пробвам.

Това е диапазона от време, през който можеш да родиш. След 36 седмица+2 седмици преносване.
Този калкулатор и на мен много ми допада. Много е подробен. И ми дава надежди за лъвче Mr. Green

Лече-Буболече, много се радвам за теб.  Hug

Добре дошли и на новите момичета!

Аз днес едва остисках до края на работния ден. Толкова лошо ми беше.  ooooh! Направо ме е страх да си помисля как ще изкарам утрешния ден, при положение, че ще изляза в 7:20 и ще се прибера към 22 ч Shocked

За сега с килограмите проблеми нямам и се надявам и да нямам. Милото се е притеснил за мен, защото заради неразположенията ми дори ям по-малко от преди. Като цяло се храня здравословно и мисля да продължавам в същия дух.   chef
По-скоро ме притеснява кога ще ми проличи, защото съм много слаба. Четох, че след 10 г.с. плодът започва да расте с бързи темпове. А това ми се струва твърде скоро.

# 97
Аз с апетита съм много зле - каня се по половин час пред масата, докато успея да се убедя, че нещо от сложеното на нея или в хладилника ми се яде. Но и предната бременност бях така. Първите 3 месеца свалих 2-3 килограма, затова пък после ги наваксах доста сериозно до деветия месец Mr. Green Най-вече в деветия, когато бях повече време вкъщи.

Подутият корем също очаквам да е временно явление- временно докато не почне да расте сериозно към 3-4-5 или който там месец Simple Smile

Лече, честито! Честито и на другите, които вече са чули тупкащо сърчице  Heart Eyes На мен ми е рано още и ми е все едно такова притеснено..

Аз исках да ви питам и дали имате някакви видове течения. При мен има едно слабо, без цвят и мирис течение, но не си спомням да съм имала такова с предишната бременност newsm78 Притеснява ме обаче дали е нормално и ме държи напрегната...

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 21:13 от Lulu25

# 98
Ха с глада се справяме ама лакомията Embarassed сега спретнах руска салатка и ..хапнах 2лъжички , а купата е огромна Rolling Eyes .Моят кантар все едно и също показва,до кога не знам Rolling Eyes
newsm10 smile3501 smile3501 супер Лече ,много се радвам  за теб!

Малеконка ,супер изненада честито и за двата повода  bouquet

# 99
Лече, браво! Супер! Гушкам те теб и тупкащото в тебе малко сърчице!  Hug
Ти в коя г.с. си?
Антигона, благодая ти, че ни прибави на първата страничка! Hug

# 100
Лулу и аз го имам от първите дни и доки каза ,че е нормално ,но ако се появи цвят или миризма да отида веднага Wink

# 101
При мен има едно слабо, без цвят и мирис течение...

Доколкото знам, щом е без цвят и мирис, не е проблем. При следеващия преглед ще вземат проби и ще ни пуснат микробиология. Ако има някаква бактерия ще се изчисти. Предивд, че ни е паднал имунитета в момента дори гъбичките са нещо нормално Mr. Green

# 102
  • София
За течението и аз знам,че е нормално,но без мирис и цвят.
Отностно варицелата,която върлува...мен доста ме е страх,като малка съм карала само рубеола.
А за хапването...лелеее много ми се яде.С първата бременност ми ставаше лошо от всичко и хапвах на сила,ама сега си имам един ГОЛЯЯЯЯМ апетит и всичко ми се яде!

# 103
  • До морето :)
И аз нямам никакво притеснително течение.  Grinning
Да отбележа за протокола.  Laughing

# 104
Pilcharnik, аз като мангалките викаш - докат съ усети и чавето риве  Joy

Laughing Laughing Точно. или по- гадния вариант докат съ усетиш и си го изакала! Това по истински случай от миналата или по миналата година от ТВто.  #Crazy

това за многото "муане" и после едро бебе ми се случи на мен. Не съм сигурна дали е случайност или закономерност, но този път ще внимавам малко повече. Въпреки, че като не мога да пуша утехата ми е в яденето. Еми пък и аз съм човек, не аскет.

Malekonka готина изненада си направила на ТМ Simple Smile

Честито малко тупкащ сърчице Лече-Бубулече Hug

Pampers какво е това ужасно работно време? Нищо чудно, че си скапана action032  

след толкова четене за храна и как е хубаво да се въздържаме аз установих, че пак съм гладна. Отивам да се изкуша с нещо и ви казвам лека нощ и приятни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт