Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Как се изчислява терминът на бременността?
Какви са симптомите на гестационен диабет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Изследванията за ТАТ (тромбофилия) и МАТ (мутации в гените на коагулацията) се извършват, за да се провери наличието на наследствени нарушения в системата за съсирване на кръвта. Тези нарушения могат да доведат до проблеми по време на бременност, като повишен риск от тромбози и проблеми с развитието на плода.
-
Как се изчислява терминът на бременността?
-
Какви са симптомите на гестационен диабет?
-
Какви са симптомите на варицелата и има ли увеличение на случаите тази година?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Нинка , благодаря за страхотния пост подейства ми много зареждащо въпреки мрачният ден днес

.....Отговорът ми беше " Ако обичаш би ли ми обяснил защо кафето е толкова вредно , че аз съм изпуснала да разбера това в изминалите месеци , в които съм имала безсънни нощи в които да се ровя кое е полезно и кое наистина вредно да се прави при бременност" ? И той

Мен лично това още ме притеснява - мисля си, че е твърде рано. И поздравления не приемам заради това суеверие. Но за сметка на това синът ми се хвали наред, че мама си има малко бебенце. Ние живеем в Германия и понякога се измъквам от директните въпроси с езиковата бариера - амииии той не искаше да каже, че има, ами, че иска да има ...
Баткото излезе по-горд от таткото
ЗА СРЕЩА И АЗ СЪМ СЪГЛАСНА ДАЖЕ ПРЕДЛОЖИХ ТЕРЕН
КАКВО СТАНА С ФБ НАЛИ щЕшЕ ДА ИМА ГРУПА
Днес сутринта леееко ми се догади, но не е сериозно. 
,но не ми се пие често. Вчера една "загрижена "лелка обясняваше на бременна жена пред мен в магазина,че спанака бил много вреден
MamaD и аз още не искам да се знае от всички,знае само майка и най-добрата ми приятелка ,за нея нямаше начин 6 седмици

Честито Джули! И аз знам ,че така му режеш късмета,ама Рапунцел не ми се става