СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,лейдис. Mr. GreenВсички ли сте ок ? Оооо виждам за раждания си говорите,аз по добре да не разказвам за моето, Mr. Green с 6 см разкритие си разхождах кучето. JoyАз съм отпуска 2 дена,детето е комадировка при майка ми  Mr. GreenАйде хубав ден от мен.

# 436
момичета добро утро....

Срещичката за Варналийки ще я направим по нататъка , ако искате... за мен няма проблем.. стига всички да се чувстваме комфортно...

Незнам... уж съм края на 6 седмица по мои изчисления,а съм качила... и аз така вече ми личи коремче леко и бедрата ми са понаддали каточели... вие и вие ли сте така?

Аз съм на30 на доки и нямам търпение и аз да разбера,че всичко е ок и да се успокоя..
сърде1ния пулс на бебои няма как да го усетя...нали

# 437
Здравейте момичета, исках да ви попитам какви витамини пиете? А какво правите за главоболието има ли го при вас ?

# 438
Аз исках да попитам майките с опит какъв тип раждане препоръчвате То има много време и все пак аз да си питам  Embarassed Simple Smile

# 439
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
ondina, сама си чети за раждането и си прави изводи, защото по тази тема винаги сес тига до скубане на коси, което не е плюс за никого! За главоболие - предния път ме болеше постоянно глава и ми казаха да ям банани. Само това. Можеш да пиеш парацетамол, ако чак не се трае, но не знам дали ще ти помогне.
anny, сутринта и аз командировах малката и днес няма да мръдна от ТВ  Mr. Green

# 440
Здравейте, сладурани!
Хубав съботен ден - само за мързел... ама не съвсем, защото се наложи да пусна прахусмукачка и да забърша праха тук-там. Ама нещо се изморих и сложих точка. Влязох да видя и вие как сте. На мене не ми се гади, но гледам да хапвам все пак. Преди да забременея изобщо не закусвах, но сега промених нещата - по малко и на често. Аз не мога да се оплача от миризми, изключая миризмата на пот. Но искам да ви попитам нещо: заради зацапването, което направих преди 3 дни доки ми изписа утрогестан - 2 вечер вагинално и 2 сутрин орално. Тези сутрин като ги пия горе -долу след 2 часа ми става гадно: на главата ми е едно зашематено сякаш ми се спи и ми се вие свят. Възможно ли е да е него или просто това ми е гаденето? Разчитам на отговорите ви! Благодаря!  Hug
Кристишка, ти пиеш ли нещо все още? Знам, че и ти имаше зацапване... Пиши, моля те!  Hug
Клара, прочетох че и на тебе ти се вие свят. Ти някакви лекарства вземаш ли? Как така в пета седмица било рано за сърчице, пък се е чуло?  newsm78 Доктора нещо да не се е обаркал, а? Честито тупкане!  Hug
Приятен почивен ден ви желая на всички мамчета!  Hug

# 441
Незнам... уж съм края на 6 седмица по мои изчисления,а съм качила... и аз така вече ми личи коремче леко и бедрата ми са понаддали каточели... вие и вие ли сте така?

И на мен ми се струва така. Дори онзи ден една колежка ме попита дали не съм бременна.

Момичета вижте това: http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

На мен за каката ми показа вярно. Ако е вярно наистина този път излиза момче.

Редактирам: Тук може да гледате бебето по дни http://your-embryo.blogspot.com/

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 12:22 от sisoni

# 442
Sisoni, и аз го пробвах, но не ми хареса резултатът... Но каквото и да е. Всичко искам да е наред, па каквото е рекъл Господ. Момичета, кажете ми за пийването на кафенце? Смятам, че организмът ми е привикнал с начина ми на живот и гледам да не променям рязко всичко, което съм свикнала да правя. Дори продължавам да танцувам. Simple Smile Но някъде четох някаква статия за кофеина и... Дайте мнение, да спирам, да намалявам???

# 443
Привет на всички! Аз преди малко се излюпих Embarassed  Коолко хубаво мъж на работа аз  smile3524
Принцеса на мен също ми го изписаха ,но само вагинално а знам че се приема и орално та се разрових тук там,и други момичета споделят за гадене при орален прием,и след смяна са ок. Разлика в действието не е възможно да има освен липсата на гадене.
Кристиша това е ужасно,опитай да хапваш по малко банан(добре узрял) Mr. Green при мен дейст      И аз питах но... сега неща да го помириша понякога. Ако ти се пие пий си по 1-2 но по слаби.
Ако искаш от доки имам схема с грамажи и видове кафе Grinning

# 444
Sisoni, и аз го пробвах, но не ми хареса резултатът... Но каквото и да е. Всичко искам да е наред, па каквото е рекъл Господ. Момичета, кажете ми за пийването на кафенце? Смятам, че организмът ми е привикнал с начина ми на живот и гледам да не променям рязко всичко, което съм свикнала да правя. Дори продължавам да танцувам. Simple Smile Но някъде четох някаква статия за кофеина и... Дайте мнение, да спирам, да намалявам???
По едно кафе на ден не е проблем . Аз си правих мляко с нес , като слагах много малко кафенце само за аромат .

# 445
Туитито, благодаря ти за отговора, мила...май наистина ще е така. Е, явно не съм само аз.
За кафето да ви кажа пих го една седмица след като разбрах, че съм бременна, но после почна да не ме кефи - не ми се пиеше сутрин и го спрях. Сега пия чай и нямам никакъв проблем. Но има момичета с ниско кръвно или пък такива доста пристрастени към кафето, които си го пият през цялата бременност. Не виждам нищо лошо в това. Едно кафе не може да е фатално....е, малко по-слабо от преди де.

# 446
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Предишната ми бременност си пиех по едно кафе, по една кола и по един яйрян със сол всеки ден,, именно заради ниско кръвно и по препоръка на АГ. Сега ми се пие, ама ми се сгажда Sad Преди малко подреждах на Раличка нещата от родилното - много ми стана гот - искам вече да е септември  Embarassed

# 447
Момичета, от 2-3 дни имам слабо светлокафяво зацапване. По принцип знам, че е нормално, но съм на лекар чак в сряда и се притеснявам, че не пия нищо друго освен фолиева киселина....Чета ви редовно и видях, че някои от вас пият нещо за зацапването...задължително ли изписват хапчета или може да се мине и без тях?  Confused

# 448
Ох, момичета, съжалявам че ще ви се оплача... Снощи моят дядо е починал и днес преди обед ходихме до у тях. Наистина много тежко го преживявам, много си го обичах и много бях свикнала с него и сега ми е много трудно, очите съм си изплакала... Мъжът ми и майка и татко непрекъснато ми повтарят да не се тревожа толкова много и да се успокоя, но просто не мога, страшно ми е мъчно! И не знам вече въобразявам ли си или наистина ми е дошло в повече, но коремът ми е станал страшно твърд, направо като камък и доста ме боли, като ставам чак ме прерязва. Хем ме е страх да не направя нещо на бебо, хем ми е много мъчно за дядо... Извинявайте, че така се оплаквам, просто трябва някъде да споделя, иначе ще се пръсна  Confused

# 449
Йорка, съжалявам за дядо ти!  Tired Няма начин да не ти е мъчно, но ти сега имаш по-важна задача: да си износиш едно здраво бебче. Възможно е да ти се струва втвърден корема - от напрежението, от тъгата.... Наложи си съвсем отговорно да не плачеш поне /знам колко ти е трудно сега/. И приеми нещата така: един живот си отива, но идва друг - на твоето дете... и ти си отговорна за него. Животът е такъв:един умира, друг се ражда...колелото на живота не спира да се върви напред. Прегръщам те!  Hug Опитай да поспиш.....

Общи условия

Активация на акаунт