СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Досега имам направени три Шуърчек-а. И трите са положителни. По сметките в табличката съм в 4седмица и 3 дни. Дали да си пусна и кръвен тест или да отида на лекар? Лекарят може ли да види нещо в момента.

# 586
момичета. то е още рано, но вие гледатели за колички .. кошари? такива неща... набелязвате ли?

Количка съм набелязала много отдавна. Имам си любима марка от много преди да забременея. Живот и здраве всичко да е наред, по-натам ще гледам.

# 587
момичета. то е още рано, но вие гледатели за колички .. кошари? такива неща... набелязвате ли?

Количка съм набелязала много отдавна. Имам си любима марка от много преди да забременея. Живот и здраве всичко да е наред, по-натам ще гледам.

и аз така ... кошарка и количка сме харесали... живот и здраве...

# 588
Тъкмо се връщам от лекаря. Имаме си 7 мм ембрион. Според ехографът съм 6 г.с.+2 дни. Прати ме на гастроентеролог, пък после щял да прецени за болничен...

Аз още не съм гледала нищо бебешко. То и в това състояние не ми е до никакви покупки. Пък и ще видя какво могат да ни дадат приятелите.

# 589
  • До морето :)
Pampers, честито!   bouquet

За количките и кошарите - ще си ползвам старите, но никога не си купувайте Бертони Плазма. Колкото и да си я обичам тази количка, на никого не я препоръчвам.  Grinning

За месеците: ето и изчислението: http://www.moetodete.bg/vuprosi-i-otgovori-573/koya-gestacionna- … ta-otgovarya.html

Аз обаче както вече казах, не го смятам така. То така или иначе нещата накрая се нормализират. Сега на всяко 2-ро число влизам в нов месец. На 2.08 влизам в 9-тия и така до края.  Grinning Просто моето броене не съвпада с г.с., а с календарните дни.

# 590
# 591
Miimiiнka Ти на срочен договор ли беше? Щото ако си на срочен спасение няма. Ако си на безсрочен нямат право да те уволнят без съгласието на инспекцията по труда, а там става малко по трудно. По принцип може да си пускаш болнични докато излезеш официално в майчинство, а тогава вече не могат да те пипнат.

Аз днес не можах да си почина, чувствам се ужасно изморена, обаче малката реши че няма да спи и направо ни побърка. Почвам и аз сериозно да се замислям как ще се оправям с две, че няма и на кой да я оставя за малко  Crazy
Странно, пък сега утре ме писали по график на работа. Утре ще видим, какво ще стане.  newsm78

# 592
Pampers, честито!   bouquet

За количките и кошарите - ще си ползвам старите, но никога не си купувайте Бертони Плазма. Колкото и да си я обичам тази количка, на никого не я препоръчвам.  Grinning

За месеците: ето и изчислението: http://www.moetodete.bg/vuprosi-i-otgovori-573/koya-gestacionna- … ta-otgovarya.html

Аз обаче както вече казах, не го смятам така. То така или иначе нещата накрая се нормализират. Сега на всяко 2-ро число влизам в нов месец. На 2.08 влизам в 9-тия и така до края.  Grinning Просто моето броене не съвпада с г.с., а с календарните дни.

Благодаря за сайта!  Направих си линийката чрез него.  Laughing

# 593
Ами какво...ще се върнат рушветите и то вече съвсем законно! Понякога толкова ми писва от тия министри, че се чудя министри ли са или лукови глави... Идва ми да си събера багажа, да им тегля една дълга, да напусна България и даже на снимка да не я видя! Ако не са близките ми тук, да бях го направила отдавна...
Сега не бива да се гневя и ядосвам много, но то като четеш пресата и гледаш новините веднъж дневно ти идва да оглушееш, ослепееш и какво ли още не!

# 594
здравейте момичета, вече съм си вкъщи Simple Smile след прегледа днес се видя, че отлепването вече го няма. само където едното ембрионче е по-малко от другото и доки каза, че разликата е голяма. едното е 12.4, а другото към 10 и нещо. на тия размери разликата е голяма. ще чакаме другия преглед, който ще е другия четвъртък да видим как се развиват нещата. сега съм с 30 дневен болничен.

аз все още не разглеждам никакви бебешки работи, направо ме е страх  Confused а как искам да си отпусна душичката и да се кефя максимално...

# 595
здравейте момичета, вече съм си вкъщи Simple Smile след прегледа днес се видя, че отлепването вече го няма. само където едното ембрионче е по-малко от другото и доки каза, че разликата е голяма. едното е 12.4, а другото към 10 и нещо. на тия размери разликата е голяма. ще чакаме другия преглед, който ще е другия четвъртък да видим как се развиват нещата. сега съм с 30 дневен болничен.

аз все още не разглеждам никакви бебешки работи, направо ме е страх  Confused а как искам да си отпусна душичката и да се кефя максимално...

Hug Hug Praynig

# 596
Много се радвам, че отлепването вече го няма. За размерите...не знам какво да кажа.Не ми е ясно как стоят нещата при близнаците, но стискам палци всичко с тях да е наред! Дано следващия преглед те успокои повече!  Hug Hug Hug Hug

# 597
Кошарки, легълца си имаме. Колички имаме 3 и нито една не става, та съм почнала много отдавна да избирам нова. Засега нито една не ми харесва - с много проблемно първо бебе вече имам специални изисквания към количките и засега не мога да намеря нито една, която да покрива всичките ooooh! ooooh!

А ако е момиче имаме много чували с дрехи  Crazy Ако е момче ще ги сменя с моя приятелка, която очаква момиче след няколко месеца, а имат дрешки за момче Simple Smile

# 598
И аз за количка най- много се чудя. Имам едно Бертони Мини Стар. Е, няма такъв боклук. Повече от тая марка количка няма да купя. Или в продавалника ще търся или по магазините.

Аз и за разкриването на двете бременности използвах Easy test.

# 599
  • До морето :)
Ако е момче ще ги сменя с моя приятелка, която очаква момиче след няколко месеца, а имат дрешки за момче Simple Smile

Бебетата или чувалите ще сменяш?  hahaha

hut, дано всичко да е наред и другия бебок да навакса.  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт