Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVI

• 46 805
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • вятър в маслините, вятър над хребета
не го бях гледала досега
Не си гледала КопИлетата???
Не съм бре, не съм Laughing. След Kill Bill бях напълно убедена, че няма шанс аз и Тарантино нявгаж да се спогодим. Сега, след като бях опровергана, може и да се прежаля за "Безславните..." Crazy

# 121
  • в сърцето на един мъж...
Ема, аз я навивам сега да се прежали за Копилетата, току виж залюби Тарантино hahaha
Ване, колкото и да се напъва Лео в тоя филм, след Инсепшън не е за оскар, ще си почака с Гетсбито, вероятно Simple Smile

# 122
  • София
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1547234/-Premium Rush,хареса ми.Нагледах се на хубави прасци Crazy
joy_r,Кристоф Валц можеш да видиш и тук http://www.imdb.com/title/tt1067583/?ref_=sr_1

# 123
  • В Космоса

Много ми хареса героя на Кристофър Уолц, и самия той, 

Това много ме радва! Party Аз съм го гледала само в "Копилетата", но бях толкова възхитена, че периодично се сещам за него и ми се иска да го гледам пак... Heart Eyes

Снощи гледах Sur mes lèvres. Хубав беше филма, но Венсан ми беше леко анти като визия, а и държанието му беше едно темерутесто такова и не му отиваше. Героинята и тя не ми беше особено привлекателна за окото, но добре се справи в ролята си на смотла.

# 124
  • срещу двата комина :)))
снощи се опитах да изгледам Killing them softly по настояване на половинката , но не успях  Tired Мъчихме се един час, в който не се случи абсолютно нищо , само прекалено протяжни и безсмислени кадри, един изключително гнусен побой и Брад Пит за около две минути ... Не знам дали се оправя на края и дали има някакъв смисъл, но няма да го догледам. С две думи не препоръчвам  Peace

# 125
  • София
Bachelorette - НЕ препоръчвам!  Naughty

# 126
  • София
Ване, колкото и да се напъва Лео в тоя филм, след Инсепшън не е за оскар, ще си почака с Гетсбито, вероятно Simple Smile

о, така е, така е.
и преди да го гледам го отбелязах. аз стискам всичкото палец за Кристоф. тия дни ще гледам Линкълн и ще започна наддаванията със себе си колко статуетки ще вземе.

# 127
снощи се опитах да изгледам Killing them softly по настояване на половинката , но не успях  Tired Мъчихме се един час, в който не се случи абсолютно нищо , само прекалено протяжни и безсмислени кадри, един изключително гнусен побой и Брад Пит за около две минути ... Не знам дали се оправя на края и дали има някакъв смисъл, но няма да го догледам. С две думи не препоръчвам  Peace
Недей, след гнусния побой има още по-гнусни разстрели, с детайлно разхвърчащи се черепи, и още малко минутки Брад Пит Laughing

# 128
  • срещу двата комина :)))
Недей, след гнусния побой има още по-гнусни разстрели, с детайлно разхвърчащи се черепи, и още малко минутки Брад Пит Laughing

бляк, добре че не го довършихме тогава  ooooh!

# 129
Гледах Джанго, въпреки че не съм фен на Тарантино. Най-смисленият му филм по мое мнение. Хубав сценарий, още по-хубав саундтрак  Heart Eyes (типично за него). Обожавам Джейми Фокс и Лео Дикаприо, с една дума - доволна  Sunglasses

# 130
И на мен много ми хареса Джангото  Simple Smile

# 131
Наскоро  по btv започна един нов филм.Казва се Огледален свят.Разказва се за едно много бедно момиче, което
живее с родителите си в един богаташки блок, но освен,че живеят и работят там като портиерий.Момичето на име Ферия е получила степендия и отива да учи в много престижен колеж пълен с богаташи.Запознава се с много добро
момче,което се оказва известен актьор.Той се влюбва в неяя както и тя в него.Тя лъже за самоличността си твърди,че е много богата и всички се връзват на това.Сериалът наистина е много интересен. Гледайте го от 20.00часа от
Понеделник до Четвъртък по бтв.
  bouquet  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 132
  • София
Благодаря, но теленовелите са в съседният подфорум.
да не бъркаме турските бози с филми.

# 133
Taking Off- бях много любопитна да видя американския дебют на Милош Форман, и не останах разочарована. Доста истеричен и изключително забавен поглед към малките ежедневни драми, неудовлетвореността на средната възраст, пропастта между родители и деца в средностатистическото американско семейство от златните години на хипи-движението. Определено Форман е един от най-добрите сатирични режисьори за мен, препоръчвам Peace.

# 134
  • в сърцето на един мъж...
Ване, няма нужда с рогата Peace Пък и нали и ти гледаш турски сериали, чак бози не са, а и дори да са, имат си публика!

Общи условия

Активация на акаунт