Re: КИВИ + КОМ = КИС - 23

• 38 032
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Момичета не апандисит защото стомаха я боли . Peace
Жаки Мими моя като беше на възрастта на Дени я оперираха. Имаше болки няколко години и отшумяваха и не искаха да я оперират. Заведох я при едни такива болки не много силни и им казах режете ,!  Crossing Arms
Те ама то не е толкова страшно не е нужно операция и тем подобни. Аз и викам -РЕЖЕТЕЕ!!!
Подписах ,че аз настоявам да се оперира и я оперираха веднага.
Като излезна хирурга целият зачервен. Разправя че ако още малко е била стояла щял да и се спука едвам го изкарали -обострен апандесит. Тогава ми вика че майчините чувства са най добрият лекар. Peace
Та внимавайте много че е опасно. Peace

Хейли краднах си стихчето за мартеничкити много е хубаво, не съм го чела до сега. Peace

По добре е вече спи час и половина по слабо я боли  и не е повръщала 2ч 30мин.. Peace

Баба Марта прати вест,
ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата
и да се чешем по главата....
бели, румени, засмени...
от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо
иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте
и много бири със мезе...!

smile3532 smile3534

Me4o PUch (+ 2 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хайде скачай при нас Hug Hug

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 12:17 от ЗИЧЕ

# 646

Да сте бели и червени
румени засмени!

Хейли прекрасна поемка. Записах си я! Hug
Хубав и слънчев ден момичета.

П.П. ние вчера сутринта усъмнахме ето така: Снмките са правени в 9 сутринта.
Скрит текст:
Зичка, Вики бързо да се оправя. Дано не е нещо сериозно а леко неразположение

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 15:44 от JuliS

# 647

Честита баба Марта, мили приятелки! Пожелавам ви много здраве и усмивки!

# 648
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИ МОМИЧЕТА - БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ , ВЕСЕЛИ ЗАСМЕНИ ДА СМЕ НИЕ И  ЛЮБИМИТЕ НИ ХОРА  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТИН НА ЕЛИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА Е КЪСМЕТЛИЯ, И ВСЕ ТАКА МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ СЛАДУРИ С МАЛКАТА СЛАДУРКА  Simple Smile

Зиче, дано бързо отшуми това на Вики, пращам й цялата си положгителна енергия, че е много тежко като гледашщ  болно детенце  Hug Hug Hug Hug

# 649

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
ДА СА ВИ ЧЕРВЕНИ БУЗКИТЕ, ОГНЕНИИ СТРАСТИТЕ И БЕЛИ КАХЪРИТЕ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!

JuliS, приказно е... тази година ми липсва снега!
Зиче, бързо да се оправя Вики  Hug.

# 650
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Момичета не знам какво да ви кажа вече.Тая година не ми харесва и това е  Crossing Arms
На всички ви пожелавам здравето да се настани трайно в домовете ви.Знам, че не става от веднъж, особено при Люска, но пък искам да видя всички ви здрави и щастливи  Hug И стискам силно палци това да се случи  Praynig

Много благодаря за пожеланията към мъжо. Hug

Ние сме добре, Анита оздравя (пу-пу), аз сякаш поизлязох от дупчицата дето си я бях изкопала-и вътре и вън все тая.Обещавам да пописвам повечко вече.

На всички ви много целувки  Hug

# 651
Здравейте и от нас

Зиче и аз бих закарала детето на лекар.....не знам, страхливка съм си.
Али преди няколко дни изкара някакъв странен.....вирус ли беше, какво ли......вечерта разтройство и температура до 38.2 и на следващия ден нищо и така мина леко.
Момичета, аз другата седмица съм на гастроскопия, че имам страшни проблеми със стомаха. Днес ми излезе кръвния тест за антитела на Хеликобактер и е доста завишен. В понеделник тръгваме по доктори отново. Аз до гастрото да ми изпише антибиотик, а Алито до педито, защото видях малко кръв на дупето след акане. Ето това е, нашите приключения продължават и дано скоро дойде хубавият край, защото ще се гръмна в противен случай. Немам нерви......само рев, тормоз, нерви и т.н. Миналата година по това време бях 67кг, а в момента съм 52кг. Смятайте..........

И все пак вярвам в доброто и че скоро всичко ще е наред. Дано са само изпитания през които да преминем.

На всички ви желая най-вече здраве и любов......поне аз не искам повече
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Лека вечер

# 652
Мери, много ви се е струпало и на вас.  Hug Не се тревожи излишно. Тези бактерии се лекуват, а пък Али може просто да се е понапънала малко и да се е пукнало някое капилярче. Заведи я на лекар, но недей мисли, че непременно е нещо сериозно. Опитай се да мислиш, че всичко ще бъде наред, не се оставяй на лошото настроение и на сълзите. Те помага донякъде да се изпусне парата, но в по-големи количества са вредни.  Wink Пожелавам повече спокойствие и ... здраве и любов, разбира се.   Heart Eyes

Зиче, как е Вики? Отмина ли кризата?

Юле, какъв е тоя сняг, бе?! Аз вече се надявам да идва пролетта, че да живнем малко, а не да се връща зимата.  Naughty

Хубава вечер, момичета. Искрено се надявам утре всяка да има по нещо по-хубаво, с което да се похвали.
Praynig Hug

# 653

Лека нощ!!!

# 654
Добро утро.....Днес от мен кафето и чая

babydust7Абракадабра babydust7Всички болни да оздравяват babydust7

# 655
Добро утро!
Мери, благодаря за кафенцето, мила!

babydust7Абракадабра babydust7Всички болни да оздравяват babydust7
Нека оздравяват! Praynig И повече никакви болести да не ги застигат!
И ако може с тая вълшебна пръчица и всички унили и депресирани да излизат от дупките(като мен тоже).
Ели, заедно ще издрапваме.Но сами трябва да си направим въжето и да излезем от там.Пращам ти една голяма прегръдка! Hug
Ето, наближават много хубави пролетни празници -  "нашият" женски празник, Първа пролет, момчето ми има юбилей този месец(става на 10г.) ... а после и още по-хубави празници.
Нека с настъпване на Пролетта има повече щастливи усмивки!
Хубав и спокоен уикенд на всички!

# 656
Добро утрооо!Каква е тая година беее???Само болести и депресии,и...
Мери ,на всяка цена лекувай Хеликобактер,и както си писала с антибиотик.Колкото до кръвта в изпражненията,мноооого добре знам какво изпитваш.Миналата година бях шашната като тебе.На две-три изхождания на малкия имаше и обилно количество кръв.Водих го на детски хирург-нямал хемороиди и нужда за хирургична намеса.Препоръча ни по-течна храна и наблюдение.Каза ако продължи кървенето- на детски гастроентеролог.Взех направление и за такъв,не успях да запиша на малкия час,ноо....от тогава/лятото/ проблеми не сме имали.Обаче не ме питай как всеки път изтръпвам като каже,че ще ходи по голяма нужда,и как доскоро проверявах дали всичко е наред  ooooh! Старите хора правилно са казали-да не ти се случва това,което майката си мисли-нали все изтръпваме да не е най-лошото.
Ейййй,де сте другите беее?Само на Мастерчето и е позволено да отсъства,нали багаж мести  Wink  Heart Eyes

# 657
Само на Мастерчето и е позволено да отсъства,нали багаж мести  Wink  Heart Eyes

Тц! Още не сме почнали.....Ония тъпанари майсторите - паркетаджии се ушумоляват.....Уж трябваше вчера да ро редят....Ама нъцки!....Обади им се ПоловинЪт и вика вижте кво.....Ако искате да ви плащам - идвайте и нареждайте,щот иначе ще се ядосам и ще си викна други майстори......И онич уж обещаха за понеделник.....

Иначе аз събирам багажи и покъщнина...мА няма да се съглася да пренасяме докат не изчистя в новата къща след майсторите.....Кат знам ква кочина оставят..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Как да оставя чисти неща на мръсно и изцапано място?!? ......

Оффф......Извинетер ми недомислието и  хаоса в главата ми...

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ! Да сте здрави и винаги да грее светлина в душите ви!

# 658

Момичета, пожелавам ви бързо оздравяване на всички болни, решаване на проблемите и по-ведро настроение! Наближава пролетта! за мен това е най-най-най любимия сезон!  Heart Eyes
Аз днес пак ходих на йога и се чувствам страхотно! Надявам се да ви предам поне малко от моето прекрасно душевно състояние!   bouquet
Хиляди целувки!
Да добавя и едно следобедно кафенце(или чайче)!  Hug

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 16:56 от Паца

# 659
Здравейте, момичета!

Да ви сервирам чайче и кафенце

Чета ви, обаче грам настроение за писане нямам. А и това отвратно време просто ме убива, довечера трябва да бъда на едно място, на което грам-хич- изобщо не ми се ходи.
Вчера ми биха две инжекции в гърба, заради болки в гърба, кръста и краката (нямам диагноза, обаче!). Минаха ми болките, ама от едната инжекция много ме боли. Изписаха ми и една хапчета за болките, от които ми е много лошо. А какви неща пише в "Странични ефекти" #Crazy .
Малкият кисел и крив тия дни, че много седене вкъщи му се насъбра, та се изнервяме взаимо...

Ех, тия болести, тия болести... Как пък не се оправи пустото време, та малко почивка от грипове и вируси да видим! ВЪпреки че моят малчуган е здрав (чук-чук, пу-пу), правим всеки ден инхалации, щото иначе веднага тръгват сополите и кашлицата и само дебна от къде ще ми се разболее ooooh! Tired .

И тъй като ви вгорчих живота с моите оплаквацини Blush , малко сладичко? Wink Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт