Re: КИВИ + КОМ = КИС - 23

• 38 029
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
 Hug Hug Hug

Ето ме и мен.
Mam4е и от мен  Hug Hug Hug

Аз ходих на шопинг днес с една приятелка, че имах нужда от нови маратонки(нали сме двете редовни на фитнес-3 пъти седмично).Покрай маратонките намазах лятна поличка, сако и блузон  Whistling

Ще отиваме на гости при приятели да празнуваме 1-ви март и 3-ти март и мъжо пече едни румънски кебапчета  newsm44 То по нашите ширини си е направо деликатес  Crazy

Мастерче хич не се притеснявам за вашите майстори.До сега каквото си писала половинчо ти е оправен и ще ги разхвърля на бърза ръка ако се подмотват още малко  Hug

Юле стига с тия снегове бре  Naughty И аз вече пролет чакам, че ми омръзна тоя студ, дебели дрехи, вятър........

Фейче
айде, развъртай се и да цъфва навсякъде и слънчо да се покажа  Hug

Целувки на всички  Heart Eyes

# 661
Юле, какъв сняг ви е споходил  Shocked При нас вече храстите започнаха да се разлистват, така ми се стопли днес душата като видях зелените листенца .. Иде пролетта и топличкото с нея  Peace

# 662
Честит национален празник милички.Нека с настъпването на 135-тата годишнина от отвоюването на свободата на страната ни си пожелаем по-светло бъдеще и по-спокойни дни за родината и народа ни.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 01:25 от Елица-сестрица

# 663
Добро утро!Хайдеее,каня ви днес на празника да пийнем по кафе и чайче!

# 664
Добро утро и от мен!
Люска, пийвам кафенце с теб и изчезвам. Hug

Честит национален празник, момичета! bg
Нека с настъпването на 135-тата годишнина от отвоюването на свободата на страната ни си пожелаем по-светло бъдеще и по-спокойни дни за родината и народа ни.
Дано!Дай Боже! Praynig Praynig

# 665

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ДРУЖИНА!
Да обичаме родината си! С нейната красива природа, с нейните планини, реки и море...
да се гордеем с миналото и! Да почитаме героите и! Да бъдем достойни БЪЛГАРИ!
Защото България не е само граница - България е нашия дом и пристан!

Честит празник!

ние имаме още един празник в нашият дом!
Днес , моят любим племеник става на 27 години!
Да ми е жив и здрав, Господ да го пази по пътищата/ международен шофьор е/
Пожелавам му да намери своят пристан и жената която да го чака след път!
Здраве на всички нас да му се радваме!

# 666
така.... сипах си кафето и седнах.
Мислех си за съботното кафенце  цяла седмица...а събота ни изненада без ток. Спряха го в 4 през нощта и го пуснаха в 4 вечерта ooooh! Въпреки че са идвали техници още в 8 сутринта, сменили са някакъв предпазител и са си тръгнали без да тестват системата. В 16ч след поредното обаждане дойде бригада и оправи проблема. сърдити, недоволни...как тъй в събота ще ти притесняваме!!! ooooh! директори тия от Енерго - про!... хич не им пари под...

Снегът наистина ни изненада много и не намясто. И ние като Бистрето имаме вече пъпки по розите и храсчетата. А все още не съм ги пресяла. То вчера беше кучи студ. Дъхът ти се виждаше а небето беше оловно и с ръка да го докоснеш...Днес обаче от сутринта си личи че ще слънчево. Пия си кафенцето, спрятам по едни пържени филийки на домочадието и излизам навън. Надявам се че днес нищо няма да ми попречи да преместя розите и храстите! Mr. Green
сега под ред
Отървала именният ден на Мартин!Да ти е жив и здрав Ели. Все така да ви обича и да ви радва. Да ви прави румънски хлебчета и да се грижи за вас!Честити ти шопинг-придобивки Mr. GreenМного обичам такъв релакс!
Зичка, как е Вики? надявам се че кризата е минала и е добре детенцето?Колкото до майчиното усещане - напрълно съм съгласна с теб. Има нещо което свързва детето и майката. Което държи следа и майката винаги усеща когато неща не е наред с него. В това съм се убеждавала много пъти! И да ти е честит новият телефон! HugАма и аз като Фейчето да питам Mr. Green аз що нямам пък нов телефон?! Не ме слушай! JoyНа мен не ми се полага. отървам, забравям, мразя телефоните... сега съм с един стар на щерката.... щото аз вече 4 потроших И съм му казала на Галинчо - нищо което не е от закалена стомана  с 2 бутона да не ми купува!!!!Ми такава съм. Телефоните са ми бреме не удобство и затова сиурно така не ми върви с тях!!!
Мастерче, това с майсторите си е за яд...ама не се ядосвай миличка. Ми те нали затова майстори - да ти късат нервите. да не изпълняват сроковете  а да си вдигат надниците... Генерални директори тия... Ма каквато си оправна , да бяхте си го наредили с половинчо тоз ламинат! Ние в къщи сме специалисти по ламината Mr. Green
Жаки , нама ли да свършват и вашите притеснения? как е Дени. минаха ли болките в корема?Ама наистина много му се насъбра на това дете. Надявам се докато пиша още всичко да е наред и да е добре Дени!
Мери , как е Ангелчето? Надявам се да е било спукано капилярче само. Ако е така. Наблягайте повече на течната храна - супички, манджички със сос...А ти се успокой! Децата боледуват повече като малки. Прихващат всичко но пък бързо им минава. Така трупат имунитет. Не плачи излишно , защото на себе си вредиш и детето гледайки те и то е неспокойно и объркано. това е голяма разлика в килограмите. И ако е просто връщане във форма е супер. Но както пишеш че е от нерви... стегни се момиче.  Naughty Небива така!
Мамче, ти пък къде хвана пътя наранина????Ми то тъман 8 часа стана??? къде забегна а?
Рози - на теб защо ти липсва снега? Нямахте ли си???? тук въпреки меката зима - сняг си имаше достатъчно! HugНо за първи път от мноооого години нямахме температури под 30 градуса! Което мен ама хич не ми липсва!!! Mr. Green
Паце - браво за йогата. Една приятелка ме вика от месеци да ида с нея. Студиото е на нашата улица даже... ама се ненавивам бе... Някога и на мен ме е яд, че така съм се изоставила откъм социален живот. Ама... хем се ядосвам, хем не ми липсва много явно.  Thinking социалният живот де...
Хейли, как така без диагноза? Хич ли нямат идея от какво са тия болки? Би трябвало да има поне някакво обяснение. Много е неприятно и много мъчително така да те боли Thinking Я вземи иди на невролог?!И да... да не чувам такива приказки на кого какво вгорчаваш! Разбира се че може да споделиш всичко тук!!! И не си мисли даже да ни го спестяваш! Нали за това са приятелите!!! Naughty
Анкасчето днес сигурно е на протест. Като се върнеш да ни разкажеш. Гордея се с ентусиазма и решителността ти! HugБлагодаря на Бога че има такива хора като теб които са там - на барикадите и устояват не само своето а и нашето мнение и недоволство! Hug
Луска, оставих те накрая! Не щото не те обичам Mr. Greenнапротив. А защото може и да не вляза до довечера, а исках да ти пожелая лек път утре! Всичко да мине добре този път. Да няма излишно разтакаване и отлагане! Успех момиче. Нашата къща стиска палци всичко да мине по вода!

Айде , сега ви оставям, ама ако все пак ми хартиса малко време от пролетният ми ентусиазъм днес да съм в градината , е ви наслушам!!!!! Че като гледам Фейчето как е огряла навън.... се изкушавам да ги оставя на филии с масло и салам и да хуквам веднага!!!!

П.П. ако някого съм забравила - моля за извинение Blush Да се счита че не е било нарочно или от користни цели. Да се счита че това е само и единствено в резултата на увеличаващото ми се ЕГН Mr. Green Joy

# 667
Здравейте   bouquet

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК БЪЛГАРСКИ Моля се да се възродим като хора, нация и държава Praynig

JuliS да ви е жив и здрав любимият племенник и дано Бог му данесе една добра булка.

Алито е добре, не съм виждала пак кръв. Юленце аз видях на аноса малко кръв, не в изпражненията.....тях ги проверявам редовно, защото вече 2 пъти за 1 година хваща глисти. Дано наистина е нещо от напъването. Тя е със запек отдавна.....уж все гледам да я храня здравословно и правя манджички и супички. От скоро й давам шуслерови соли в комбинация заради този запек. Утре ще ходим по лекари заедно.....първо при моята и после при нейната.

Много ме е страх от гастроскопията и то не от самата процедура/макър, че и от нея ме е страх де/ , а от това, че евентуално няма да може да ми я направят.....лекарката спомена" Ще вземем проба, ако успеем да я направим".....явно понякога не успяват. Май скоро няма да се ходи при татето.......е, ще го преживея някакси....поне ще видя цъфналите цветя и дръвчета. Аз изрязах розите миналия ден като беше прекрасно времето.....вече бяха напъпили и ме е страх да не им стане нещо.
Снощи по нощите четох стихове от форума и си поревах добре...обожавам стихове.....Мамче ти там си редовна, а аз сега открих този форум  Blush

Иначе свалянето на килограмите ми не е само от нерви де....пропуших, смених начина на живот, естеството на работа и доста нервички и преживявания. Комплексно е. Дано не е само нещо лошо в стомаха ми.

Хайде...със здраве и хубав слънчев ден
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 668
Добро утро мили момичета и  да ни е ЧЕСТИТ  НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК! ОБИЧАМ СИ Я ТАЯ  БЪЛГАРИЯ МАМА МУ СТАРА И ТОВА СИ Е! НЕ Я ДАВАМ ЗА НИКОЯ ДРУГА НА СВЕТА И СЕ МОЛЯ ДАНО ДАНО ДАНО ДЕЦАТА НИ, ВНУЦИТЕ НИ И Т.Н. ДА ЖИВЕЯТ ЕДИН  НОРМАЛЕН И ДОСТОЕН ЖИВОТ ИМЕННО ТУК В БЪГАРИЯ  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Люска, вземам и от кафенцето с кеф, много  е примамващо  Simple Smile Heart Eyes Hug и отивам да готвя и да се занимавам с други подсобни битовизми  bowuu

Юле,  Hug, да и на протест ще отида, но днес ще сме с цвете всеки, ще почетем героите, ще кажем отново  - НЕ НА МОНОПОЛИТЕ, ще изпеем няколко песни и накрая ще изиграем и едно хорце - това е планувано за днес тук, така ще ни протече протеста. Дано да ни чуят, макар, че  правят всичко възможно да не ни  Sad, но оная приказка - тъпо ама упорито, не се отказва, та и аз,с едничката цел, желание и надежда, за едно по-нормално съществуване, много ли искам  да му се невиди  Sad

Зиче, как е Вики, няма те и нищо не казваш  newsm78,  Praynig Hug Hug

Момичета, пожелавам ви един хубав ден, изпълнен с усмивки, болничките да оздравяват, да са отминали тревогите ви на всички, а на Люската, както и Юлето е казала - утревсичко да е наред и да няма излишно разтакаване и отлагане  Peace   Hug Hug Hug

# 669
  • Пловдив
Днес,ние прекланяме глави и отдаваме почит пред паметта на знайни и незнайни родолюбиви българи,които проправиха пътя на нашето Освобождение и останаха безсмъртни.
Поклон пред величието на всички страдалци,загинали за свободата на България!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,БЪЛГАРИ!

Обичам те, майко Българиьо,
изстрадала горда столетнице,
от чужди орди нападана,
от своите рожби предавана.

Закрилнице майко Българиьо,
разпъната майко юнашка,
през битки жестоки не свела глава,
разплакана, тъжна, но вечна.

Къде ли са, майко, чедата ти
на тежки гурбети обречени,
от алчност и бедност прокудени,
но вечно скърбящи за тебе?

За тебе аз плача, Българиьо,
за твоята хубост неземна.
Изстрадала горда столетнице,
с любов се прекланям пред тебе.

За теб, моя майко кърмилнице,
от гроба ще станат дедите ни.
Кръвта си пролята ще газят,
със щикове честта ти ще пазят.

Къде ли са, майко, чедата ти
на тежки гурбети обречени,
от алчност и бедност прокудени,
но вечно скърбящи за тебе?

За тебе аз плача, Българийо,
за твоята хубост неземна.
Изстрадала горда столетнице,
с любов се прекланям пред тебе.

Вики сега пък дриска и температура има Tired Вчера припадна от рязко ставане и си цепна устната . ooooh!
Не яде и зорлем и даваме по малко да хапва че три дена почти нищо не е яла.Аз само правя по малко нещо дано да хапне и чайчета и правя.  Преди малко хапна и се поосафери, оффф писна ми мамка мууууууууу ooooh!

# 670

Честит Празник, Българки!

Юле, нямам диагноза, дори и преглед, защото според моята доки кръста ме боли от натоварването с малкия, което не е вярно, защото мен ме боли от 8г. Обясних й го, 4 пъти си исках направление, обаче тя не ми дава и това е! А не мога да си позволя преглед без ЗК.
Лошото е, че започна да минава действието на инжекциите и пак ме боли, а хапчетата не помагат много...

Мери, пробвала си ли с пробиотици/пребиотици за коремчето на Али? Ние пък имаме проблеми с разстройство и аз давам честичко Ликенс Бебе. Много, много съм доволна. Ако искаш, опитай 1м. да даваш, да видиш дали ще има подобрение Hug . Те са напълно безопасни, подходящи за комбинация с всякакво лечение.  Hug

Анкасче, много морална подкрепа на протеста Hug

Ей, Зиче,.... милото детенце Tired . За оризова вода да напомня, за разстройството Hug

# 671

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!
Нека Бог бди над България, а ние да я пазим, развиваме, разхубавяваме, да влагаме цялото си сърце, всичките си сили и умения, за да я направим едно по-добро място за живеене за нас, за децата и внуците си.
И аз като Анкасчето, искам да живея тук, децата ми да искат – и да имат реална възможност!!! – да живеят тук. Момичета, била съм в много страни – в Англия, Франция, Германия, Австрия, Русия, Гърция, Чехия, Белгия… - повярвайте ми, никъде не съм се чувствала така, както тук, у дома! И това не са просто празни приказки. Вярно, че там животът е много по-различен и по-добре уреден, но има и много аспекти, в които нещата не са както трябва. Ето, например Ели ще ме подкрепи по отношение на здравната система в Англия. Колкото и да се оплакваме от нашата здравна каса, колкото и тромава, неуредена и сбъркана да е системата, пак е много по-добре от тяхната. И много други примери. Пък и където и да отидем, все ще бъдем "чужденците", колкото и да се говори за толерантност и липса на дискриминация…. Отплеснах се… Исках да кажа, че трябва да впрегнем силите си в градивна насока, че силата на протестите трябва да се канализира и насочи към поставяне на реални искания, които да проправят пътя към по-нататъшните промени. Напоследък гледам, че нещата се размазват, че се поставя каруцата пред коня, че всеки взе да разбира от всичко и започнаха да се издигат всякакви (!) искания, без оглед на изпълнимост, необходимост, последствия… Трябва внимателно да се прецени кое работи и кое не. Не трябва да допускаме отново промените да започнат с разрушения. Защото точно така започнахме прехода след 89-та и ето до къде ни доведе това! Всяка една стъпка трябва да се предприема с разум и трезва преценка. А това изисква време. Дори и Господ не е успял да сътвори света за един ден, а ние искаме всичко веднага….
Аз все още се гордея, че съм българка, колкото и изтъркано да звучи на някои хора. Искам и децата ми да се гордеят с това!

След тези "размисли и страсти", ще се опитам да кажа по няколко думи персонално.

Юле, да ти е жив и здрав племенника и всички вие покрай него.   bouquet

Хейли, не чакай, вдигни скандал, ако трябва, но си вземи направление и тичай на истински преглед. Много си млада, тепърва те чакат много години активен живот, не рискувай тази болка да ти остане хронична. Ако е необходимо, смени личната лекарка. Тичай бързо, още утре, и успех!

Зиче, не я насилвайте Вики да яде. Достатъчно е по няколко глътки течност да приема. Така по-лесно ще се успокои стомахът и ще спрат повръщането и разстройството. След това ще я захраните. От личен опит ти го казвам. Аз цял живот бях със стомашни кризи поне по веднъж месечно, чак докато родих.  ooooh! Едва след това започнаха да затихват и вече 10-ина години нямам (пу-пу). Дано по-скоро се оправи детето.  Hug

Мери, не се плаши предварително и не се настройвай за лоши новини. Все пак, дяволът не е толкова черен. Стискам палци за теб и Али.  Praynig

Луска,  Hug Продължавам да стискам палци и за теб и чакам да ни кажеш какво решихте с мъжа ти. Ние винаги сме тук, мила, нали знаеш.  Hug

Ели, Мамче, Паце, Биби, Теди и всички останали - много прегръдки.

Пожелавам ви хубав ден, момичета.

Аз отивам да измисля начин да кажа на свеки, че в много случаи най-добрата помощ се изразява в непречене....
ooooh!  Mr. Green

# 672

Честит национален празник, мили приятелки! Гордея се, че съм българка, въпреки ниския стандарт на живот! Да си пожелаем да сме живи и здрави, много горди от произхода си и да си повдигнем значително стандарта на живот тук- в милата ни България!  Hug

Юле, честит рожден ден на племенникът ти! Да ти е жив и здрав и дано да му се случат всички хубави неща, които си му пожелала!  Hug

На мен ми предстои една изключително тежка работна седмица и отсега ви казвам, че няма да имам време да ви навестявам, но мислено ще съм тук! Желая ви приятна вечер и успешна нова седмица!
 Simple Smile

# 673
  • Пловдив
Осъдили на доживотен затвор трима престъпници. Казали им, че им се разрешава да вземат в затвора по един предмет, който да ги развлича докато си излежават присъдата.
В камионетката попитали първия:
- Ти какво си взе?
- Устна хармоничка. За тия години ще се науча да свиря на нея така хубаво, че всички ще ме признаят за велик музикант!
Вторият се похвалил:
- Аз си взех четки и бои. За оставащия си живот ще се науча да рисувам не по-зле от Пикасо!
Пък третият рекъл:
- Големи сте ливади! Вижте аз какво съм си взел!
Погледнали и се зачудили:
- Че това са тампони! За какво са ти тампони?
- Как за какво! Ето, тук, на кутията е написано, че с тях мога да карам ски, да плувам в басейн, да скачам с парашут, да спортувам...

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 674
Хахахахахахахаххаа, голяма забава! Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря ти, Зиче Hug

Паци, бързо да ти минава седмицата, въпреки че ще е натоварена.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт