Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 140
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
на раираното с червената панделка нали?

# 61
Всички Косато са кифленски, всички летни техни имат пълно легнало - както Йо, така и Суифт Лайт.

# 62
Бамбино са много интересни. 
Сега разбирам каква огромна разлика има на цените в БГ и чужбина.  А аз се чудих защо са толкова скъпи тези колички!  Аз съм в чужбина и такива цени едва ли има при нас.  Освен ако е нещо на Jeep или Chicko.
То човек да си помисли, че всички в БГ вземат по 10 000 лв заплати!

# 63
Някой може ли да ме светне,каква е разликата между Maclaren Techno XT и XLR ?
XLR  с какви кошчета за кола е съвместима?

И ако сте попаднали на добра цена за някоя от тях-моля,свиркайте,дори да е от чуждестранен сайт.

Другите,които много харесвам са:
- abc design take off  2013
http://www.abc-design.de/bg/produkti/kolichkite/takeoff.html

-quinny zapp Xtra  със сгъваема седалка
http://blogs.babycenter.com/products_and_prizes/coming-soon-impr … quinny-zapp-xtra/

но не знам дали ще дочакам новите модели.
Върху ABC Design няма никакви отзиви от БГ-сайтове,а в английски и руски сайтове,са само за стария модел,разбира се.

# 64
Имам нужда от съвет/ помощ. Искам да купя количка за около 500- макс. 600 лв. комбинирана.
Да е с по-големи гуми, че тези с малките ми изглеждат много примитивни  Crazy, може да няма кош за кола, защото са ни обещали такъв и да изглежда по-компактна, а не някоя голяма. Насочете ме към някоя марка или сайт ако може да разгледам такъв тип колички за тези пари.    bouquet

А намаленията кога започват- или за всеки магазин е индивидуално?

# 65
Момичета, да се похваля и тук Simple Smile Поръчахме си количката Navington Cadet Dragon Fruit от магазин Сладури, Варна Simple Smile Очакваме събота-понеделник да дойде и ще дам отзиви ( е колкото мога да преценя по празна количка   Blush ) Спрях се на нея заради добри отзиви; хареса ми на външен вид; малка е, което беше задължително за нас заради асансьора ни, а и се сгъва компактно, което ни върши работа заради много пътувания със самолет и кола; а и след проучване се оказа, че се произвежда заедно с X Lander- в един завод, от една и съща фирма. Искахме и кош за новородено да има, макар че може и без него. Остана само чанта да й купим, тъй като в комплекта няма- мисля да вземем черната на X lander X-Bag. Това е от мен  Hug

# 66
Здравейте, преди няколко дни разглеждахме различни модели детски колички с една бъдеща мама. Вчера ми каза, че с таткото са избрали тази количка http://baby.galix.bg/171/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%BD%D0 … 0%B0-combi-family Лично аз нямам впечатления от нея, но може да представлява интерес за някой  Peace

# 67
Здравейте, преди няколко дни разглеждахме различни модели детски колички с една бъдеща мама. Вчера ми каза, че с таткото са избрали тази количка http://baby.galix.bg/171/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%BD%D0 … 0%B0-combi-family Лично аз нямам впечатления от нея, но може да представлява интерес за някой  Peace
Отзивите за тази марка са, че са дървени и скърцащи колички, но аз нямам личен опит с тях Peace

# 68
Споделих я, но препоръка не съм давала. Иначе изглежда много компактна и удобна с летен, зимен кош, кош за кола и чанта. Моята беше Стоке, ако трябва да дам препоръка - тя ще е  Peace

# 69
Бихте ли ми казали къде мога да видя на живо колички Cosatto и Coletto? newsm78

# 70
Cosatto, аз съм виждала във 9+магазините , май така се казваха.Аз реших и си поръчах Стоки, надявам се да съм доволна от нея

# 71
Здравейте, след дълго умуване между количките Bebetto Solaris B & Navington Cadet, аз се спрях на Navington основно заради това, че е по-лека и по-компактна в сгънато положение. Стори ми се и доста маневрена като я разходих в магазина:)

Сега обаче, преди да я взема, искам да питам някой има ли представа дали конструкцията на Navington Cadet е съвместима с кошче за кола Maxi Cosi Cabriofix?  newsm78

# 72
Никой ли няма лични впечатления за количките Cam?  newsm78

# 73
  • в пералнята
Cosatto, аз съм виждала във 9+магазините , май така се казваха.Аз реших и си поръчах Стоки, надявам се да съм доволна от нея
Нанина, от онзи шано сайт ли поръча? Чакам с нетърпение да споделиш отзиви.  Hug

# 74
Някой може ли да ми каже нещо за БЕйби конфорт Мила,благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт