Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 281
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,
Искам да си купя лятна количка и съм се спряла на Нано Моушън и количките на Джъмбо. Искам да има позиции на гръбчето, да се сгъва тип чадър и да е лека. Имате ли наблюдение коя е по-добра от тези двете?

# 376
Здравейте!

Първото си дете отгледах с BabyDeal на Бебе Комфорт и Cybex Onyx - идеални колички, маневрени, качествени, продадох ги и момичетата, които ги купиха са много доволни.  Peace

За второто обаче съм решила да го отгледам със слинг и се оглеждам за количка само като резервен вариант - в случай, че реша да купя, да имам набелязана такава. Единственото ми (засега) и най-важно условие е да гледа коша с бебето (не само новородено, а и летния) към майката. Попаднах някъде на снимки на JAne Slalom и Nomad, но ми се иска да питам за отзиви и най-вече, ако някой е ползвал в такава позиция количката  Party

# 377
Здравейте,наресах си количката GRACO EVO-TRIO,гледах я и на живо,но пак да попитам за някакви отзиви за нея...

# 378
И аз да попитам за количка Орегон - виждала съм я на живо, хареса ми ... но не съм я засичала по магазините май като се замисля - някакви отзиви?Знаете ли къде мога да я намеря?

# 379
Мами, харесах една количка Kinder Kraft 5 http://bebelandia.bg/productv/38875/kinderkraft-bebeshka-kolichka-kraft-5.html . Какво ще кажете за нея? Интересува ме също дали точно този малък кош става за новородено бебе април месец?

А за тази - Romeybaby Bs 818  3 v 1http://bebelandia.bg/productv/14802/romeybaby-bebeshka-kolichka-bs-818-3-v-1.html   ?

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 09:13 от Top_Lina

# 380
  • София
Този малък кош е кошница/стол за кола. В колата става за новородено, за постоянно возене върху шасито на количката - не бих.

# 381
Благодаря, значи не е удачен вариант за количката.

# 382
Благодаря, значи не е удачен вариант за количката.

Хубаво си показала количката, ама защо не си прочела и какво пише в офертата.
Пише си съвсем ясно какво съдържа
- кош за новородено с възможност за регулиране наклона на облегалката

- летен кош със сенник и чувалче за краката
Това си е стандартна комбинирана количка, просто си избрала неподходяща снимка да пуснеш тук.

# 383
Разгледала съм я цялата количка , но мен по-скоро ме интересуваше точно този малък кош дали става за началото като се роди бебо, защото ми изглежда много по-компактна така, отколкото със зимния кош.

# 384
Здравейте,наресах си количката GRACO EVO-TRIO,гледах я и на живо,но пак да попитам за някакви отзиви за нея...
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.paraelpeque.com/12 … QEwAQ&dur=968

# 385
Разгледала съм я цялата количка , но мен по-скоро ме интересуваше точно този малък кош дали става за началото като се роди бебо, защото ми изглежда много по-компактна така, отколкото със зимния кош.

За коша вече са ти отговорили.
Става, но за не повече от 1-2часа постоянно возене в него.
Това си е столче за кола реално, което може да се монтира на рамата на количката.
Ако правите кратки разходки е ок, но тогава за какво ти е коша за новородено ако няма да го използваш по предназначение.
Важното е да е удобно на детето.

# 386
  • София
То реално количката така или иначе е 3 в 1, няма как да не купиш и коша за новородено.
А ако основният кош на количката е с пълно легнало положение, може спокойно да си ползваш него с новороденото.
Компактното за какво ти е точно? Просто ти е по-симпатична ли така или има спец. причина да търсиш компактност докато я буташ?

# 387
Просто така ми харесва повече, но щом на беб ще му е по-добре в основния кош( понеже аз въобще не съм наясно,затова се и допитах), разбира се, че ще си ползвам него. Просто исках да разбера все пак дали е удачно да го возя в малкия...Вече разбрах. Благодаря за коментарите   bouquet
А втората количка как ви се струва?

# 388
  • София
Ясно.. ако е само заради симпатиите, по-добре си го вози в коша за новородено.
Иначе ако пътувате на някъде, може спокойно за няколко дни да не носиш  и коша за новородено, а да ползвате само това кошче например(така го разбирам вече като компактност и удобство) или ако отивате до някъде за кратко. Но не и като редовна употреба.

Иначе и двете колички ми се струват доста... тежки, тип танк..просто не са моят тип Wink

# 389
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте!
Очаквам второто си детенце и съм се загледала по различни колички. За момента съм се спряла на Bebetto Holland. Интересува ме дали количката е подходяща за зимно време. Общо взето количките от този тип са на първо място в избора ми за момента. Също така се интересувам кои гуми са по-удобни/питам за такива като на Бебетто, с предни по-малки/ - единични предни или двойни?
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт