Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 122
  • 780
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, нова съм в тази тема но ще се радвам ако ми помогнете Simple Smile.
Имам количка Maclaren Quest, но понеже задните колела са ни много изтъркани искам да ги сменя.
Та искам да попитам дали знаете къде или от кой сайт освен от Англия се продават резервни колела и мога да закупя?
Много ви благодаря предварително.

# 736
  • София
Няма ли  тази количка гаранционна карта или нещо такова,  да има адрес или телефони, на които да се оадите и да попитате. Ако имат сервизно обслюжване, най-вероятно ще имат резервни гуми и няма да е проблем да си купите.
Или се обади в малечко и питай за сервиза или  дали доставят и резервни част, нали те им бяха вносители?

А защо всъщност не си поръчаш от англия?

# 737
Няма ли  тази количка гаранционна карта или нещо такова,  да има адрес или телефони, на които да се оадите и да попитате. Ако имат сервизно обслюжване, най-вероятно ще имат резервни гуми и няма да е проблем да си купите.
Или се обади в малечко и питай за сервиза или  дали доставят и резервни част, нали те им бяха вносители?

А защо всъщност не си поръчаш от англия?

Аз взех количката втора употреба от една позната, а тя е изхвърлила всички документи за нея и не знаем към кой трябва да се обърнем. Погледнах от Англия колко ще ми излезнат гумите, но ми идват доста скъпо - най - евтините са 30 паунда и просто според мен не си заслужава.
Благодаря ти за идеята за магазин Малечко - ще попитам и там Simple Smile.

# 738
  • София
ако там са толкова със сигурност тук ще са още повече.

# 739
ако там са толкова със сигурност тук ще са още повече.

Сега звъннах в магазин Малечко, но от там ми казаха че щом не е закупена количката от там не могат да ми предоставят резервни части и директно трябва да се обърна към Макларън, които пак са в Англия Simple Smile)). Погледнах и в още един сайт (пак от там) и там ги дават гумите по 6 паунда, което е идеално. Ще проверя и от там как стоят нещата с доставките, но в същото време ако някой се отзове с предложения на територията на Б-Я ще съм благодарна. Изобщо не ми се занимава с поръчки и доставки.

# 740
  • София
може да провериш и с превозвачи дали няма да ти е по-евтина доставката.

# 741
  • На остров
Време е за нова тема скоро май Simple Smile, Angel_Dust какво мислиш за http://www.elodiedetails.com/# на мен много ми харесва десена  Simple Smile.

# 742
  • София
За бъгито ли? за количка  за над 6 месечни ми идва тежка на мен. И десените не ми допадат съвсем, но пък има много готин сенник.

# 743
  • На остров
Да за бъгито за деца на 6м, десена на стокхолм модела, на мен много ми харесва  Simple Smile. Иначе 8.5 кг е, което за мен е супер леко, но за мен кг не са от значение. Градска тип количка си е, но за пътуване би била удобна също според мен.

# 744
Уффф, аз с едно питане, макар че не знам доколко ще може да ми помогнете...

Днес извадихме количката за първата разходка...
Всичко чудесно, но коланите са събрани само долу (където се закопчават на кръста), но ако искам да поставя бебето да гледа към мен, то се пада точно там при коланите и съответно те ще убиват.
Гледах дали могат да се свалят, но поне не видях такъв начин.
Количката е тази
http://www.mamasandpapas.com/product-pliko-pramette-heritage-spo … 1857d7600/type-i/

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 19:11 от Mirama

# 745
Мами, моля ви за съвет - много се колебая между две колички, а вече трябва да купувамееее  #Crazy   Дайте мнения коя да вземем   http://www.bebe-best.com/baby-design-lupo-bebeshka-kolitchka-col-03-sinja-p-41648.html
 ИЛИ    http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-bebetto-2v1-solar … 188-45-18790.html

Моля кажете, имате ли мнение или предпочитание към Baby Design Lupo или към  Bebbetto Solaris??? newsm78

Тези 2 колички бяха и в нашия първоначален списък. Наистина нямат големи разлики, но ние харесахме повече Солариса. За съжаление не ги намерихме в един и същи магазин, за да ги сравним една до друга, но едно от нещата, които забелязахме, беше текстила - при Лупото ми изглежда по-лъскав, по-евтин някакси. Лично на нас това не ни харесва, може на теб да ти харесва да е лъскаво Simple Smile
За Лупото знам, че за да се регулира позицията на гръбчето на коша за новородено, бебето трябва да се повдигне, Не се сетихме да проверим това при Солариса как е.

На нас продавачката в магазина ни обясни че текстила на Люпото е такъв защото е дишащ . Не знам дали си обръщала внимание на тениските на футболистите каква материя са нещо такова било. А частите които се допират до бебето са памучни .  Simple Smile

и аз се чудех между тези колички, но bebetto са само с 6 месеца гаранция и в един магазин в Пловдив ми казаха, че не било много ок това и ми препоръчаха coletto, пак полски, но аз се спрях на lupo, което майка ми ще купи от София. Мисля, че това е количката, която покрива всичките ми изисквания. Дано да не съм сбъркала. и да съм ти помогнала в избора...

Относно повдигането на бебето, когато е в коша за новородено искам да уточня, че не е така.
Не е нужно да се вдига бебето, за да се променят позициите на гръбчето. Аз имам Enzo Evo, който е с подобен механизъм за повдигане на гръбчето. Не е нужно да се вдига бебето - има две коланчета, с които става промяната на позициите на гърба, като това става без да се притеснява бебето дори и да спи.
До скоро само подозирах, че на Лупото е по същият начин (защото преди време отново беше имаше такъв коментар), та онзи ден, когато ходих до магазина за столчета за кола нарочно проверих.
Е, ако е от важно значение за колебаещите - няма проблем с позициите на гръбчето - могат да се местят без да се вади бебето  newsm10

# 746
Уффф, аз с едно питане, макар че не знам доколко ще може да ми помогнете...

Днес извадихме количката за първата разходка...
Всичко чудесно, но коланите са събрани само долу (където се закопчават на кръста), но ако искам да поставя бебето да гледа към мен, то се пада точно там при коланите и съответно те ще убиват.
Гледах дали могат да се свалят, но поне не видях такъв начин.
Количката е тази
http://www.mamasandpapas.com/product-pliko-pramette-heritage-spo … 1857d7600/type-i/
Би трябвало да може, защото когато гледахме моето Пег Перего в магазина, продавачката ми обясни, че могат да се махат коланите, а твоята количка нали и тя е модел на Пег перего, така, че вярвам, че могат да се махнат.

# 747
Знаете ли това столче с какви колички е съвместимо?
http://www.youtube.com/watch?v=SUoKeucrAqY
Сигурно ще е супер невъзможно, но дали има адаптори за мамба  newsm78

# 748
  • София
http://www.abc-design.de/en/products/accessories/adapters.html eто адапторите на  абц и за кои столчета стават, пег перего не са в списъка.

# 749
Ех жалко. Мерси все пак и това ще ми е от полза  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт