BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 644
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Те нали почват да празнуват на 10 февруари   ura , ако поръчаме тези дни няма ли да ни го пратят преди голямото празнуване  newsm12  Децата са малко нетърпеливи, и аз незнам дали да чакаме  ooooh! ooooh! сега само код 5%, ама пак е нещо  Rolling Eyes

# 301
fifinaki

За съжаление никой не може да ти каже  Mr. Green
 Гледай сега, първо трябва все пак да се сдобиеш с карта. След това - да си направиш пейпал акаунт. Това ще заеме време.  Grinning
 Така, до тук добре. Правиш поръчка, те ще я опаковат ( BIC изпращат до 4.02), но няма как веднага някой да се затича и да я остави в пощата  Wink Ще стои твоята поръчка заедно с други и ще чака куриер да я занесе) И така - тадамммм - нашето колетче вече е на поща. Колко ли още колета има там - можеш само да гадаеш, при условие, че целия свят пазарува в Китай. Но нищо. Сега то ще мине сортировка и ще го отправят в някоя митница, и там да постои малко  Mr. Green
 И всичко това в навечерие на празници, не ми изглежда много вероятно да успееш да минеш преди тях. То ест, колета ще чака в някое хале, затрупано с други такива)

# 302
  • Казанлък
Сайта ще почива 3 дена: 9,10 и 11 февруари. (това са думите на техният представител...) През останалото време поръчките ще се приемат и ще се обработват. Друг въпрос е китайската поща. Там може да има големи забавяния. Затова трябва да знаете и да сте готови да чакате,ако правите поръчка сега Както виждате,поръчките пристигат,но поради празниците понякога има и закъснения. Сестра ми все пак ще си получи последната част от една пратка от началото на ноември,доскоро нямаше ни вест,ни кост за нея,а предните 2 части са получени отдавна(тя е в Русия и пратките там закъсняват много повече от нашите).

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 303
Благодаря ви за информацията.  bouquet  Ще си направим сметката и ще видим как ще процедираме, иначе пей-пал си имаме. Тъкмо с тези празници още време да обмислим поръчката  smile3507

# 304
Сайта ще почива 3 дена: 9,10 и 11 февруари.

само да добавя, че тогава ще почиват - но ще изпращат до 4.02  Grinning То ест ще трупат поръчки в склада, колкото по-рано е направена поръчка, толкова по-дълбоко ще бъде забутана...

# 305
  • Испания
Аз пак да попитам,кажете колко горе-долу ще ми струва да я изпратя до Китай и препоръчано ли трябва да я пратя.А адресът от къде да го взема?

Пиши им че ще връщаш,адрес те ще ти дадат.Пускаш го най обикновена пратка,най-евтината,не препоръчана,дават ти тракинг номер ,който прати на китайците.Телефона ,който върнах ми  струваше около 10 лв PeaceЗависи от грамажа.

# 306
  • Beyond the Frontiers
Не е тук мястото, но моля за помощ - взех таблет Хюндай А7, ММ обаче решил да върне първоначалните настройки и сега всичко е на китайски - някой да е наясно кой иконки са за смяна на езика?

# 307
Не е тук мястото, но моля за помощ - взех таблет Хюндай А7, ММ обаче решил да върне първоначалните настройки и сега всичко е на китайски - някой да е наясно кой иконки са за смяна на езика?
ако е с андроид 4,0 виж този клип - в общи линии - първо едно "колело" натискаш, после търсиш голямо "А"
Има доста клипове, така успях да си сменя езика на телефона Simple Smile

# 308
  • Beyond the Frontiers
ако е с андроид 4,0 виж този клип - в общи линии - първо едно "колело" натискаш, после търсиш голямо "А"
Има доста клипове, така успях да си сменя езика на телефона Simple Smile

Супер, мерси.

# 309
При всеки таблет може да се появи проблем, но защо ми се струва, че никой не се е оплакал от Аврората и Кристала?  newsm78
Следя сериозно темичките и не съм чела за проблеми при тези модели.... правилно ли съм си формирала извадката?  Crazy

Аз още чакам моя Кристал. Получих калъфите и нямам търпение да ги тествам- разкошни са и надминаха очакванията ми откъм визия! Дано и работят коректно.

# 310
Alanis  Hug
Преди да грешиш на usb порт,провери го със други неща. Свържи таблета със компютъра чрез usb кабел и виж какво става. Нали това е единият от начините  да прехвърляте файлове от компютъра към таблета. Ако не си го правила,помоли твоят IT специалист да го направи  Laughing

Не знам какви приложения имате инсталирани предварително(горе вдясно има едни точици...ако ги натиснеш,влизаш към менюто със всички приложения на таблета,но от маркета можете да сваляте абсолютно всичко,което си харесате. Аз ползвам QuckPic за снимките, MXPlayer за видео, OI File Manager за преглед на всички файлове, Super Tool Box за почистване на паметта и кеш, Cool reader за книгите, Opera mini за интернет, но това си е моят избор,другите може да си харесват други неща. Програми за текстообработка просто не ползвам на таблета и не мога да ги препоръчам. Другите неща ги търси по име...също така можеш направо да отидеш на най-популярните безплатни. Можеш да търсиш и по раздели.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.pea … BpbmNoLnBlYXJsIl0. това е приложението за батерията. Когато voltage падне до 3.6V,слагам таблета да се зарежда.
Намерете някой приятел да ви помогне със Андроид преди да сте свикнали с него.

Ако таблета ти се свързва с компютъра нормално,то проблема е в преходника. Вземете от някой 100%  работещ OTG кабел за да се уверите,ако трябва. Той външно не се отличава от обикновен такъв(пояснявам: в обикновеният вътре са 5 жички или как там се казват,а във otg 4-та и 5-та са съединени. Някои хора сами си правят кабел otg от обикновен кабел),често самите продавачи не знаят разликата.
досега пробвах 3 различни OTG кабела, които със сигурност си работят с други устройства и клавиатурата все така не тръгва с кабел

с какви устройства работят тези кабели? Пробвани ли са на таблети?

Аз за да ползвам кирилицата,си свалих Smart Keyboard...точно там имаше отметка за физическа клавиатура,тя със сигурност трябваше да се отбележи. Но не се сещам да има такава за Андроид клавиатура.  А снимките си ги търси на таблета. Вътре са  hahaha Всеки файлов менеджър или програма за снимки ще ти помогне бързо да намираш папка. Най-вероятно се казва Camera.
Аз не ползвам задна камера на таблети и просто не ми е ясно за какво изобщо я слагат.  #Crazy Laughing Уф...май не съм пропуснала нищо  Blush

valpan,   bouquet! Изчерпателна и отзивчива, както винаги Hug!

Тези дни ММ е обсебил таблета, носи го и на работа и не съм успяла да се докопам до него, така че засега не съм пробвала предложените от теб варианти. Гледам, наблъскал го е със снимки, които по принцип са в домашния ни лаптоп, значи сигурно трябва успешно да го е свързал с компютъра чрез USB кабела newsm78...

А този OI File Manager е само за мен - да не си търся после направените снимки къде са се скрили  Embarassed Joy. Докато вляза в час с новите технологии, дотогава може да почнат вече да ги преподават на децата в яслена възраст Laughing. Благодаря за споделените приложения, почти всички от тях ще влязат в употреба Peace.

досега пробвах 3 различни OTG кабела, които със сигурност си работят с други устройства и клавиатурата все така не тръгва с кабел

Тези кабели са пробвани с телефони с Андроид (не наши, кабелите ги взехме за проба от наши познати), но не и с таблети Confused. А за OTG кабела ще дам на  мъжО да прочете 1:1 препоръката ти, защото няма начин да не оплета нещо, ако тръгна да се обяснявам сама  Crazy.

# 311
  • Карлово
При всеки таблет може да се появи проблем, но защо ми се струва, че никой не се е оплакал от Аврората и Кристала?  newsm78
Следя сериозно темичките и не съм чела за проблеми при тези модели.... правилно ли съм си формирала извадката?  Crazy

Аз още чакам моя Кристал. Получих калъфите и нямам търпение да ги тествам- разкошни са и надминаха очакванията ми откъм визия! Дано и работят коректно.
И на мене ми се стува, че са най-добрите. Следя темата от август- септември. Нашите още се държат. Дано и твоя Кристал дойде скоро. Peace
Започнах и аз да търся като твоите калъфи с микро usb нали? А високоговорители имат ли вградени?

# 312
Като става дума за таблети  Rolling Eyes , какъв бихте ми препоръчали  Embarassed
Ще се използва за ровене в интернет, четене на книги...

# 313
Като става дума за таблети  Rolling Eyes , какъв бихте ми препоръчали  Embarassed
Ще се използва за ровене в интернет, четене на книги...

по скоро кажи до каква цена търсиш и колко инча  Simple Smile

# 314
chatNoir, застреля ме с въпроса за високоговорителите... Не съм знаела, че има калъфи с такива. Всъщност никак не ме влече техниката и ме хващат нервите при най-малкия проблем, затова имам куп притеснения как ще е, що ще е.  Rolling Eyes
Предвид това се учудвам от себе си, че съобразих да поръчам калъфи с клавиатура, които да имат подходящия накрайник без да се налага да ползвам преходници. Да, ама сега ако бяха с 2.0 usb накрайник, щях да съм ги тествала вече.  Laughing Нямам угодия. Поради липса на кабели ще се наложи да изчакат идването на таблета.
Калъфите ги поръчах от ибей на 20-ти и се изумих от бързината, с която пристигнаха.
Продавачът е thanks_youbuy
http://stores.ebay.com/thanksyoubuy?_fcid=34&_localstpos=&am … _stpos=&gbr=1

Общи условия

Активация на акаунт