BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 653
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
To операторите не са виновни...
Има и доста приложения из  Play store'a вече, които пак си цъкат SMS и все повече ще се появяват такива, май наистина идва времето за инсталиране на Антивирусна и на GSMите. Има програми, ограничаващи всеки един файл до различни функции на телефона /достъп до смс, контакти, гласови услуги и т.н./

Явно в гореспоменатите апарати нарочно са ги сложили, за да си увеличат малко печалбите : )

п.п. ето тук малко инфо на хора, които са си патили...
http://www.androidbg.com/forum/topic41399-izprashchane-na-nezhel … si-po-6-leva.html

# 721
  • София
Момичета, адреса на който пращат е този който съм попълнила в акаунта си в buyCoins?

# 722
  • Казанлък
Момичета, адреса на който пращат е този който съм попълнила в акаунта си в buyCoins?

По принцип да,но винаги след пращането ти излиза една страница със адреса ти. Прегледай я,поправи нещо,ако трябва и чак тогава натисни бутона Confirm Order. И за последно прегледайте страницата със направена поръчка във My acсount и,ако все пак забележите грешка във адреса,пишете им съобщение. Реагират бързо.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 723
  • София
Благодаря
 Embarassed в последния момент когато натиснах Confirm Order видях че съм пропуснала пк.
Направих запитване,но дали е на правилното място newsm78
на кой мейл да им пиша?

# 724
  • Казанлък
Благодаря
 Embarassed в последния момент когато натиснах Confirm Order видях че съм пропуснала пк.
Направих запитване,но дали е на правилното място newsm78
на кой мейл да им пиша?

На страницата със поръчката ще видиш бутон Message to Buyincoins. Пиши направо оттам.

http://i.imgur.com/qr1e0s8.png

# 725
  • София
"You don't purchase any order yet"
явно още не е обработена.
  bouquet

# 726
  • Казанлък
"You don't purchase any order yet"
явно още не е обработена.
  bouquet

Не,поръчката се появява във акаунта веднага след плащането и после се обработва.
Ти завърши ли плащането със пейпал? Имаш ли емейл от тях?

# 727
  • София
Завърших плащането с пей пал.
Нямам мейл.
дали да не пусна още нещо да го окомплектоват на едно? newsm78

# 728
  • Казанлък
Завърших плащането с пей пал.
Нямам мейл.
дали да не пусна още нещо да го окомплектоват на едно? newsm78

Явно не си извършила плащането. Влез в акаунта си в пейпал и виж там. Ако нямаш отразена транзакцията към сайта,то плащането просто то не е минало.  newsm78  Виж си и наличността на картата за всеки случай.
Поръчките не могат да бъдат допълвани или променяни.

# 729
  • София
Веднага свлезнах в РР платено е,отразено е.
Не ме притеснява идването до бг по скоро тук в пощата като видят че няма пк ще го грабнат като топъл хляб ooooh! не че е ценно но си го искам

# 730
  • Казанлък
Веднага свлезнах в РР платено е,отразено е.
Не ме притеснява идването до бг по скоро тук в пощата като видят че няма пк ще го грабнат като топъл хляб ooooh! не че е ценно но си го искам
Тогава нещо не е наред...  newsm78 Трябваше да имаш поръчка във My account. Ако я нямаш,то пиши им от формата във десният долен ъгъл. Напиши им номера на транзакцията във пейпал и че нямаш отразенана сайта поръчка. Явно се е бъгнало нещо...ще ти върнат парите и ще си пуснеш нова поръчка.

# 731
  • София
Привет момичета, вие хубаво бяхте писали, че трябва да се поръча от американския тип "поставката за пестене на енергия", но аз упорито  ooooh! си поръчах за европейски стандарт и разбира се не влиза в контакта! Та в сайта има ли такъв преходник или да търся тук по магазните за ел.?
Пристигна ми и таблета /вижте най-евтиния в сайта, той е/ и като за първи таблет съм доволна, всичко му работи, има бг и така.  Wink

# 732
  • Казанлък
Привет момичета, вие хубаво бяхте писали, че трябва да се поръча от американския тип "поставката за пестене на енергия", но аз упорито  ooooh! си поръчах за европейски стандарт и разбира се не влиза в контакта! Та в сайта има ли такъв преходник или да търся тук по магазните за ел.?
Пристигна ми и таблета /вижте най-евтиния в сайта, той е/ и като за първи таблет съм доволна, всичко му работи, има бг и така.  Wink
dessie_d  Hug
И аз по незнание си бях поръчала същият  Joy Няма страшно...отиди направо със него във някой магазин за ел.уреди и части. Ще ти намерят преходник(струват около 3 лева обаче...)

# 733
Бих те ли ми казали отзиви за керамични ножове, който е поръчвал. Мисля да взема, ама дали са качествени.  newsm78

# 734
  • София
dessie_d  Hug
И аз по незнание си бях поръчала същият  Joy Няма страшно...отиди направо със него във някой магазин за ел.уреди и части. Ще ти намерят преходник(струват около 3 лева обаче...)

Ooo, много скъпо, мислех че е левче, два най-много!  Laughing
valpan, а в сайта няма такъв вариант, така ли?
И да ви питам, въпреки че май сте го споменавали  Embarassed, таблета, когато не се ползва, се оставя да заспи или се изключва напълно, кой е по-добрия вариант?

Общи условия

Активация на акаунт