BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 610
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Пощенския код го добавиха,обаче все още  поръчка във My account няма.
в мейла ми има.Пратих им номера,дано стане.
Имам и номер за проследяване. newsm78

# 736
  • Испания
Привет момичета, вие хубаво бяхте писали, че трябва да се поръча от американския тип "поставката за пестене на енергия", но аз упорито  ooooh! си поръчах за европейски стандарт и разбира се не влиза в контакта! Та в сайта има ли такъв преходник или да търся тук по магазните за ел.?

dessie_d  Hug
И аз по незнание си бях поръчала същият  Joy Няма страшно...отиди направо със него във някой магазин за ел.уреди и части. Ще ти намерят преходник(струват около 3 лева обаче...)

Ooo, много скъпо, мислех че е левче, два най-много!  Laughing
valpan, а в сайта няма такъв вариант, така ли?

Аз поръчах заедно с него и това http://www.buyincoins.com/new_en/details/us-to-eu-ac-power-plug- … -product-786.html  Peace
Но моят е този http://www.buyincoins.com/new_en/details/18kw-power-saver-save-e … -product-790.html

# 737
  • Бургас
Получих поръчка от 05.02 с тази блуза, много е хубава и стои точно като на моделката http://www.buyincoins.com/new_en/details/fashion-women-black-bat … roduct-16495.html
Също и тези четки за грим - има и гумичка за опушен грим, доволна съм http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-pro-woman-makeup-co … roduct-12015.html
Подарък-онази лепка за кола, този път безцветна.

# 738
  • Испания
Блузата отговаря ли си на размера,тоест като  М и Л  newsm78 Че и аз отдавна и се чудя и в  ибея .Трикото как е ,много ли е тънка Rolling Eyes

# 739
дойде време и аз да се похваля със нов таблет http://www.buyincoins.com/-product-25703.html
беличък естествено  newsm68
невероятен дисплей  newsm44 има доста повече екстри от предния ми таблет,все още се опознаваме  newsm44

# 740
snow22  честито, дано не те ядосва кат токито, днес дойде машинката за тока , утре / Praynig надяваме се и таблета / , пък мойто тооки още не са го изпратили даже , ама и аз сто писма и претенции , как да го пратят smile3503  -Нали, когато от БГ пощи се вижда че е във вътрешен чувал значи до ден два е при нас? newsm78

код за първа поръчка 5%  - recommender - nyxuuu

# 741
snow22, честито и от мен  bouquet! Дано да го ползваш безпроблемно Peace! Изглежда наистина впечатляващо - резолюцията и батерията къртят просто Laughing!

Новата ми поръчка от понеделник, която пуснах от първия си акаунт с нито една успешно получена досега поръчка, още си стои processing-5. Пуснах я от него, понеже имах събрани коинси от поръчките през втория. Почти веднага от втория си акаунт пуснах и поръчка с енергоспестяващи джаджи за мъжа ми и една безжична мишка и неговата поръчка я изпратиха още на следващата сутрин Crossing Arms - и със снимка, и с номер, абе калитковска му работа Mr. Green!

# 742
Момичета днес получих една пратка в която един дънков клин беше с петна от масло и цялата пратка миришеше.Посъветвайте ме какво да направя.

# 743
Мисля, че valpan ни беше посъветвала да снимаме при отварянето на пакетите. Ако имаш такова клипче (или снимай клина), пробвай да се свържеш с китайците и да им обясниш. Незнам дали е точното място, но в Order Information на пратката ти има бутон Message to BIC, според мен от там можеш да контактуваш с тях. Дано се включат момичета, които са получавали повредена стока, и са с повече опит.

Аз да попитам, за колко дни приблизително ви пристигат пратките в момента?  bouquet

# 744
  • Казанлък
snow22, честито!!!
Тайничко ти завиждам за него,но в добрият смисъл...
После пиши как ти държи батерията със този страхотен екран. Ако можеш,направи и няколко реални снимки,моля  Praynig
Момичета днес получих една пратка в която един дънков клин беше с петна от масло и цялата пратка миришеше.Посъветвайте ме какво да направя.
Освен да направиш снимки и да им пишеш...друго не мога да ти предложа. Според теб клинът така е бил сложен или има вероятност маслото да е проникнало отвън?  newsm78 Разбира се,че е неприятно във всеки случай...дано можеш да го отстраниш  Hug

# 745
Багодаря ви момичета  Hug
тези дни ще направя снимки
таблета дойде без грам батерия и съм го сложила на дълго зареждане
до няколко дена ще пиша и за батерията,но дисплея е невероятен ,еее и таблета също  smile3521

# 746
snow22, честито!!!
Тайничко ти завиждам за него,но в добрият смисъл...
После пиши как ти държи батерията със този страхотен екран. Ако можеш,направи и няколко реални снимки,моля  Praynig
Освен да направиш снимки и да им пишеш...друго не мога да ти предложа. Според теб клинът така е бил сложен или има вероятност маслото да е проникнало отвън?  newsm78 Разбира се,че е неприятно във всеки случай...дано можеш да го отстраниш  Hug

Така е бил сложен ,защото е здрава опаковката.клина не беше за мен и жената не ми го плати изпрах го ,но аз имам какво да ги правя 2.

# 747
  • Казанлък

Заповядайте в

новата тема     

Общи условия

Активация на акаунт