Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 632
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • Чукарландия
Момичета, искам помощ от Вас за този мъжки парфюм - Encre Noire Lalique for men - не знам защо реших, че ще го купя насляпо за подарък за моя мъж за годишнината ни Simple Smile

Мнооого хубав! Един от любимите ми, които съм вземала на ММ. Heart Eyes

# 466
Абсолютно не го прави. Peace Труден парфюм, любим на доста дами тук и на доста малко мъже в живота. Като го показах на моя мъж беше отвратен, а той носи много силни неща и е парфюман.

# 467
..
Момичета, искам помощ от Вас за този мъжки парфюм - Encre Noire Lalique for men - не знам защо реших, че ще го купя насляпо за подарък за моя мъж за годишнината ни Simple Smile

Зависи какво харесва  Peace На мен Енкре Ноар ми идва остричък, подправков.

# 468
Сладурки  Hug  Благодаря Ви  Hug

Много е особен за парфюми и е абсолютна консерва - CK и Hugo Boss - искам да го извадя от монотоността  Grinning
Истината е, че не мога да го накарам да отиде и да тества парфюми и да ми каже, затова съм предприела тази стъпка и съм взела нещата в мои ръце.

# 469
Щом харесва тези два парфюма, ти давам гаранция, че няма да хареса Лалика. Peace Само ще си дадеш парите на вятъра. Купи му нещо друго може би, щом не иска и не харесва парфюми.

# 470
Щом харесва тези два парфюма, ти давам гаранция, че няма да хареса Лалика. Peace Само ще си дадеш парите на вятъра. Купи му нещо друго може би, щом не иска и не харесва парфюми.

А той не ходи без парфюм и сега му свършва и иска, но за да не си купи пак на тези брандове - реших аз да му купя.

# 471
  • Чукарландия

А той не ходи без парфюм и сега му свършва и иска, но за да не си купи пак на тези брандове - реших аз да му купя.

Ако е капризен - няма да го хареса. ММ също не би сменил любимите си парфюми, но аз вкарвам от време на време по нещо ново, засега не се е оплакал, но той обича подправкови аромати. Пък и най-важното е на мен да ми харесва как ухае. Mr. Green

# 472
  • София
Хе хе, из аз процедирам по същия начин.  Wink И моя ММ не обича да експериментира. Не му се ходи по парфюмерии да души и избира. След като му бях подарила една бутилка Chanel Allure pour Homme, той я изпръска и си купи втора, и аз си казах, че трета няма да издържа. Затова от време на време го изненадвам с някой подарък парфюм. Факт е обаче, че поерче от две бутилки го дразнят. Един парфюм за зимата, и един за пролет-лято.  Laughing На фона на моите бутилки, отливки и пробички.. е просто смешно!

И аз се бях запътила да му купувам  Encre Noire Lalique for men. Добре, че не го направих. Много благодаря за което на Deetron, че ме разубеди. Интересен парфюм, много дърво, много нещо, но нито на мен ми хареса, нито на ММ щеше да хареса.

# 473
  • Germany
Лю, страхотна емоция, честито!!!
Парфюмното ти описание отдавна съм го прочела и наистина е достойно за сайта на PG, но както и вчера споделих, Феланила не можа да ме грабне Sad. Пиши по-често, за да имаш повече такива душевни вълнения Wink
Чакам cayenne да сподели впечатления за Encre Noir, вчера се запозна с него. Наистина не е за хора, които не обичат дърво или ползват свежаци Naughty

# 474
Сладурки  Hug  Благодаря Ви  Hug

Много е особен за парфюми и е абсолютна консерва - CK и Hugo Boss - искам да го извадя от монотоността  Grinning
Истината е, че не мога да го накарам да отиде и да тества парфюми и да ми каже, затова съм предприела тази стъпка и съм взела нещата в мои ръце.

Armani Attitude  Heart Eyes .Мисля,че ще му хареса  Wink Много мъжки и секси най-тъпо обяснено  Crazy Любимият на моя мъж,който е претенциозен по принцип откъм аромати.Знам,че е субективно,но този определено не е труден за харесване според мен  Peace

# 475
  • Там, където ме обичат
Лю, страхотна емоция, честито!!!
Парфюмното ти описание отдавна съм го прочела и наистина е достойно за сайта на PG, но както и вчера споделих, Феланила не можа да ме грабне Sad. Пиши по-често, за да имаш повече такива душевни вълнения Wink

Само аз ли не съм чела статията за ПГ, дайте моля линк.

# 476
Споделям веднага  Laughing На мен ми хареса много мъжкия Encre Noir, дотам че бих го носила аз, но след повторна проба, и разносване. Ама признавам - обичам дърво, смоли и някои подправки  Heart Eyes Вчера впечатленията ми бяха толкова много, че не мога да разчитам да съм съвсем точна. Encre noir го помирисах към края и много ми се ще да повторя теста.
Феланила я нямаше вчера, или бъркам?
Фокси,  ето

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 14:41 от cayenne

# 477
Ох, леле, благодаря ви, момичета! Като се замисля и място не мога да си намеря! Добре че вчера фирнах няколко чаши вино, та да заспя.
Хрис, не знам дали е достойно, но си е някакво признание. А честото писане...то е свързано с време, с което май скоро няма да разполагам много лесно. Ето, и днес пиша и редактирам, ама не ароматни мисли, а дипломна работа, която е вързана с дисертацията ми...Малко ми е криво и върви бавно, но трябва да се свърши. Пък като включим и дребосъка, който ме наобикаля с молби за игра и занимавки, става страшно.

Все пак от сутринта съм почнала паралелното проучване на 5-цата на Шанел в наличните ми варианти. Засега ме очароваха с нежността си Eau Premiere и edt, докато едп и Elixir Sensuelle са почти еднакви, ретро, метални, наситени...
Ще пиша по-късно и за вчерашните впечатления, но само да отметна още един редактиран файл, че да мога да си почина.

Мъжкият Encre Noir е вълшебен ветивер! Но наистина май жените повече го харесват.

# 478
  • София
Самсара, съдейки по моя парфюмно независим (да се чете като необичащ особено парфюми) мъж, който носи само акватици и свежаци, и ако прескочим стандартните Лайт Блу ДиГ и Аква (Марин) Булгари, бих препоръчала Армани Атитюд, Азаро Визит или Aigner Black. Особено като подуши Визит, от дълбоката му душевност се изтръгна едно "оооо, супер, мирише на поялник  Heart Eyes "  Joy (ето ти парфюмно описание с една дума  Wink ).
Енкр Ноар в никакъв случай. Ако ще го вземаш, вземи си го за теб Simple Smile

# 479
Лю, прекрасна е статията. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт