Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 814
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • на североизток от Рая
Какви са тези парфюми, момичета? Как си позволявате да си купувате толкова често?...
Надявам се че не работиш в данъчното  Rolling Eyes Joy

hahaha Ох, умори ме!

Ако работех в данъчното нямаше да имам такива проблеми, мисля.  Thinking

Искам да пробвам някакъв хубав, направо неустоим аромат. И ще потърся пробичка в другата тема, но кой да е той? Предложения?!

Съберете се два пъти на среща. Много сте интересни след среща, така въодушевени и  заредени с положителна енергия. На мен ми стига, че ви чета!  Hug

# 361
  • София
.. а и просто се заплеснах по парфюма й - страхотен, искрящ, все едно валят кристални снежинки и звънкат. Предполагам че е Баленсиага Essence, възможно е и да е съвсем друг, но няма значение. Страхотен и красив.
Ух, точно такъв парфюм искааам Flutter
idomeneus, освен Есенс на Б. сещаш ли се за друг такъв кристално звънлив парфюм Hug Peace

# 362
  • Там, където ме обичат
.. а и просто се заплеснах по парфюма й - страхотен, искрящ, все едно валят кристални снежинки и звънкат. Предполагам че е Баленсиага Essence, възможно е и да е съвсем друг, но няма значение. Страхотен и красив.
Ух, точно такъв парфюм искааам Flutter
idomeneus, освен Есенс на Б. сещаш ли се за друг такъв кристално звънлив парфюм Hug Peace

Не съм idomeneus, ама да се включа в разговора.   Peace
и то без предложения за кристално, звънливи аромати, щото аз такива нямам.
Моите са динамитно-, термо-, атомно-бомбастични.  Mr. Green

# 363
  • София
Аз като се натъкна на източник на такъв вид "ароматно" оръжие, започвам да дишам през устата /ако съм си забравила щипката за нос хихи/ и бягам през глава, ако има накъде Mr. Green

Но по-добре нахален парфюм, отколкото любимия на много нашенци B.O. /Body Odour/  ooooh!

# 364
  • Там, където ме обичат
Мацки, някоя дама беше писала, че ще има виали/мостри/отливки на Монтал.
Къде и кой не помня, моля да извините русата ми разсеяност и ако се сетите да споделите.  Praynig Praynig
Понеже мисля, че съм изпаднала в ароматна депресия.
Последния цял парфюм, който си купих, беше през септември!!! Както казват братушките - Представте себе!
Искам нещо ново, нещо предизвикателно и умопомрачително.
Не знам какво, но го искам сега.  Mr. Green

# 365
Привет

Може ли някои да ми каже парфюм на Рефан 162- на коя Omnia го оприличавате, защото искам  да си поръчам истинския парфюм

# 366
  • София
Къде и кой не помня, моля да извините русата ми разсеяност и ако се сетите да споделите.  Praynig Praynig
Последния цял парфюм, който си купих, беше през септември!!! Както казват братушките - Представте себе!
Не знам какво, но го искам сега.  Mr. Green
Фокси, в парфюми-шоп продават по 30 мл Монтали, ако за това питаш Hug

# 367
  • Там, където ме обичат
Къде и кой не помня, моля да извините русата ми разсеяност и ако се сетите да споделите.  Praynig Praynig
Не знам какво, но го искам сега.  Mr. Green
Фокси, в парфюми-шоп продават по 30 мл Монтали, ако за това питаш Hug

Мерси, отивам да търся.
Остава да имат и интересни неща, че все едно и също е зареждането им.  Peace

# 368
  • София
Къде и по кое време ще е срещата, стига да съм свободна, мисля да дойда Grinning

# 369
 foxysilver , през март щели да зареждат Монтали различни от наличните,  изчакай ти нали си им върл почитател Peaceпитай ги да ти обяснят

# 370
  • Там, където ме обичат
foxysilver , през март щели да зареждат Монтали различни от наличните,  изчакай ти нали си им върл почитател Peaceпитай ги да ти обяснят

С моята привързаност към бранда, дали не заслужавам безплатен подарък от всяко ново зареждане? smile3508

# 371

С моята привързаност към бранда, дали не заслужавам безплатен подарък от всяко ново зареждане? smile3508
а дано, защо не Hug Simple SmileДнес съм с Червения уд без да искам  Grinning

Нели,  Hug Grinning Grinning

# 372
  • София
Адашче, как без да искаш?  Mr. Green  Hug Hug

На мен ми остава да продължавам да се надявам един ден да се запозная и аз с Монтали разни (тоя уикенд пак ще ми се пише отсъствие от срещата, но следващия път може пък и да мога  Grinning )

Една приятелка ме зарибява с еко-аромати. Ползвали ли сте? Отзиви? Имам предвид ето това: http://www.ekomag.bg/

# 373
Петя, две отливки в еднакви розови шишета стоят една до друга-на Херба фреска и уда не погледнах табелата и вместо със свежото се полях с бомбата   Laughing Laughing

# 374
Фокси, ти ела на срещата, аз ще те зарибя с една бомба! Не е Монтал, но не им отстъпва!
Хайде на 2ри, където кажете. Аз сигурно ще съм с дребната!

Общи условия

Активация на акаунт