Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 491
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Аз натрапчиво казвам на по-различни неща. Пък колкото до самоубийство по невнимание - тези ги продават с упътване за употреба в кутийката  Mr. Green
Е, твоите натрапчиви неща са смъртоносни дори за хората, които обичат по-силни парфюми.  Joy
Мислиш ли, че първо ще прочете упътването като получи нов парфюм? Twisted Evil

# 661
Тествах Encre Noire и след един час подадох на моя възлюбен да ми помирише ръката - Сбърчи нос и каза - Мирише ми на ...миди, ужасен е  Rolling Eyes

Отпада категорично.  Тествах Uomo Trussardi - и ми хареса, но на мен Simple Smile

# 662
  • Чукарландия
Тествах Encre Noire и след един час подадох на моя възлюбен да ми помирише ръката - Сбърчи нос и каза - Мирише ми на ...миди, ужасен е  Rolling Eyes

Encre Noire и миди?!? Joy

Все още се удивлявам, как всеки човек по различен начин възприема един и същ мирис. Crazy

# 663

Отпада категорично.  Тествах Uomo Trussardi - и ми хареса, но на мен Simple Smile
Казах ти, че няма да го хареса любимия ти този парфюм. Hug

# 664
  • София
Аз натрапчиво казвам на по-различни неща. Пък колкото до самоубийство по невнимание - тези ги продават с упътване за употреба в кутийката  Mr. Green
Е, твоите натрапчиви неща са смъртоносни дори за хората, които обичат по-силни парфюми.  Joy
Мислиш ли, че първо ще прочете упътването като получи нов парфюм? Twisted Evil
М не, за мен натрапчиви са например Джими Чу, Сеншъс, зелената Дона Каран... всеки влага различен смисъл в това понятие. Ръководех се от изброените от момичето заглавия... обаче в момента почвам като Иван Звездев да обяснявам неща, които не се нуждаят от обяснение  Rolling Eyes

# 665
Дами, помагайте Simple Smile
Искам да си купя нов парфюм, да не е с поръчка от чужбина, защото го искам веднага Simple Smile Искам да е запомнящ се, чувствен, траен, но не натрапчив. Не мога да определя какъв тип аромати харесвам. Веднъж се чувствам добре с Organza Indecence, друг път летя с DKNY. Може би мечтая за мирис на елегантна жена с тежък грим - аромат на пудра, червило, скъп крем, лак за коса...L'Instant Magic Guerlain ме подведе, но не е точно тази пудра, която ми се иска, липсва му още нещо - може би гримираната и ондолирана жена още не се е парфюмирала...

П.П. Цветните и прекалено свежи парфюмни води не са за мен, губят се в мургавата ми кожа и черната коса.
На мен на "тежко гримирана елегантност" ми мирише "обикновената" Органза /не познавам Indencence за сравнение/ и Allure на Шанел.
Бих препоръчала за проба, даже на първо място, и Sicily, D&G /въпреки че аз имам други асоциации за нея/.

# 666
... обаче в момента почвам като Иван Звездев да обяснявам неща, които не се нуждаят от обяснение  Rolling Eyes
Ама не се чувствай длъжна да ми обясняваш!
Като коментирах предложените Поем и Класик, аз не обяснявах на теб, а си казах мнението за парфюмите!

Дами, всеки пише за каквото иска, за каквото може, за каквото му е интересно. Темата е една за всички и се прави от потребителите.

# 667
  • Sofia
Може би мечтая за мирис на елегантна жена с тежък грим - аромат на пудра, червило, скъп крем, лак за коса...L'Instant Magic Guerlain ме подведе, но не е точно тази пудра, която ми се иска, липсва му още нещо - може би гримираната и ондолирана жена още не се е парфюмирала...

и Allure на Шанел.

+ Chanel Chance

# 668
Може би мечтая за мирис на елегантна жена с тежък грим - аромат на пудра, червило, скъп крем, лак за коса...L'Instant Magic Guerlain ме подведе, но не е точно тази пудра, която ми се иска, липсва му още нещо - може би гримираната и ондолирана жена още не се е парфюмирала...

и Allure на Шанел.
+ Chanel Chance
И Шалимар инишъл ЕДП. Там има мнооого гримове. Grinning

# 669
  • София
Вчера в Дъглас пробвах това:https://http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Hypnotic-Poison-Eau-Secrete-17218.html
Да си призная впечатли ме. Само толкова мога да кажа, защото наистина пробвах - нищо повече.
В пирамидата му не откривам тубероза, но обонянието ми автоматично я прикача заради останалите Пойзън.
Да похваля и Дъглас, че са заредили своевременно издания от 2013г., които дори в европейските/познати на мен /сайтове все още не се появяват.

Пробвах и тази Zara Paris-N-92-Champs-Elysees. Зара си е, но мисля че и тя си струва. Трайността и е вяла при мен, но минути преди да изчезне, ме изненада приятно. Ориенталец отвсякъде и ако се спогаждах повече с тях, щях да посегна или на първия или на този.

# 670
  • Бургас
М не, за мен натрапчиви са например Джими Чу, Сеншъс, зелената Дона Каран... всеки влага различен смисъл в това понятие. Ръководех се от изброените от момичето заглавия... обаче в момента почвам като Иван Звездев да обяснявам неща, които не се нуждаят от обяснение  Rolling Eyes

Джими Чу според моите схващания не е натрапчив, дори напротив, навява ми спомени от детството - с дъвка Идеал в уста сред цъфналата градина на баба ми. Затова има и толкова много различни аромати, всеки усеща различна част от съставките им, така си мисля.
Поем, Дюн, Органза, Нина Ричи, Лулу и още един за чието име не се сещам, ме връщат отново години назад, като любими парфюми на майка ми в онова време.
Заинтригувахте ме с този Bottega Veneta, дано намеря начин да го тествам преди да поръчам  Hug

# 671
Момичета, имам нужда от съвет - планирам да купя за подарък мъжки парфюм и съм се спряла на     Emanuel Ungaro Apparition Intense EDT, Emanuel Ungaro ||| и Dupont Intense pour Homme. Проблемът е, че не знам как миришат. Ако някой познава ароматите нека пише или пък ми предложете нещо друго. Мъжът за когото е парфюма използва Carolina Herrera 212 VIP Men, Joop - червения и Carolina Herrera Chic.

# 672
  • София
Vesita, и за мен на твоето описание най-добре отговаря Шалимар Инишъл. Ботега Венета наистина също е вариант. Hug

Elitanik, на този мъж защо не му вземеш синьото Гучи, мисля, че ще му е по-близък до вкуса. Hug Предложените от теб аромати са по-тежки според мен.

# 673
.♥.Петя.♥.,  благодаря за предложението!

# 674
Заинтригувахте ме с този Bottega Veneta

Глас и от мен за БВ.  Peace Твоето описание/изисквания идеално ми пасва/т за него. Мисля, че няма да съжаляваш дори и след покупка на сляпо. Разкошен аромат!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт