Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 356
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Да споделя, говорих с леля Искра по телефона но беше доста обобщено. Може би по телефон не става тъй като ми каза само че ще имам 2 деца  Simple Smile Иначе срашно лъчезарна и добродушна
Чувала съм много доволни хора има от нея и може да отида лично.

Колко време ти отдели за телефонен разговор и какви данни ти иска?

# 271
Предложения за какво?Как да се развали направена магия или как да направиш?Защото май искаш второто...
[/quote]

Да искам второто, защото вече е направена 1, искам да се развали и да направя аз. Това искам.
[/quote]

Тази тема не е как да правим магии за да си върнем половинките!
И ако наистина обичаш един човек няма да му правиш магии за да е до теб!
Моля, зачитайте СВОБОДНАТА ВОЛЯ на човека, не може да искаш да си налагаш волята, само защото изпитваш някакви егоистични чувства на собственото си ЕГО.
Не забравяйте все пак , че има Господ и ако нещо се случва, то е защото така трябва, не изземвайте функциите на Господ!
Има специална тема за събиране на разделени двойки, моля,  пишете си там.
Ако всички които сме пострадали от такива негативни въздействия тръгнем да правим магии да си връщаме мъжете, просто не знам какво ще се случи.
По тази причина не откривате хората които търсите, защото искате да се намесите в свободната воля на хората.  Всеки получава това което заслужава.  
Поста ми е адресиран към archduke и тези които се занимават с любовни магии и мислят, че само те страдат.
Пожелавам ви да бъдете по осъзнати преди да тръгнете да предприемате такива действия!

# 272
Eee ама май никой не чете....., по-лесно е да пишем......и да не мислим..........

# 273
Да споделя, говорих с леля Искра по телефона но беше доста обобщено. Може би по телефон не става тъй като ми каза само че ще имам 2 деца  Simple Smile Иначе срашно лъчезарна и добродушна
Чувала съм много доволни хора има от нея и може да отида лично.

Колко време ти отдели за телефонен разговор и какви данни ти иска?

Иска ми първото име и години но аз й казах рожденната си дата
Пита и какво точно ме интересува

# 274
Eee ама май никой не чете....., по-лесно е да пишем......и да не мислим..........

Ами мисля, задълбочено мисля, и не мога да измисля кой и как видя със сигурност, че има магия?И как я доказа?

# 275

Иска ми първото име и години но аз й казах рожденната си дата
Пита и какво точно ме интересува
  БЛАГОДАРЯ ТИ!

Момичета днес разбрах, че Стефка от Ген. Тодоров преди е гледала и по скайп? Знаете ли дали все още прави консултации по скайп?

# 276

Ами мисля, задълбочено мисля, и не мога да измисля кой и как видя със сигурност, че има магия?И как я доказа?

Най-различни врачки и баячки при, които съм ходил, че имало намеса, но не могат да оправят нещата, защото аз съм бил вече закъснял с години.

# 277

Момичета днес разбрах, че Стефка от Ген. Тодоров преди е гледала и по скайп? Знаете ли дали все още прави консултации по скайп?

Незнам за нея но ми е объркано от толкова много Стефки.
Аз говорих с една  по телефона и беше много груба, развика ми се че й писнало хора да я молят по телефона и т.н. та накрая й се извиних и си затворих

# 278

Най-различни врачки и баячки при, които съм ходил, че имало намеса, но не могат да оправят нещата, защото аз съм бил вече закъснял с години.

Със сигурност ще отблъснеш човека още повече и ще си навлечеш овтращението.

# 279

Значи на мен може да ми правят магии, а аз да нямам право да се защитя така ли? Е ти имаш страхотна логика.

# 280

Значи на мен може да ми правят магии, а аз да нямам право да се защитя така ли? Е ти имаш страхотна логика.

Не си ли чувал за Киприянови молитви?Изчисти себе си и не се занимавай с магии и тем подобни глупости.Да правиш такива неща не е защита.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 15:50 от miracle_today

# 281
По повод Али Шуган аз ходих при него точно за разваляне на магия.Момчето ми каза че не може да направи нищо,  помагал за болести.Но аз го помолих да опита и той се съгласи.Бае на  вода и прехвърля някаква броеница, и това си беше.Сумата която му платих тогава беше 50 лв. Нищо не ми помогна с това.Преди мен имаше една жена която ми сподели че ходи редовно при него за здравето си и е доволна.Така че  от личната ми среща с него разбрах а и видях че той не може да помогне за разваляне на магии, а за здраве не знам.

# 282
[/quote]

Не мисля, че като върнеш магията ще се защитиш. Това не е шега работа, даже трябва да кажа, че за да позволиш някой да ти развали магия, трябва да е доста вещ в занаята човек, тъй като нещата могат да се влошат още повече! Както казаха някои от съфорумците, не съм съгласна със правенето на магии!!! Това е намеса в личната воля на човек!

# 283
.

Момко, не съм казала да не се защитаваш, а да не правиш магии за да си върнеш човека.

Ще кажа само, че няма нищо по-страшно от активната глупост!

Спирам защото едва 1и би ме разбра1 !

# 284
Нека аз да си решавам, благодаря ви....

Общи условия

Активация на акаунт